היי שאלום..

שמוצה

New member
היי!../images/Emo24.gif

קודם כול ברוכה הבאה!!! ועכשיו שעברנו את קטע ההכירות, הנה בייסים שאני ממש אוהבת!

ארגגגגגגג

הבייס של הרמיוניDanger נורא מוזר.... הוא ללא הצללה.... ממממ לא בדיוק דולי.... ת´אמת לא כ"כ אהבתי אותו... אבל הבובה יצאה נורא מתוקה.... כדאי לעשות את הבייס הזה עם הצללה לא?! או לפחות את הבובה שבו..... אחרת זה נראה נורא מוזר(ת) ! ו....... מישהו בפורום עושה עליי חרם או שנדמה לי?! הא?! מתעלמים פה ממני בכזאת חוצפה.... כאילו אני מטרד לאנשות (זה מה שאני כאילו דההההה???!)..... *מבט נעלב*

די עם הרגשי נחיתות האלה...../images/Emo4.gif

זה כבר נהיה מעצבן....אולי את צודקת, אבל די, בנו בהודעה הראשונה שאמרת את זה. בקשר למה שהערת, אני חושבת שאת טועה, ושאם נעשה הצללה לזה זה יהרוס את כל הקטע... אני מנצלת את השרשור (בלי לשים לב איזה שרשור זה, ככה שאם ניצלתי שרשור שאסור לנצל אותו, אני מצטערת, ואתן פשוט תתעלמו מהדולי, טוב?) לדולע שעשיתי עם כפלים ע"פ הטיוטוריאל החדש של ג´וסי....מקווה שאהבתן
ענת

מממממממממממממממממממממממממממממממממממ

ממממממממממממממממממממממממממממממממקפיצהאהאהאהא!!

כרמל...

New member
תראי, אני מצטערת(בבקשה תקראי)

אני חושבת שהדולי מאוד יפה, ומאז שנחנסתי לפורום הזה(פחות משבוע) הגבתי כולה 4-5 פעמים על דולים דל אנשים, יותר מ3 היו לדולים שלי, שלדעתי פשוט מ ד ה י מ י ם... בהודעה שלך כתבת שאת לא רוצה רגשי נחיתות יותר, אבל מה לעשות שאני רואה דבר כזה לעומת מה שאני הכנתי הדבר הראשון שעולה לי בראש זה הרגשי נחיתות והרצון להשתפר ולהיות כמוך, בגלל זה לא הגבתי... *מתנצלת* ועכשיו שתדעי שבאמת יצאה לך דולי מהמממת ולדעתי התכניקת כפליים שהשתמשת בה היא מאוד יפה... אהבתי מאוד!!! מצטערת שוב.. כרמל...

כרמל...

New member
מצטערת על השגיאות, זה הלילה...

נראה לי מיותר לתקן חוץ מאת העובדה שיותר מ3 היו לדולים שלך לא שלי

תודה ../images/Emo13.gif

את ממש חמודה....ותראי....הרמה של הדוליז שלי זה הכל בזכות הפוטושופ....בציור פיקסלים בצייר אני לא ממש טובה...לפעמים יוצא לי טוב, אבל יש כאן בנות שיודעות לעשות דברים כל כך יפים......
אם תשארי כאן ייצא לך להרגיש הרבה פעמים שאת לא טובה, ושכולן הרבה יותר טובות ממך, אבל המפתח הוא ניסיון, ואם תנסי ותצברי ניסיון, ואם תקישיבי למה שמעירים לך, ואם תקחי את הטיפים שעוברים פה מדי פעם, ואם תלמדי מטעויות, שלך ושל אחרים, ואם תסתובבי באתרים מקצועיים ותנסי ללמוד מהם, בסוף הדוליז שלך יהיו על רמה באמת. בהצלחה!

כרמל...

New member
תודה תודה

*מסמיקה*
אבל יש לי בעיה... לא מעירים לי בכלל, לא טוב ולא רע, כבר שמתי כאן איזה שש דוליז ולא מעירים לי!!! אבל בכל זאת השתפרתי, בזכות העצות שנותנים פה לאחרות, ואני רואה שיפור יום יום! אני שמחה שאת לא כועסת עלי יותר, ואני באמת חושבת שהדוליז שלך יפות! לילה טוב...כרמל...

כרמל...

New member
והנה עוד אחת שלי

בחייכם כבר שמתי פה 11 דוליז ואף פעם לא הגיבו.. בבקשה!

למעלה