היי שאלום..

אממממממ

אני בדרך כלל מגיבה לכאלה שאני ממש אוהבת וסליחה אבל לא מתתי על שלך הן חמודות מאוד למרות שאת השמלה לא אהבתי אבל כנראה שזה הבייס שמפריע לי כי אני לא סובלת את הביים הזה...אבל זה כבר לא אשמתך אבל הג´ינס ממש יפה והשיער יוצא לך חמוד מאוד אני לא כל כך טובה כדי להציע שיפורים סורי...

כרמל...

New member
דווקא עזרת, החלטתי לחפש בייס אחר

ותודה שהגבת בכל מקרה

ברבורה

New member
ענתתתתתתתתת?!

לא יוצאים לך דברים יפים בצייר??!?!?!?!?!? טוב לדעת! מפגרת תמיד יוצאות לך בובות יפות!

BliNky

New member
יו...

זה *פשוט חייבת להוסיף את המילה* אשכרה (הוצאתי את זה) נראה אמיתי
מדהים
*רצה לנסות להכין אחת*

BliNky

New member
בנ"ל גם לגבי השנייה../images/Emo70.gif

מדהים
אררג יא מוכשרת
הלוואי שוירוס ימחוק לך את התוכנות ציור! במחשבה שנייה- לא
מה יעשה הפורום בלי המוכשרות שלך
סליחה שאני חנפנית... אבל הכל ברוח טובה...

שמוצה

New member
תראו משהו חבר´ס!!!

היי, אני ודנדוש383 עשינו את ג´ניה וחי, שהם שני בנים מפגרים מהכתה שלנו. דנה עשתה את ג´ניה, ואני את חי היום נדפיס את זה ונראה להם.... עלובים!!!!

שמוצה

New member
דרך אגב:

זה מחמאה בשבילם להראות ככה!!!! ועוד משהו: כאן הם נראים אותו דבר אבל חי הרבה יותר שווה מג´ניה!!!!!

KitKat nop

New member
אני מגיבה...

אוקיי 1. מי זה ג´ניה ומי חי מבין שניהם ?! 2. הם עשויים די טוב אבל אולי תגידו מי עשתה כל אחד כדי שנוכל להגיב בהתאם 3. הם יותר מדי ישרים בשבילי וקצת מציק לי שאם אחד יותר "שווה " מהשני אז למה הם קופי אחד של השני ?..... (הם דומים נורא וזה מרגיז ) או שהם אחים או משהו ?!!! בכל מקרה הגבתי ... נ.ב לא ניסתי לקטול אתכן או משהו רק להגיב קצת בשלילה כדי שתוכלו להשתפר (לדעתי זה ככה ) אז אל תעלבו ... נועה

BliNky

New member
אנשות (ואנשים- אם יש...)

ניסיתי לעשות כפלים בפוטושופ... אני יודעת שיצא צולע אבל אני חדשה בעסקי הפוטושופ...
אז אם מישהו יודע ממש טוב, האם הוא מוכן להסביר לי? מה לעשות, אני די גרועה באנגלית ולא הבנתי הרבה מהאתר של ג´וסי...

דנדוש383

New member
אני מגיבה לך בשמי ובשם שמוצה:

1. ג´ניה זה הבלונדני וחי זה.... נו באמת אתם כבר יודעים! 2.אני עשיתי את ג´ניה ואת הפנים של...נו באמת אתם כבר יודעים! 3.הם מאותו סוג (אמווווווו) ויש להם אותו אורך שיער ובגלל זה הם קופי. אבל יש עם הבדלים בעור(שלא עשינו ) חי שחום וג´ניה שזוף...

למעלה