היי, צריכה קצת עזרה =)

לבנדר א

New member
אני יכולה

טוב, אני קלריקית אז אני לא דוגמא טובה, אבל אני רואה לוחמים שנמוכים ממני 20 רמות ויותר עושים הרבה יותר דמג' ממני... אבל ההתקפה של לוחמים מאוד לא יציבה. אני יודעת את זה בגלל אח שלי, שכבר לא משחק, אבל היה לו לוחם כמעט רמה 50 והטווח בהתקפה שלו היה ממש רחב... הוא היה יכול לעשות 1000 במכה אחת ובהבאה 40 או miss, או משהו כזה. אף פעם לא הבנתי איך הוא סובל את זה.

sapir aloud555

New member
הממ?

(אני לא מבינה למה לא הגבתי לפני כן.. טוב. o_O) אחיך ברמה 50 והטווח שלו כזה? ברמה 50 צריך לתקוף _לפחות_ קרוב ל2000, אם לא יותר. מה שגם ברמות האלו המאסטרי (הסקיל של שליטה בנשק) ממוקסס, ואין טווח התקפה מטורף, כי יש שליטה בנשק. אז או שאחיך בנה את הדמות עם שגיאות, או שאני לא יודעת, כי הוא די חלש - והטווח שלו עצום, 40 ו1000? זה לא ממש הגיוני. יש מצב שהוא פייטר או פייג' ופשוט ראית את ההתקפה של הPower Guard כשהוא נפגע ממפלצת? כי זה הפתרון היחיד שיש לי, אם הוא לא שגה בבנייה.

ToryMaster

New member
זו דמות מעולה ומאוד קלה

זה עניין של טעם, אני מתה על לוחמים, ישר ולעניין, לא צריך לחשוב יותר מדי, מכניסים מכות וחסל, אבל הם נחשבים קשים להעלאת רמות, ומשעממים.

eboy10

New member
דווקא ההתקפה מרחוק שימושית מאוד!

זה עזר לי בהמון קווסטים שבהם הייתי צריך להתקיף מפלצות חזקות ממני בהרבה. הייתי מתיישב על "אי" (או "מדף" במסך, לא יודע איך לתאר את זה) ותוקף עד שהצלחתי. חוץ מזה שקשתים יכולים לפגוע במפלצות הרבה מעל לרמה שלהם. לדוגמא, במייז פיקיו, רק ברמה 51 היו לי missים על השורים האלה וגם זה רק מידיי פעם. לעומת כל עבודה אחרת שיש לה miss עד רמה 56 בערך.

לוחם בהתחלה הוא נחשב למאוד חלש...

ברמות שבין 20-30 בערך לפי מה שראיתי ושמעתי נחשב להכי חלש אבל בעבודה שלישית לדעתי הוא חזק מאוד...

עבודה שנייה*

חחח אני בחלומות על עבודה שלישית
. אבל בנייה נכונה גם בעבודה הראשונה הוא יכול להיות נחמד ביותר... וכמות ה-Hp הגדולה כבר הסבירו בגלל שהוא תוקף מקרוב אז הוא חוטף הרבה ובנוסף הוא לא מתחמק מהרבה מכות(אין לו הרבה avoid) בגלל זה הוא עם כזו כמות עצומה של hp .

לוחמים בעבודה ראשונה

היה לי לוחם לא כ"כ איקיפים טובים ( הגרזן לרמה 25 ורק 10 דקס סאונה ו 3 סטר כובע ) והוא עשה 600 ומשו ... וזה לא כ"כ טווח... הוא רמה 38 עכשיו ועושה משו כמו 1000-400 שזה מאד בסדר

למעלה