היי, צריכה קצת עזרה =)

היי, צריכה קצת עזרה =)

הדמות שלי משעממת אותי בטירוף [כמה אופייני לי, אני מתפלאת שהיא עדיין קיימת] וחשבתי לי שאולי אני אפתח איזו מיולית לעבור אלייה כל פעם שישעמם, ותאמינו לי שזה קורה הרבה. אז העזרה שאני צריכה היא כזו - אני ממש מתלבטת בין לוחמת לקוסמת. אני מתה על לוחמים בגלל החוזק שלהם מההתחלה, אבל קוסמים פשוט נראים לי הרבה יותר מגניבים כאלה. [כסף זו לא בעיה בגלל הראשית שלי] עצות? ;;

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ראית אותי בתור קוסם לא? ../images/Emo8.gif

האמת אבל שאני גם מת על הלוחמים אבל השאלה מה את מעדיפה?

אין לי מושג ../images/Emo10.gif ואתה קוסם מגניב כזה חח

למרות שלא נראה לי שאי פעם אני אגיע לרמה שלך [פיו, אולי עוד כמה שנים]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

הממ אוקיי...הראשית שלך היא גנבת נכון?:) [באנדיט אם אני זוכרת נכון..X:] אני הייתי ממליצה קוסמים. אמנם העוצמה של לוחמים קורצת מאוד אבל אחרי שאת מתרגלת למהירות של הבאנדיט לוחם ישעמם אותך יותר אפילו [כמו שקורה לי..XD] אבל לקוסם יש את אפקט ה"מרחק" והקסמים וזה נורא מרענן לאומת גנב=]

אססין, אבל גם היא מהירה ../images/Emo3.gif

מאוד מאוד מאוד קורצת! והקוסמים פשוט.. מגניבים בצורה מגניבה כזאת. נראה לי שהתמכרתי למילה מגניב. אולי אני אעשה באנדיט? למרות שנראה לי שזה גם ישעמם אותי. אותם סקילים בעבודה ראשונה והכל אותו דבר בעיקרון עד עבודה שנייה..

לדעתי לוחם...

בנדיט אני מניח שבאמת ישעמם אות, כי הסקילים שלו דומים לשל סין בעבודה הראשונה וקוסם מגניב אבל יש לך כבר דמות שתוקפת מרחוק, אז כדאי שתגווני למרחק קרוב לכן לוחם.

לבנדר א

New member
גם וגם.

תנסי את שניהם, מקסימות תחליטי מאוחר יותר ותמחקי אחד, ואולי יהיו לך 2 דמויות חוץ מהראשית, למה לא? זה שינוי מרענן אפילו יותר.

בתור אחד שהיו לו רק קוסמים :X

אז קוסם - אני דיי נהנה מהדמות הזו, זה מוזר אפילו אפפעם לא התחברתי לדמויות האחרות.. אולי בגלל שלא ניסיתי, אבל: לוחם נראה לי נורא חלש כזה, בשביל להרוג משהו שהקוסם הורג ב 2 מכות הוא צריך שנים... (תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה נראה כאילו יש לו כמות עצומה של HP בשביל לחפות על זה שהמכות שלו חלשות והוא חוטף מהמפלצות הרבה בחזרה בגלל שהוא צריך הרבה זמן יחסית בשביל להרוג. ) גנב תמיד הפחידו ואמרו שזו דמות למקצוענים - צריך לדעת איזה שיקוים תמיד לקנות מה לשפר איך לעשות - בקיצור דברים שהם לא מובנים מאליהם לדמויות אחרות פלוס תמיד נוסף האיום שהוא שותה כסף - ושצריך דמות תומכת מרמה גבוהה שממנה הוא יוכל לשתות את הכסף.. קשת ניסיתי והיה פשוט מוזר, נכון, הוא יכול לתקוף מרחוק מאוד אבל (ברמות ההתחלתיות שהייתי בהם - עד 20 אני חושב) לא מצאתי איפה יש לזה שימוש בכלל, הרי רוב הזמן אתה מתאמן במקום שאתה יודע שיש בו ספוון מהיר - ככה שיש הרבה מפלצות, והן לא רחוקות במיוחד.. בנוסף הנזק היה מאוד לא יציב.. האמת - גם אני רוצה לפתוח דמות נוספת לרענון, כי אחרי 34090423 קוסמים זה פשוט מאבד טיפה את הקסם. הייתם ממליצים משהו?

חח אני לא יודעת מי אמר לך שגנבים זה למקצוענים

יש לי גנבת מאז שהתחלתי לשחק בערך, ואמנם בהתחלה קצת דפקתי אותה ובגלל זה היא קצת יותר חלשה עכשיו, אבל בעיקרון לא נראה לי שיש משהו מסובך מדי בגנב. יש מספיק בילדים פה ובכלל באינטרנט וכמובן אנשים פה יכולים לעזור.. :) אגב, אאל"ט יש הכי הרבה גנבים במשחק. אני מתה על זה.

האמת אני לא יודעת..

כמו שאמרתי, אני עם גנבים די מההתחלה אז לא ממש היה לי נסיון עם עבודות אחרות מעל לרמה 15. אבל כן יש את ההוצאות של הכוכבים שלא ממש זולות [הלך לי על זה מיל וקצת אתמול
פוי], ואת ההוצאות הרגילות- נשק [כפפה], בגדים, שיקויים וכל אלו.. אגב, כמו שיעל כתבה, לוחם שבנוי נכון יכול להיות מאוד מאוד חזק ויש להם הרבה HP בגלל שהם תוקפים מקרוב ונפגעים יותר..

D amaged R oses

New member
אני חושבת שגנבים

לעומת העבודה שיש כלכך הרבה מהם, או ביגלל העובדה, הם הדמות הכי יקרה שיש. הכוכבים יקרים מאווווד! CILBI שזה הכוכב הכי טוב נע בסביבות ה25 מיל אם אני לא טועה.. וזה סט אחד, אמנם בהמשך המרוחק. אבל חושבים על זה גם. וסקרולים, וכפפות מסוקרקלות[חחח הבנת נכון?] בכלל יקרות! זה חפף כל כך מתבקש.. המחירים בשמיים וזה לא יאומן. לי אמרו כבר לפני כמה זמן, צריך מימון לגנב... אם אתה רוצה לנהל אותו כמו שצריך, ולא לתת לו להשתמש בסובי כל הזמן.

אאל"ט אילבי בסביבות ה20,

קריסטל אילבי בסביבות ה90
אבל אני עוד לא מתקרבת לשם, אפילו אין לי סטילי
בכ"מ, התחלתי את הגנבת שלי עם בסביבות ה200k וIcycle מדמות שהיו לה 800k. אגב 600k נשארו אצל הדמות ההיא והיא בחשבון ששכחתי את הפין שלו, לא נחמד. כפפות מסוקרלות.. אף פעם לא יצא לי לחשוב אם זה יקר או לא, בסוף אני תמיד מוצאת במחיר שבשבילי ממש סביר. אני לא קונה רגילות ומסקרלת אף פעם, שמישהו אחר יסתבך עם זה
אני חושבת שהכפפות שלי עד עכשיו [25+7, 35+7, 40+7, 50+7] לא עלו יותר מ500k. כאילו, ה25 עלתה לי 250k ומשם זה כל פעם עלה בקצת, עכשיו ה50 עלתה לי 500k. תכלס אני בכלל לא מבינה במחירים של.. טוב, של כלום, ובטח אני יוצאת טמבלית מדי פעם, אבל אני מתמקחת ומשלמת כמה שאני רוצה ומוכנה לשלם.

D amaged R oses

New member
האמת ש+7 זה סביר

זה מחיר סביר גם. הכפפות הטובות יותר שבגלובל אם אני לא טועה בין הסטאטים הגבוהים + 11 או 13, הן מגיעות למספר מילים.. אני כנ"ל, שרציתי לפתוח את הגנבת אמרתי שאני לא שוברת את הראש עם סקרולים, בכלל, אני לא סובלת סקרולים. אמרתי כבר פה, אני מעדיפה לקנות פריט עם סטאטים ממש טובים [למזלי חפצים לקוסם הם זולים. הייתי בשוק מהעניין]. ואז אני מקלקלת שאני דוחפת להם 3 סקרולים של 60% [שעם המזל שלי לא עובד כלום או אחד] וסקרולים של 100%, לא אכפת לי.. אחרי שזה שלי עם סטאטים טובים אני מקלקלת, אני אומרת נשבור את הראש אחר כך עם למכור. ולגבי הCILBI, יש מצב.. את צודקת D: כלכך הרבה זמן לא בדקתי וראיתי, כשהייתי וראיתי את המחירים[באסיל.] הייתי בשוק. ובכלל, אני לא מבינה איך אפשר להסתדר רק עם 2-3-4 סטים, לי בשרת יש בערך 50 סטים ואני בסדר עם זה. :) ועם מחירים כאלה, יש מזל אם בכלל אתה מצליח לאפשר סט אחד.

D amaged R oses

New member
בשרתים

הם פותחים את המקום "עד הסוף"... יש בערך200מקומות או משהו כזה.. זה אגב בהכל , גם USE , ETC, EQUIP, ובכ"ז האקוויפ שלי מלא כל הזמן.

ToryMaster

New member
אתה שוגה לגבי לוחמים

אם הם בנויים נכון הם חזקים להחריד, כמות הHP שלהם היא בכלל בגלל שהם נלחמים מקרוב [מה שנקרא melee attack], ולכן חוטפים יותר, זה בשביל לפצות על זה, לא על חוזק המכה.

זה לא יכול להיות כל כך טוב..

זה מוצג כדמות המושלמת, גם התקפה חזקה מאוד וגם הגנה חזקה והרבה נקודות חיים. את יכולה להשוות התקפה של קוסם להתקפה של לוחם?

למעלה