היי מה קורה?

The pop star

New member
היי מה קורה?

היי יש לי שאלה אבל ברצינות משהו פה עשה כישוך אמתי כבר?

Envenom

New member
לא

כולנו בנתיים רק בהתחלה של הארי פוטר, ועדיין מחפשים את הכניסה לסימטת דיאגון בשביל לקנות שרביט.

אבל היא ביקשה תשובה רצינית!

אני אישית באמצע הקורס שגאנדלף מעביר,אבל הוא יצא לחופשה ב"ארץ עוץ" לפני שבוע,אז אני רק חוזר על החומר הנלמד. חביב הקסם

P o M i K i

New member
די להיות צינים!!!!!!!!!

היכונו, תשובה רצינית אמיתית בפתח: לעשות כישוף זה לא כל כך שיטחי כמו שאת מציגה את זה. עקרונית כן אני עשיתי אבל תקראי ותלמדי עוד ותביני...

Envenom

New member
הרסת ת'שירשור..

אני מרגיש שזו מחויבותי לפורום לתקן אותו מחדש. אז ככה: שמעתי שגאנדלף חזר מהחופשה בארץ עוץ, אבל המכשפה מ"השלישיה" קפצה אליו לכוס תה, והם התכווכחו בינהם, הטילו אחד על השני קללות, וכרגע הם בבית החולים על שם הקדוש מנגו.. והארי פוטר מתכונן לבגרויות

האפור

New member
וזה כבר לא מצחיק..

ותאמת גם חסר מטרה.. עדיף פשוט לא להתייחס...:)

ToryMaster

New member
.....

למה לא להתייחס? אנשים נהנים מזה, וזה לא פוגע באף אחד. כלומר, זה יפגע בבנאדם בדיוק כמו שזה יפגע בו אם לא נענה, זהו, אני לא מבינה מה הבעיה...

P o M i K i

New member
אבל זה כבר כל כך ממוחזר

וזה יותר פוגע באנשים מאשר לא להתייחס...

ToryMaster

New member
לא זה לא...

אם זה פוגע בו, שיגיד ונפסיק, אנחנו לא עושים את זה בכוונה לפגוע

P o M i K i

New member
כמו שניצן אמר, כן אמרו לנו שזה פוגע

והאנשים האלה לא בכונה מציקים לנו. זה פשוט חוסר ידע. וזה גורם להרגיש חרא שמישהו עושה דברים כאלו. וחוץ מזה זה שלא באים לאומרים שזה פוגע זה לא בהכרך אומר שזה לא פוגע.

ToryMaster

New member
שיבקשו יפה

שיקראו קצת בפורום קודם, שלא יבואו ישר בשאלות מטופשות. השאלה הזו מביעה זלזול וכבר נענתה בעבר, אני אישית חושבת שזה בסדר גמור התגובות האלו זה לא נעשה במטרה לפגוע, זה נעשה ברוח טובה, מתוך "בדיחות דעת"

Envenom

New member
אני לא חושב שזאת פגיעה במישהו.

הדברים לא מכוונים לאף אחד באופן אישי, והם לא צוחקים על אף אחד באופן אישי. מותר להתבדח לפעמים, במיוחד על שאלות שנשאלו אולי אלפי פעמים (כמה מהם ע"י מפרסמת השאלה)

P o M i K i

New member
השאלה הזאת בכיעה חוסר ידע, לא זלזול

זה אומנם נראה ככה למי שמבין בנושא של כישוף. אבל אני לא חושב שהיא התכוונה לזלזל בנו שהיא שאלה את זה. כולנו היינו פעם במצב בל חוסר ידע, אומנם לא שאלנו שאלות כאלו אבל היינו במצב הזה. לצחוק עליה לא יעזור לה להתפתח. אמנם לא צריך לענות על השאלה בצורה שהיא הציגה את זה אבל אפשר לתקן אותה. וכמו שאת לא רואה ששלאה שלה נעשת מחוסר ידע ואת חושבת שזה זלזול אני לא חושב שהיא תראה שזה ברוח טובה ותחשוב שהבדיחה היא עליה (ואם לא היא אז שאר האנשים שבאים הנה)

Nizzan Cohen

New member
אז זהו ! שזה כן פוגע.

יותר מאדם אחד אמר לכם את זה כבר בעבר. יותר מאדם אחד אמר לי את זה באופן פרטי. אז אנשים - מי מיכם שנאמן לרעיון שאסור לפגוע - חלא'ס.
. זה לא יעלה לכם הרבה
רק בטיפטיפה בידור.

אני חושב שדווקא מגיע לה שתפגע..

היא לא חדשה בפורום,הפננו אותה למאמרים,מה היא עוד רוצה? אם היא לא מאמינה עכשיו,היא לא תאמין גם אם נגיד לה שהכישוף קיים. היא בכוח שואלת,על מנת לקבל את התשובה הברורה... אני לא אוהב אנשים טיפשים,או אנשים שמשחקים אותה טיפשים(אלא אם זה כדי להצחיק :) ). חביב הקסם

P o M i K i

New member
אתה צודק...

אבל למה שנסתפק שזה שהיא רק תפגע... בואו נשרוף אותה על המוקד
זאת לא טיפשות, זה חוסר ידע.

למעלה