היי מה קורה?

איך הזמנים משתנים..

המכשפים התחילו לשרוף בני תמותה על המוקד ! ! ! חוסר ידע?אבל היא קראה את המאמרים! למה אתה מגן עליה?היא בכוח דופקת את הראש בקיר! חביב הקסם

P o M i K i

New member
כן חוסר ידע...

הדעה שלי על כישוף כל הזמן משתנת, לאט לאט כל הזמן משהו משתנה בה. אם אני יסתכל על מה שחשבתי לפני חודשיים זה שונה ממה שאני חושב היום או לפני חצי שנה. גם אחרי שהכרתי לראשונה את הנושא של כישוף לקח כמה זמן עד שהתגבשה לי דעה בקשר לאיך באמת עובד כישוף. למה אני מגן עליה? כי שאני נושא שעושים את זה. ואני יותר שונא שפעם הייתי עושה את זה...

האפור

New member
לעזזאל... יא מכשפות!!

כל הדיון הזה.. מוציא שם כלכך לא טוב לכל העולם הזה.. ואחרי זה אנחו עוד מתלוננים שלא מבינים אותנו ושאנחנו "חיים בסוד" כי יצחקו עלינו.. ומה הפלא שזה קורא אם אנחנו משדרים כל הזמן שזה מסדר סגור ומי שלא מבין אדיוט?! התגובה הראשונה של אנשים זה יהיה לצחוק עלינו, מתוך מגננה. (ואחר כך לשרוף אותנו על המוקד).. וחוץ מיזה אם היא רוצה לדפוק את הראש בקיר שיבושם לה.. כשאתם עונים לה אתם סתם נותנים לה יותר מרץ לעצבן אותנו.. ואני ממש לא הולך להגיד סייג לחוכמה שתיקה כי כמה פתטיים אנחנו עוד יכולים להיות??!

כל זה היה טוב ויפה אם..

היא הייתה חדשה בפורום.אבל,היא לא.יש מאמרים לפורום,שמבהירים את הנושא. אנחנו לא "חיים בסוד",אנחנו חלק מקהילות ציבוריות ב"תפוז".השאלה שלה לא במקום,לכן הגיעה התשובה המזלזלת שלנו.היא נכנסת לפורום,קוראת מאמרים,שואלת שאלה או שתיים ואז שואלת אם זה בכלל קיים?אני לא רואה את ההגיון פה. חביב הקסם

האפור

New member
אבל אתה לא מבין...

שלא מדובר במקרה הספציפי שלה זה הגובה שלנו לדבירם כאלה.. מי שנכנס ורואים שצוחקים על אחרים פשוט מבין שאין פה עסק רציני.. ומזה משנה עם היא אומרת מה שהיא אומרת אל תתיחסו לדברים כאלה אם אתם יודעים שזה בכוונה...

למה

אנחנו תמיד צריכים לחשוב כיצד נראה בפני אלה הנכנסים לפורום לראשונה? מי שבאמת מתעניין,שואל שאלות עינייניות..לא זורק דברים לאוויר.אדם עם מינימום רצינות מבקש לדעת "מה זה מאגיה",ולא "אתם באמת עושים כשפים". ואם הוא באמת הגיע בפעם הראשונה,והוא שואל אם אנחנו "אשכרה" זורקים כדורי אש,מפנים אותו למאמרים.אבל אם הוא שואל אותנו שוב,לאחר ששלחנו אותו למאמרים,זה כבר מעצבן. חביב הקסם

ToryMaster

New member
בסדר

מספיק, נחתוך את זה כאן, אין לי חשק למחוק היום. לקחתי לתשומ תליבי. אני מסכימה שאנחנו לא צריכים לעשות הכל מתוך שאלה איך ניראה בעיני האנשים סביבנו, אבל מצד שני, במבט נוסף, זה באמת מעליב התגובות הציניות האלו. אז, מפסיקים עם זה, אם השאלות מעצבנות אתכם, אל תענו.

Envenom

New member
מי שנכנס פה לפורום..

והוא לא חלק מהקהילה, והוא רציני בקטע הזה- יהיה יותר חכם מאשר לשאול בכח. והטרולים שבאים לפה לחצי רגע כדי לשאול משהו שמענין אותם כביכול בכלל לא טורחים לקרוא את ההודעות האלה שאנחנו עונים בציניות, ואם הוא כבר כן קרא- הוא יבין מה הוא אמור לעשות. אנחנו מזלזלים באינטלגינציה של אנשים, ואנשים (מסתבר) מזלזלים בשלנו. הודעות ציניות אפשר למצוא בכל פורום. אנחנו לא הפורום היחיד שעונה בצחוק על דברים מטומטמים. וקהילת הפורומים לא קטנה כאן. חוץ מזה, אני חושב שאת ההתפתחות המאגית שלנו (של רובנו כאן לפחות) אנחנו לא עושים דרך הפורום הזה. ואנחנו לא צריכים. אז "עסק רציני" לא יהיה פה גם בעוד מאה שנה. הפורום נועד לדיונים בנושאים מאגיים, לא להיות ספרית כשפים, ולא להעביר קורסים לאנשים (למרות שהיו פה בתקופתו של Lestat, אבל גם הם התנהלו בעיקר על עבודה עצמית, והפורום שימש רק כאמצעי קישור). אז אני חושב שהתגובות הציניות היו מאוד במקום.

ToryMaster

New member
יפה

אתם מכירים אותי, ולרוב אני לא משחקת אותה דיקטטורית, אבל במקרה הנ"ל, אקח את הזכות לידי ואגיד שדי. אולי לדעתך התגובו תהיו במקום, אבל אני אומרת שלא, אז לא. מעבר לזה, הדיון התחיל להתדרדר לכיוון תוקפני למדי, אז או שתשמרו אותו בתוך הקווים של חוקי הפורום, או שנקטע אותו כאן ועכשיו

הדיון לא תוקפני...

בזמן שאני הגבתי לדניאל ולאפור,והם הגיבו לי ניהלנו שיחה קלילה,חביבה והזויה (מן הסתם) בצ'אט... אני מסכים שלא צריך להתנפל על חדשים,אבל היא לא הייתה חדשה. חביב הקסם

P o M i K i

New member
זה שבכל פורום עושים את זה

לא נותן לך לגיטימציה לעשות את זה גם. תשאף להיות יותר טוב מאחרים... אני לא מבין למה אתם משחקים אתה כל כך ראש קטן. תגובות צניות זה מעליב כי זה שיא הזלזול שיש. אם אתם לא אוהבים את השאלה תיתעלמו או שתתקנו אותה. וויקי, השיחה הזאת עדין ברוח טובה אין סיבה להפסיק אותה.

P o M i K i

New member
יופי...

אז עכשיו אתה גבר-גבר... אתה יועד שזאת התנהגות של ילד בגן...

P o M i K i

New member
טוב אני מפסיק

אבל רק דבר אחד אחרון. להבא, תנסו להיות יותר נחמדים לאנשים שמגיעים לכאן. ועל תענו לי כיא אני מפסיק להגיב....

The pop star

New member
היי

יש לכם בעיה אם השאלה שלי? אני יודעת שיש אנשים שעושים כישוף ואני רוצה לדעת איך היה להם כי אני רוצה לעשות גם אולי לא בטוח אז אם יש לך הבעיה תגידו לי בבקשה!!!!!!

The pop star

New member
זאת אני שוב

אני לא צחוק עלכם כי אבא שלי כבר עשה סאנס ואני יודעת על כול הנושא על כישוף ועל כולם אין לי בעיה איתכם גם אני בסך הכול בת 14 ואני לא יודעת בני כמה אתם אבל לא משנה אני אוהבת את הנושאים האללה אני לומדת קראה בקלפים קראה בכיף היד אז באמת אם יש לכם בעיה אם השאלות שלי אז תגידו לי

למעלה