היי סטודנטית, הנה התשובות ../images/Emo13.gif
יום הולדתי הוא ב1 לינואר 1982. כ"א טבת תשנ"ב למניינם. נולדתי בירושלים איפה שהוא ואת סוג הדם איני זוכר. נולדתי במשקל קצת פחות מ3 Kg. שעת הלידה הייתה 4 בצהריים. המגורים הראשונים שלי בילדותי היו ברחובות, ואח"כ עברנו לבני ברק, אחר כך אחד ההורים שלי חזר בשאלה ועקר לתל אביב ואני יחדיו איתו (מאוחר יותר "חזרתי בתשובה"). אמא שלי פסיכיאטרית, אבא שלי מנהל כלשהוא, ההורים שלי בני 50. אוקיי, בקטע של האחים יש בלבול קצר מכיוון שההורים שלי התחתנו שוב ויש לי אחים ואחיות למחצה ואחים ואחיות "שלמים", משני ההורים. אני משתכר יפה למחייתי, ניתן לומר שרק כרבע מהשכר משמש למחייתי השוטפת והשאר נשאר בצד לתקופה שאחזור בה בתשובה וארצה להקים בית וללמוד תורה בשקט
אני 173, עיניים חומות צבע שיערי שחור משקלי 65 Kg, שיער חלק... אני כמעט ולא משתמש באיי סי קיו אבל הנה הוא לכל מאן דבעי: 35052168. אני פנוי והתוכניות שלי לעתיד הם: להמשיך ולהתפתח מבחינה מוזיקלית, ללמוד עוד ועוד, להגיע לשקט פנימי ושלווה פנימית, לשכלל את הגוף ומיומנות התנועה, להלחם ברמה גבוהה יותר, להרוויח עוד יותר כסף - להיות עשיר, מליונר כדי שאוכל לעשות הכל. למצוא את אהבת חיי. להגיע להארה. זאת לא הטרדה, ויש לי פטיש (Fetish) מוזר למילוי שאלונים.