היי לכם...........................

נראה לי

New member
יותר מפחיד ממטריף.

במיוחד כשהן מחליטות להזדווג בדיוק בפנייך, לא יודעת מה איתכם- אבל אני נתקפתי בבחילה קלה.

בתור אחד שנמצא בחווה. . .

כרגע זאת תקופת הייחום והולדה של הרבה בעלי חיים אז תתכוננו. . .אישית נמאס לי מפורנו חיות. . .‎:-/

כמה

כמה צדיקים וצדיקות

Le Fay

New member
תלוי איך

מגדירים צדיקוּת. יש ג'ינג'ים? ומותר לי להניח ששמת לב לשיח שמרכיב רצף הכותרות הזה? אתה מוזמן לכלול גם את "בתור אחד שנמצא בחווה. . .".

Le Fay

New member
אז...

כמה אתה תורם לגמ"ח? סתם, סתם. לא בכוח. ברוך הבא!

יש לי כמה שאלות.. ברשותך כמובן

אנא מלא את השאלון הקצר, להלן: יום הולדתך__________ חודש__________ שנה__________ ותאריך עברי גם יעזור. יום__________ חודש__________ שנה__________ בית החולים אשר נולדת__________ המיילד/ת__________ סוג דם__________ כמה קילו נולדת__________ שעת הלידה__________ מגורים. בילדות__________ בנעורים__________ בהתבגרות__________ בעצמאות__________ (אם אפשר להוסיף את מספר החדרים שהיה/יש, יועיל מאד.) במה אמא מתעסקת__________ אבא__________ בן כמה אבא__________ אמא__________ כמה אחים/יות__________ גילאים__________ ממוצע הכנסה חודשית__________ ו.. לא ממוצע__________ גובה__________ צבע עיניים__________ צבע שיער__________ משקל__________ שיער חלק__________ מקורזל__________ ראסטות__________ מספר איי קיו__________ ו........... ולשאלה הכי חשובה כאן: פנוי? מה התוכניות לעתיד? נ.ב אין צורך למלא את הפרטים חזרה בפורום עצמו. מסר בפרטי יתקבל בברכה.... זה לא הטרדה? נכון?..........

יאוש? אני???

לא. מה פיתום. השאלון הנ"ל הוא בעבור אחותי היפה, הצנועה, החכמה, נערת חן ממש!! אגב, היא יודעת לבשל מצוין כל מה שתרצי כמעט (עם דגש על הכמעט) - שתחי'. שלא תביני לא נכון, הציעו לה כבר המון שידוכים, והיא פשוט לא רצתה אותם........................................

בתש1

New member
לא היית צריכה אחותי..

אני כבר מסודרת..(לפחות בסקס..) בכל אופן תודה.

יש לך טעות בתש....

כנראה לא קראת את ההודעה בשלמותה.... להלן, זה מה שרשמתי במדויק: "היפה, הצנועה, החכמה, נערת חן ממש!! אגב, היא יודעת לבשל מצוין כל מה שתרצי כמעט" ................................................... אבל בכל זאת, אם בא לך להיות אחותי.... את מוזמנת להשאיר לי הודעה במשיבון.

מתלבט13

New member
אני חושד שזה

מלאכת העתק הדבק. חפש ברשת ואם תמצא שאלון שזהה לאחת מטעויות הכתיב (נניח שיש לה טעויות כתיב. באמת שלא בדקתי. אבל ככה הוכיחו ש"זכרון" העתיקו את "חידושי המאירי" מההוצאה היותר מכובדת שאינני זוכר את שמה) בכל מקרה שחה על היציאה. רק לא רציתי שנופלח יתלהב יותר מדאי. אתם עוד עשויים להתאהב.

אני מבקשת לא להכפיש את שמי

שהולך כמובן לפניי.... ותדע לך שזה ממש פוגע!! אני, שאימצתי את מוחי עד כדי סחרור כדי להמציא כזה רעיון.... אני, שירקתי דם כדי מהאצבעות כדי לכתוב מילה במילה.... אני, שהעתקתי רק את ה________ ותו לא! אני, כן, אני.... טוב, אני לא אקח את זה באופן אישי, אתה בטח 'מתלבט' ככה עם כל אחד....... נכון 13?

למעלה