היי לכם..

RockTime

New member
היי לכם..

אני מדי פעם נותנת חוות דעת לגבי תמונות של בנים ובנות כאן.. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים עליי... אז ככה, קוראים לי רייצ'ל, בת 17וחצי מרמלה. אני מטורפת על "דוגמנות". כל הזמן מנסה דברים חדשים. עד כה נסיתי 4 סגנונות, ביניהם- פאנק, שמלה, אוקיינוס וג'ונגל. אני אעלה 3-4 תמונות מכל סוג ותתנו הצעות מה לשפר, מה להוסיף, לוותר וכו'. ג'ונגל-

RockTime

New member
סט שלישי ואחרון לבינתיים-

שמלה. הכנתי את השמלה מה"תפאורה" של הסט- "אוקיינוס".

RockTime

New member
שלישית ואחרונה. שמלה.

אשמח לקבל ביקורת בונה. הסט הבא שאני מתכננת מתייחס לצד הדתי של הארץ. עומדת לצלם תמונות טבעיות, תמימות וצנועות.

kaduri

New member
ביקשת את דעתנו... דעתי (האישית):

את נראית ממש טוב, יש לך פנים חמודות ויפות, אבל....... את לא מתאימה לדוגמנות. את לא פוטוגנית בתמונות, ומי שמתבונן בתמונות, לא מספיק נמשך ל"לוק" שלך. את לא משדרת "חן" שהוא מפתח חשוב, בתמונות את לא מחייכת, לא מביטה נכון למצלמה. הפנים שלך פונות לכוונים שונים, והעיניים מוצאות את עצמן משוכות למעלה או למטה... הפנים מעט מלאות, ולכן יש פחות אפשרויות משחק עם איפור, יש לך כמה ק"ג עודפים.... (לא הרבה) בתמונות האלו את לא משווקת את עצמך מספיק טוב. אם את רוצה לשווק את עצמך טוב, קודם תכיני את עצמך מבחינה גופנית, חדר כושר יעשה פלאים, וגם תזונה נכונה ובריאה. ולאחר מכן, תכיני תיק צילומים איכותי, אם לא מצלם מקצועי, אז לפחות ממישהו (מכר / חבר / משפחה) שיודע לצלם שישתמש בתאורה נכונה, ויוציא ממך את המיטב . (לקבל 10-15 תמונות טובות ויצוגיות, לפחות בשלב השיווק העצמי שלך, צריך לקחת לפחות 70-80 תמונות, וקצת עבודה ב Photoshop ) אם יהיו לך תמונות חדשות, ומעניינות, תעלי לפורום וניתן לך ביקורת (לטוב ולרע) .... בהצלחה. נ.ב. אם תרצי לדעת איך לצלם נכון, תפני בפורום וניתן לך כמה טיפים.

Melvina

New member
רעיונות טובים לצילום

אבל קצת קשה לי לראות אותך בתור דוגמנית, אין לך משהו אינדיבידואלי בעיניי, פשוטה.

ran refael

New member
לפי התמונות

נראה כמו הכנה מוקדמת לחג פורים
|רעשן| לפי המראה, אינך מתאימה לדוגמנות

נולה24

New member
יש לי שאלה

על פי אתה שופט מי מתאימה לתחום ומי לא? מה בדיוק מחפשים? אשמח לתשובות :)

ran refael

New member
תשובה.

בצורה מאוד שטחית על רגל אחת. פנים יפות, גוף מעוצב וחטוב וקסם אישי כמו שציינה זהבה אופי מאוד קובע את המראה לא תראו כמעט אף פעם דוגמניות ערסיות ופרחות לדוגמא, כנ"ל לגבי גברים. רוב הסוכנויות דורשות דוגמניות מעל 168 בשביל לבדוק נתוני גוף ומשקל, יש מחשבונים שאפשר למצוא באנטרנט. חפשי מחשבון לשכלול מבנה (90/60/90) ומחשבון לבדיקת BMI לגבי כל השאר, צבע עיניים עור ושיער, אף סולד, עיניים מלוכסנות, מראה ארופאי אטלקי או מזרחי, תלוי בטעם האישי של הסוכן. יש שאוהבים סוג מסויים יש שמעדיפים אחרת, בדר"כ מה שקובע זה הביקוש בתעשיה. סתם משתף, אני מאוד אוהב דוגמניות סיניות ותאילנדיות הלוואי והנישה הזו תכנס לארץ מתישהו.

RockTime

New member
ואם אני אגיד לך שאני רבע יפנית?

טוב מה אני מנסה.. משפילה ת'עצמי כבר ומספרת על העדה שלי :\ אני 168 ס"מ ואני לא פרחה ולא ערסית. מעצבן לראות העדפות. יש כבר 2 צלמים שרוצים לצלם אותי. אחד עד סופ החודש והשני באפריל. אני מודה שאני צריכה להוריד כמה ק"ג טובים אבל זה לא אומר שאין לי פנים יפות =\ בתמונות האלה לא שמתי מייק אפ ולא כלום.. רק צללית ואודם וטיפה סומק.. אתם לא ראיתם אותי עדיין במיטבי.

SuperStar666

New member
שמעי חומד...

את לא צריכה לשכנע אף אחד פה :) הכי חשוב (מבחינתי לפחות) זה שאת מאמינה בעצמך, וכמו שאני אומרת ואגיד שוב, היופי הוא בעיני המתבונן. אולי רוברט לא יאהב אותך ולא יחתים אותך, אבל אולי מישהו מסוכנות עלית וכו' יתלהבו מאוד מהמראה שלך. אני מכירה את הטעם של רוברט, די יודעת לזהות כמעט בוודאות מי מבחינתו תוחתם ותצליח, ולדעתי, למשל רוברט, לא היה מחתים אותך. את לא פרחה ולא ערסית, ולא קרובה להיות, אבל מבחינתי אין לך את הנתונים כדי להצליח ולעבוד בתחום.

ran refael

New member
חחחח את חמודה

יפניות אני אוהב, אבל בזה זה נגמר, זה רק אני מבנה הפנים שלך ארוך ומלא, ההבעות שלך מאוד עצובות עד שבא לי לבכות את לא מוציאה מעצמך שום דבר מול המצלמה. אבל חשוב שאת מאמינה בעצמך, לדעתי האישית אינך מתאימה לדוגמנות

למעלה