היי לכם..

RockTime

New member
המ..

מבינה שזה קצת מוגזם אבל זה כל הקטע לגרום לזה להיראות אמיתי ובגלל זה השתמשתי באביזרים. אבל לא מפורים! הכל מוכן ביד!

RockTime

New member
אגב

איך באמת אתה קובע מי מתאימה ומי לא? לפי הבלונד או העיניים הכחולות?

SuperStar666

New member
תהיי בטוחה שלא.

יש המון דוגמניות שחומות עור, שיער שחור ועיניים כהות. המון! אבל צריך להיות קסם כלשהו בפנים, משהו מיוחד, משהו מושך ומוכר... ולטעמי אין לך את זה, ואין לך סיבה לכעוס. כל אחד ודעתו, היופי הוא בעיני המתבונן. ושוב, לדעתי את חמודה, אבל לא מספיק בשביל התחום. כמו שרן אמר.

pinki girl1

New member
גם לי זהבה אמרה שאני לא מתאימה

אין לך מה לקחת את זה אישי מידי..:) רק רן לא הביע את דעתו..?

SuperStar666

New member
הדעה של עמירם בן ישי יותר נחשבת

מדעתי? אם כן מבחינתך. תשאלי אותו על הפוטנציאל של שתיכן.

pinki girl1

New member
ממש ממש לא זלזלתי.!!

את רואה את תמיד חושבת שאני רוצה לריב איתך. סך הכול אמרתי לה שלא תיקח את זה אישי כי את לא סוכנת דוגמניות או משהו. יש בנות שיקחו דברים כאלו קשה, ובינינו את יודעת שזה ככה :)

kaduri

New member
קריטריונים לקביעה

נתחיל עם זה שיש דיעה אישית של הצלמים והסוכנים, וטעם אישי. ישנן דוגמניות שאת רואה בקמפיינים או פרסומות שאת אומרת לעצמך: "מה זה הדבר הזה?" הכל עניין של טעם אישי ודיעה אישית. לגבי קריטריונים: יש מספר כללים מובילים, שאיתם מתחילים. לרוב (99%) אין סיכוי להמשיך הלאה אם לא עומדים בהם. א. גובה 1.65 ומעלה. יש הבדלים בין דוגמנות מסלול / אופנה / צילום פרסום / פנים / גוף. ב. גוף חטוב ורזה. רזון אנורקסי - מחוץ לתחום. ללא שומנים מיותרים בזרועות ובמותניים, ירכיים ללא צלוליטים שנראים כמו סערה באוקינוס, כפות ידיים רגליים וציפורניים מטופחות. ג. חזה C או B, ד. רגליים ארוכות ה. יופי מהמם, חיוך שובה לב, חן, וכ"ד. יש כאלה שיגידו גם שאת צריכה לשדר תמימות, רוגע וכ"ד. ו. שיער יפה ומלא ז. והכי חשוב - פרופורציה. גוף חייב להיות פורפורציונלי, התאמה מושלמת וגוף שכיף להסתכל עליו. ח. עור חלק ונקי, גוון אחיד, ללא קעקועים מיותרים, ללא פירסינג שצועק "הצילו", ללא כתמי לידה גדולים או נק' חן שלא נראות "חן" בכלל וכ"ד. ט. רומן עם המצלמה והעדשה!!! בלי זה, יהיה קשה להוציא משהו טוב. בקיצור, כל זה על רגל אחת. ממש בקצרה. יש עוד המון נק' שצריך לבחון, גם אישיות, פחד במה וחופשיות לעבוד עם אנשים (אפשר ללמוד את זה) ובסופו של דבר, מי / מה שקובע, זו דעתו של הסוכן שאליו תפני. אל תשכחי, באופנה ובדוגמנות, מדי תקופה הדרישות משתנות, והדרישה בשוק פונה לסוג שונה של דוגמניות, הסוכן יודע מה השוק דורש, וכעסק לכל דבר, הוא יקח אליו את אלה שיש להם סיכוי הכי טוב להביא לו עבודה ופרנסה. בהצלחה! ותעדכני אותנו בתמונות איכותיות יותר!

SweetTemptation

New member
לדעתי?

תתחילי לשנות הבעת פנים ותנסי בפעם הבאה לא להתאמץ כל כך להיראות סקסית.

SweetTemptation

New member
הכוונה היא

שברוב התמונות העיניים שלך טיפה כזה מאומצות ואת מסתכלת הצידה במין חיוך קטן כזה... בכללי זאת פוזה שאני אישית לא אוהבת כי היא פשוט לא טבעית... אם זה באמת טבעי למרות שקשה לי להאמין אז שיהיה לך בכייף

RockTime

New member
אוקי..........

רק למען הרקורד.. זו הצורה של העיניים שלי..

hilala20

New member
אהבתי את הקונספטים

אני חושבת שהאיפור בסט הראשון לא הכי מתאים לך. אפשר היה לעשות אותו אחרת ויותר מחמיא.

פעם ראשונה שאני מגיב פה

אבקש לא למחוק :) תראו לפני מה שאני רואה יש כאן המון בנות שממש בטוחות שהן יכולות לדגמן אני מעל 6 שנים צילמתי למעלה מ 180 בנות ועשיתי אודישנים גם בחול. ישנן סוכנויות וישנן סוכניות... חלקן רציניות מאוד ומכובדות שמקבלות דוגמניות שאתם בד"כ אחר כך רואים בפרסומות בטלויזיה בקמפיינים גדולים ועוד, בינהן יולי לוק רוברטו אימאג ועוד.. ויש סוכניות שמקבלות דוגמניות שמצטלמות בסוף "למספרה של שלום בפתח תקווה" סוכניות עם כל מיני שמות שאף אחד לא שמע עליהן בחיים. אז רוק טיים למשל בחיים לא תתקבל לשום סוכנות רצינית בתור בחורה היא מתוקה אבל היא רחוקה מלהיות דוגמנית! זה כבר המון מעבר לעניי המתבונן ואני מכיר את כל העיניים בשוק.... הזה. אני גם חבר של בטי רוקוואי ושל רוברטו ועבדתי המון עם שניהם. הסיבה שהן באות לפה היא כשום סוכנות לא קיבלה אותן ולא תקבל... אחרת מה הן עושות פה לעזאזל ולא מופיעות באתר של סוכנות?? סתם משלות את עצמן הגיע הזמן שתתקדמו בנות... מי שלא מתאימה שתבין את זה וזהו... חלס כבר! מי שרוצה לשמוע דעה אמיתית וחותכת או שצריכה עזרה מקצועית אמיתית והמלצות אני נמצא כאן: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=4167 תודה לכולם: עמירם בן ישי

נולה24

New member
אולי משחק יכול להיות

התחום שלך :) את מאוד חמודה.. אבל .. לא דוגמנית..

למעלה