היי לכל המכשפים..

EL DIA 666

New member
היי לכל המכשפים..

תגידו לי משהו, מדוע בארץ המצומצמת הזאת אין מאגיה שחורה כמו בכל מיני מקומות נורמלים בעולם. הא?.. אני אוהבת מאגיה שחורה. כישופים. וודו. דברים כאלה. כבר עברתי כאן בכל החנויות וכולם מחזיקים רק קישקושים של הניו-אייג` הדבילי וכל מיני דברים עם פיות ומלאכים. עזבו שטויות! באמריקה הייתי קונה ממישהי כישופים של וודו ונרות מיוחדים שדולקים שבוע שלם ואבקות שונות לכל מיני מטרות. כן.. גם במטרה להזיק למי שמגיע לו. בכיף.. הייתי קונה קמיעות ומסמרים שהיא הוציאה מארונות קבורה, וחול מבתי קברות, זה ממש יעיל ומרתק כל הדברים האלה. אני מתה על זה! רק הבעיה כאן בארץ שכל מי שיש לו קלפי טארוט האנשים מסתכלים עליו כמו מכשף פריק מכת השטן.. כאן אין מאגיה שחורה. ומשום מה אנשים כביכול מסתייגים מכל הנושא הנ"ל אבל בתוך תוכם סקרנים מאוד. השאלה שלי היא האם ישנם עוד אנשים כמוני מביניכם או שאני עוף מוזר בנוף הישראלי כאן? -אני מחכה לתשובות מכולם. פליז.

EL DIA 666

New member
היי לכל המכשפים..

תגידו לי משהו, מדוע בארץ המצומצמת הזאת אין מאגיה שחורה כמו בכל מיני מקומות נורמלים בעולם. הא?.. אני אוהבת מאגיה שחורה. כישופים. וודו. דברים כאלה. כבר עברתי כאן בכל החנויות וכולם מחזיקים רק קישקושים של הניו-אייג` הדבילי וכל מיני דברים עם פיות ומלאכים. עזבו שטויות! באמריקה הייתי קונה ממישהי כישופים של וודו ונרות מיוחדים שדולקים שבוע שלם ואבקות שונות לכל מיני מטרות. כן.. גם במטרה להזיק למי שמגיע לו. בכיף.. הייתי קונה קמיעות ומסמרים שהיא הוציאה מארונות קבורה, וחול מבתי קברות, זה ממש יעיל ומרתק כל הדברים האלה. אני מתה על זה! רק הבעיה כאן בארץ שכל מי שיש לו קלפי טארוט האנשים מסתכלים עליו כמו מכשף פריק מכת השטן.. כאן אין מאגיה שחורה. ומשום מה אנשים כביכול מסתייגים מכל הנושא הנ"ל אבל בתוך תוכם סקרנים מאוד. השאלה שלי היא האם ישנם עוד אנשים כמוני מביניכם או שאני עוף מוזר בנוף הישראלי כאן? -אני מחכה לתשובות מכולם. פליז.

המממ...

כבר עברתי כאן בכל החנויות וכולם מחזיקים רק קישקושים של הניו-אייג` הדבילי וכל מיני דברים עם פיות ומלאכים צודקת, רובן המכריע של החנויות כלל לא מחזיק דברים הקשורים בכישוף (למעט החנות קיטרו שלצד הפיות, המלאכים והבובות הגותיות מחזיקה גם ספרים העוסקים בכישוף). מצד שני, זה גם חוסך את העניין של אנשים שקונים שטויות ב- Botanica (כך נקראות חנויות למוצרי וודו), ומדמיינים שזה עובד להם, מבלי בכלל להבין מה הם עושים - וזה הרוב המכריע של האנשים שחושבים שהם מכשפים גדולים. לגבי קלפי טארוט - אני לא יודע אם איזה אנשים את מסתובבת, אבל אם הייתי עוצר בלהגיד שה"תחביב" שלי הוא "רק טארוט", אז דווקא הייתי חוסך מעצמי הרבה שאלות מיותרות ומבטים מוזרים.

the count

New member
מסכים איתך לגמרי

והרי הרוב הם כאלו שחושבים שבעזרת כמה מילים וחרוזים הם יוכלו לשנות את העולם וליצור אש בכפות ידיהם. האם בכלל ניתן למגר את הבורות המלווה את רעיון "אני אזמר משהו ואז אני אוכל להעיף דברים באוויר כמו במכושפות"?

Weirdi

New member
אממ

כמו בארהב [איזה כיף, אהם] גם פה ישנם יותר ויותר אנשים בכל יום שחושבים כמוך. תשמחי לשמוע שאת לא עוף מוזר, כיוון שיש אלפים בארץ כמוך. באמת אין כאן מספיק מאגיה שחורה, אולי בעתיד זה ישתנה - ואז יתחילו ליבא אבקות קסם.

"אין כאן מספיק מאגיה שחורה"

נו באמת. תקנו אותי אם אני טועה , ויכול להיות שאני טועה, אבל מאגיה שחורה או לבנה או עם נקודות סגולות נמצאת איפה שיוצרים אותה. אולי התכוונת לכך שאין בארץ מודעות או תמיכה בנושא?

אני מוכר חול מבית-קברות

נרות שדולקים שבוע וקמעות תוכל להשיג בכל חנות קשקושים של ניו-אייג' דבילי וכל מיני דברים עם פיות ומלאכים.

Bartal j

New member
מבטים מוזרים? חחח

בפעם הראשונה שרציתי לקנות ספר על מאגיה (אז לא ידעתי על קיטארו) נכנסתי לסטימצקי וניסיתי לחפש משהו שעוסק בזה.. והמוכרת הסתכלה עליי כזה ושאלה אותי מה אני מחפשת.. אז אמרתי לה ספרים על מאגיה וכישוף והיא הסתכלה עלי כאילו אני איזה פריקית או משהו כזה והרגשתי מה זה לא בנוח אז תיקנתי את עצמי ואמרתי שאני עושה "עבודה לבית הספר" על נושא המאגיה ואז ישר היא התייחסה אלי אחרת ביותר חביבות.. וזה נכון יש אנשים שאיך ששומעים שאתה מתענין במאגיה אז הם מתרחקים וטוענים שהתחרפנת לגמרי או "שהם לא רוצים להתחבר עם חוטאים"

זה באמת קשה

בתחילת דרכי, כשהייתי מגיע לבית-קברות עם שק ואת חפירה בשביל העסק, האנשים שבאו להתייחד עם זכר קרוביהם שעברו לעולם שכולו טוב הסתכלו עלי בצורה ממש מוזרה שאני בא לגנוב אדמה מבית הקברות. אז עכשיו אני בא עם שק חול מלא מחוף הים, שופך אותו בערימה בצד, חופר חול של בית-קברות לתוך השק, וממלא את הבור מהערימה שבצד. לפעמים חברה קדישא אפילו עוזרים לי.

Bartal j

New member
כן זה מביך המבטים האלה ...

הייתה לי חברה שהגדרתי אותה אז כחברה טובה והיינו קרובות עד שסיפרתי לה שאני מתעניינת במיסטיקה מיותר לציין את ההלם שהיא חטפה ואחר כך היא טענה שאני מפחידה אותה ושהיא לא רוצה להיות חברות של חוטאות ושל אנשים בכת השטן ובלה בלה בלה אבל הסברתי לה שהיא לא צריכה לפחד כי קודם כל היא מכירה אותי ואני בחיים גם אם אבצע איזה כישוף בעתיד לעולם לא אפגע במישהו ובטח שלא בה אז היא נרגעה אבל אני נשבעת מאז כל פעם שאני פוגשת אותה היא ממש מפחדת ממני כאילו אני לא יודעת איך להסביר את זה יש מתח כזה אבל היא מתנהגת רגיל ואיכשהו היא מתחמקת כזאת ואני רואה את הפחד שלה בעיניים וזה כל כך פאתטי ואבסורד כאילו למה אנשים כל כך מפחדים מזה? זה לא שאפשר להפוך מישהו לצפרדע כמו באגדות מיותר לציין שאני והיא איך להגיד את זה ..כבר לא ממש בקשר קרוב אני לא אוהבת אנשים שלא מסוגלים להבדיל בין דברים מסויימים ןליצור הפרדה .. בניגוד אליה יש לי עוד חברה שמתלהבת מזה וכל הזמן משגעת אותי היא חושבת שזה כמו במכושפות ישר אומרים איזה לחש והוקוס פוקוס קורה משהו חחחח היא מצחיקה אותי הרבה אבל בתכלס כאילו מבין 5 אנשים קרובים אליי שסיפרתי להם על "התחביב החדש שלי" כמו שהם מגדירים את זה רק 1 אהבה את הרעיון .. הסקתי מזה מסקנות לבד..

Marsha Figg

New member
סורי,

אבל זאת לא ממש חברה... חברים שלי שאני סיפרתי להם את זה לקחו את זה באיזי, לא משהו רציני, אולי קצת התעניינו אבל בטח שלא נרתעו...

BiRd Of PrEy

New member
האמ.. מוזר

דווקא רוב החברים שלי יודעים והם ממש לא נרתעו מזה הם חושבים שזה "מאגניבבבב" ואם יש להם בעיה עם זה או משהו, הם דווקא פונים אלי כי למרות שיש כאלה שלא מתעסקים במאגיה, יש להם בעיות, ודברים בבית וכו' מישהי שנרתעה מזה? נשמע מוזר

EL DIA 666

New member
היי דנדן..

אתה עושה צחוק מכל העניין במקום לענות תשובה נורמלית כמו כולם. לא לזה התכוונתי. כנראה שבנוסף לאילו שפוחדים מהעניין ישנה עוד קבוצה שאינני יודעת עדיין איך להגדיר אותה.. הקבוצה אליה אתה משתייך. אנשים שמתוך פחד או חוסר הבנה עושים צחוק.. יש לך עוד הרבה דברים ללמוד חמוד..

Lao

New member
אתה אומר שלדנדן יש הרבה מה ללמוד?

ושהוא עושה צחוק?? אתה זה "שעושה מגיה שחורה" כי זה כיף ובלה, בלה בלה בלה.... תגיד לי, את בכלל טרחת ללמוד את הבסיס בכלל למגיה? לכל סוגיה? השחורה, הלבנה הסגולה וזאת עם הנקודות הוורודת?? קודם כל וודו זה לא מה שהווליוד הציגה לנו עם בובות הברבי שתוקעים בהם מחטים!!!! הגיע הזמן שאנשים יבינו שוודו זו דת!! ולא משחקי בובות ושיפודים!!! היא הייתה הדת של רוב האפרו האמריקנים שהובאו על ידי האדם הלבן לאמריקה, כאשר הגיעו לאמריקה הוודו התערבב עם הנצרות ונעלם כמעט לחלוטין. זה דבר ראשון, דבר שני, אני בכלל בספק שמגיה שחורה הצליחה לך, אם כל האינטרס שלך זה "כיף". אפילו כדי שעין הרע תצליח אתה צריך כמות גדולה של אנרגיה, רצון וסבלות {וכמות גדולה של שנאה לאותו אדם} כדי לגרום לו לסבל! אם אתה רוצה רק את הפוזה "יא, אני וולודמורט/סאורן/עוצלי גוצלי" בלי שום רצון אמיתי של נקמה/ענישה או מה שזה לא יהיה, זה לא יצליח לך.. אז תתחיל להירגע, {ואני לא אתחיל אפילו לדבר על חוק ההחזרה, חוק השלשה, שאני לא חושבת שהיית רוצה להכניס את עצמך לכל זה, רק בשביל "כיף"..}

למעלה