היי לכולן...

nemesis27

New member
אני אומנם לא מאיה אבל...

אני לא חושבת שהיא התכוונה לתמונות שהבאת אלא באופן כללי לאופן השיווק שלהם....

לגבי השווק האגרסיבי (מסכימה)

בפעם הראשונה שעלה פה השם אטי יעקובסון, עוד חשבתי לקפוץ במיוחד מאזור השרון לראות מה יש. לאט לאט השווק האגרסיבי (כן ,כן) על כל הודעה שניה כמעט בפורום היתה הודעה של אטי שמזמינה לבוא לסטודיו כי אצלה יש____ כבר ירד לי החשק. ועם כל הכבוד לליבלוביתית, שאולי באמת צילמה במיוחד עבורנו (ותודה רבה אם כן) חיפוש קצר בפורום שלנו, העלה שלפחות ב-3 חודשים האחרונים, ההודעה הראשונה שלה היתה הודעה זו. מעורר חשד. חיפוש נוסף על "ברוריה שרון" שקפצה להגן על הגברת יעקובסון, הראה שהסנגוריה הזו זו ההודעה היחידה שלה בפורום. כל זה מוסיף לתחושת המיאוס מהשם "אטי יעקובסון" שעלתה בי. אז זו יכולה להיות ביקורת בונה עבורך, אטי וזו יכולה להיות הערת שוליים. אבל לי ירד החשק לקפוץ לבקר. שיהיה בהצלחה.

jak44

New member
הילד הזה זה אני.......

מתנצלת שפלשתי ביום אחד לפורום,ועוד בצורה אגרסיבית לדעתך. .גלשתי, כתבתי, הצעתי הגבתי כי זו הייתה בקשה של לקוחה צעירונת "שעשיתי לה את היום" והיא מאוד ביקשה שאכנס לפורום כי יש שם בנות מקסימות ,שלדעתה יאהבו את הדגמים שלי. אני אוהבת להגיב , באיטרנט.ובעיתון במכתבים למערכת ותמיד אני מופיעה בשם שלי המלא .מה לעשות שהוא גם מותג ? שיהיה לך שבוע בכף אטי יעקובסון

כשעל כל שאלה בפורום את ממליצה לבוא

אלייך לסטודיו. זה כבר לא להגיב בשם שלך. זה לפרסם עצמך. אני די בטוחה (בניגוד לניקול, למשל) שלא קיבלת אישור פרסום ולא שילמת עבור פרסום בתפוז. אפילו ניקול (ניקול- סליחה שאני מכניסה אותך לעניין) לא מפרסמת עצמה באגרסיביות כזו, למרות שהיא משלמת עבור הזכות. כמו שכתבתי כבר, כשרק נכנסת לפורום רציתי מאוד לבוא במיוחד לבקר אצלך. היום אין בי רצון כזה. הצלחת להוריד לי את כל החשק ואפילו לסלוד מזה. את כותבת שאת תמיד מופיעה בשמך. זה נחמד. התוספת סטודיו לאופנה היא כבר פרסום. וזה לא שזו החתימה שלך, את פשוט מוסיפה את המילים האלה בכל מקום, גם כשאת מדברת על נשים שכמעט מתו בניתוח. האין גבול לפרסום עצמי? אני מאסתי בשמך. יש כזה דבר פרסום שלילי, ואת הצלחת לעשות אותו לעצמך. ברור לי גם כי אני לא היחידה שחושבת ככה. ושוב, את יכולה לקבל את דברי כביקורת בונה או לא. החלטה שלך. אין לי דבר נגדך, יש לי נגד הפלישה האגרסיבית לפורום, ולא רק לדעתי.

jak44

New member
הילד הזה זה אני.......

מתנצלת שפלשתי ביום אחד לפורום,ועוד בצורה אגרסיבית לדעתך. .גלשתי, כתבתי, הצעתי הגבתי כי זו הייתה בקשה של לקוחה צעירונת "שעשיתי לה את היום" והיא מאוד ביקשה שאכנס לפורום כי יש שם בנות מקסימות ,שלדעתה יאהבו את הדגמים שלי. אני אוהבת להגיב , באיטרנט.ובעיתון במכתבים למערכת ותמיד אני מופיעה בשם שלי המלא .מה לעשות שהוא גם מותג ? שיהיה לך שבוע בכף אטי יעקובסון

תודה רבה! מאד מוצא חן בעיני

אני בת 42 ודווקא יש שם דברים שמאד מוצאים חן בעיני. אני לא חושבת שהבגדים זקנים, אבל אולי אני זקנה? חולצות מעטפה זה לא בשבילי, אבל למשל שמלת הערב השחורה עם הפרחים נהדרת בעיני. גם אני אשמח לשמוע מחירים!

מיה צודקת! ואל תתאמצו לנסוע..

הייתי שם לפני שבוע בערך הגעתי אחרי שעה של נסיעה בערך ויצאתי בלי כלום!הבגדים מאוד מאוד לא מחמיאים ומבוגרים בגזרה ובצבעים..

miru2

New member
תודה שטרחת והעלית תמונות ועוד מס'

שאלות. היכן ניתן לראות, לקנות - באזור הצפון? טווח מחירים? צלמי גם מה שאת כן קנית! רוצים לראות! תודה שוב.

anati44

New member
קצת מבוגר ../images/Emo52.gif

היום הנטיה לדגמים קצת יותר צעירים

michal BA

New member
הבגדים מאוד מבוגרים, ולא אופנתיים

יש הרבה טרנדים וצבעים שחסרים בקולקציה שלה

DREAM111

New member
אני גם התחברתי לחולצה הראשונה

אבל לא יודעת איך זה ילך עלי וזה בעיה שאין מידות כדי לראות. מה שכן כתושבת ראשון אני אקפוץ בהקדם גם לחנות להתרשם. תודה ליבלובית על התמונות.

avivity

New member
חבל שלא כתבת את המחירים

השקעת בצילום הפריטים, אז למה לא לציין את מחירם? תודה בכל מקרה אביבית

o r i t 2 9

New member
ליבלוביתי היקרה שלי../images/Emo24.gif

התמונות הראשונות, אהבתי אותן מאוד, אני באופן אישי הייתי הולכת איתם. השמלות הן קצת מבוגרות יותר..... את יודעת לבנות 45 פלוס. אבל את השאר אהבתי... ותגידי, איך המחירים? ואיפה ממוקמת החנות?

למעלה