היי לכולן...

היי לכולן...

אני אחת מהסקרניות שהלכה לחנות של אטי יעקובסון (בראשל"צ)לראות את הבגדים שם...בעיקרון חיפשתי בגד לאירוע...הייתי בטוחה שלא אמצא...ומצאתי חצאית מעטפת ( שלובשים על המכנס) וגופיית קולר-מפל-הבד של שניהם מתחרה. צילמתי לכן-כמה מהדגמים שמשכו את תשומת ליבי-הנמצאים בחנות שלה... כל דגם שנמצא בחנותה ניתן לעשותו בכל מידה/צבע שרוצים...(ללא תוספת במחיר) תהנו...ובהחלט החנות שווה ביקור. תמונה ראשונה-חולצת מעטפת אדומה עם פרחים(נדמה לי שיש אותה עוד בכתום,ותכלת) חג עצמאות שמח

תמונה מספר 4

שמלה שחורה + עליונית-מדדתי את העליונית בצבע שחור והיא מאוד מחמיאה לגוף

ביגוד לערב-3

בטח רובכן לא מכירות אותי פה...אני קוראת סמויה שלכן כבר הרבה זמן-נהנית מהמלצותיכן,נהנת מקניותכן ואוהבת את הפורום הזה!
זה הבגד האחרון שצילמתי לכן... מקווה שאהבתן(כי אני אהבתי את רוב הדגמים) במידה ויש לכן שאלות-אשמח לענות...(במסרים או בפורום) יום עצמאות שמח,
ליבלובית-עוד לקוחה מרוצה של אטי יעקובסון

בגדים מדהימים!

ומה המחירים שלהם בערך? אני מתכוון לסחוב את אמא שלי מרמת הגולן עד לשם ... השאלה אם זה שווה?

maya 25

New member
לא לטעמי ../images/Emo4.gif

בגדים מבוגרים מידי... אבל בכל זאת תתחדשי

חחחח...

לא קניתי את כ-ל הבגדים האלה...רק העליתי שתראו... קניתי בכלל 2 פריטים אחרים...גופיית קולר+חצאית מעטפת מתחרה. אני אעלה לכן בהזדמנות! אבל בכל זאת תודה מאיה

מה זה מבוגר מדי? גיל זה יחסי

לmaya25 לא כל בגד אופנתי וצעיר נראה טוב על מלאות, ראי איך נראים מכנסיים עם קו מותן נמוך על מלאות, בכל גיל. אני נמנת על לקוחותיה של אטי יעקובסון. יש לה גזרות ש"יושבות" טוב על הגוף. מתאימות לבעלות גוף נשי ולאו דוקא "מלאות מאד". הכי חשוב, אטי קשובה וגמישה ומחיריה מאד נוחים. בסטודיו יש לה מבחר בדים ואני בחרתי את הבדים לפי טעמי. אחד הדגמים המצולמים(4) נתפר לראשונה עבורי לאירוע משפחתי.

maya 25

New member
לא התכוונתי לפגוע...

אבל האמת שאת גדולה ממני ב30 שנה בגיל אימי ואולי עלייך זה נראה טוב עליי כבחורה בת 27 זה יהיה רע אין לי שום כוונה להיראות בגיל 27 כאישה בת 40! ומה הקשר לעובדה שאני מלאה/שמנה אני צריכה להתלבש ככה???!!! זה עוד יותר מכעיס אותי שאנשים מרשים לעצמם להגיד היי, היא גם ככה שמנה שתתחבא מאחורי אוהלים!

nemesis27

New member
אני לעומת זאת....

לא אהבתי את שיטת השיווק.... עמדתי יום אחד במרכז מסחרי כלשהו וחיכיתי לאמא שלי כשאטי יעקבסון ועוד אדם שנהג ברכב פשוט ניגשו אלי ונתנו לי כרטיס ביקור בלי שאבקש ומבלי שאפילו אדע במה מדובר והלכו...ורק כשביקשתי שיחכו רגע ויסבירו לי את עצמם הם הסבירו שמדובר בחנות לבגדים במידות גדולות...

maya 25

New member
מסכימה...

הם נדחפים עם הפירסום שלהם לכל מקום וזה אגרסיבי מידי לדעתי...

מאיה....

אני פירסמתי את הבגדים האלו בשבילכן!!! ולא באתי באופן אגרסיבי-לשווק את הבגדים של אטי יעקובסון... כולה רציתי לטובתכם...לדעתי האישית החולצות מעטפת כלל לא מבוגרות -כל אחד וטעמו הוא... רציתי להעלות לפורום גם את הגופיית קולר והחצאית מעטפת שקניתי אצלה-אבל אחרי ההודעה שלך,מאיה אני כנראה כבר לא אעלה ...שחס וחלילה לא תחשבי שזה פירסום אגרסיבי. אגב מאיה-זו לא פעם ראשונה שבנות מעלות תמונות ומציינות את שם החנות-להיפך לדעתי זו המהות של הפורום לעזור אחת לשנייה למצוא בגדים יפים שמתאימות לנו ...השמנות..המלאות.... הלוא את שבוע שעבר העלאת ביגוד תחתון שרכשת בוומן אונלי...מישהו רשם לך שאת משווקת אותם באופן אגרסיבי? לא נראה לי... אף אחד לא מכריח אותך ללבוש את הבגדים האלו-לא אהבת,זכותך-דלגי הלאה! לילה טוב לכולן וסוף שבוע נעים ומהנה...

למעלה