היי לכולן!

Dawson girl

New member
מצטערת אבל...

אני לא אוכל לבוא אם זה במרכז הארץ. אני ממש מרגישה רע עם זה אבל ההורים שלי לא ממש יתלהבו אם אני אלך למפגש פורום כזה, בטח לא בירושלים/ת´´א, גם עם ליווי.... ולדעתי באמת עדיף במפגש הראשון בית קפה או משהו, ורק אחרי זה בית של מישהו. ונראה לי שמשהו בסביבות 8-9 בנות יהיו בסוף, מקסימום 10... ולשירה- כל הכבוד על היוזמה! אווווף הייתי ממש רוצה לבוא... נמש

natalyrst

New member
אם זה ירושלים

אני יכולה לשכוח מזה ההורים שלי ממש ממש לא יתלהבו מזה מצטערת

natalyrst

New member
מה לגביי ה...

תחנה המרכזית בראשון? זה גם מקום ציבורי גם מקום במרכז הארץ יש שם תחבורה מעולה... לדעתי זה ממש אידיאלי..

shirakl

New member
התחנה המרכזית בראשון,

כמו כל מקום ציבורי אחר, היא מקום גדול מדי... בדיוק כמו כל מקום ציבורי אחר, אנחנו לא נמצא שם אחת את השניה וזה יהיה רע... אני אישית לא מתכוונת להיפגש עם חבורת בנות שלא ראיתי מימי במקום שלא ראיתי מימי ואין לי מושג איפה הוא, איך מגיעים אליו ואיפה בדיוק אני אמצא בו את האנשים... החלק הראשון מספיק קשה... וד"א, בנות - אני אישית כבר מאסתי בארגון המפגש הזה.. כל רעיון שמוצע לא טוב... אז אני מציעה שמישהי אחרת תתנדב לארגן מפגש שנראה לכולן מושלם... אולי אז תגלו עד כמה זה קשה... אז ילה - מי רוצה את השרביט?

shirakl

New member
אה, ועוד דבר קטן...

ראשון זה הרבה יותר מסוכן מאשר ירושלים... מתי היה פיגוע בירושלים בזמן האחרון? אולי במרכז העיר, וגם זה כבר די מזמן, לפני שהתחילה שם האבטחה... ולמרכז העיר אני ממש לא מתכוונת לסחוב אתכן... בראשון היו מלא פיגועים, חלקם ממש לא מזמן, ואני אישית מפחדת מזה יותר... לפחות בקניון של ירושלים יש בדיקות בטחוניות רציניות (ממש כמו בשדה תעופה...). נורא מכעיס אותי שאנשים החליטו שירושלים זה מקום מסוכן... היו הרבה יותר פיגועים במקומות אחרים... הכל סטיגמות! ירושלים הרבה יותר אידיאלי מראשון - התחבורה הציבורית הרבה יותר נוחה, ויש אוטובוסים ממש מכל מקום ולכל מקום, ויש הרבה יותר מקומות שאפשר ללכת אליהם... אבל כמו שכבר אמרתי...אני מעבירה את השרביט!

shirakl

New member
יש הסכמה!!!!!!!!!!

תודה לכל הבנות על העזרה! (במיוחד לנמש...) אחרי ועידת פסגה ארוכה ורועשת, הגיעו הצדדים הנוגעים בדבר להסכמה חד-משמעית! המפגש כבר מתוכנן ומאורגן, יתקיים ב - 1 בדצמבר, יום ראשון... מכיוון שאי אפשר לפרסם את הפרטים המדויקים בפורום, מחשש לפולשים, קרין הלכה לשלוח מסרים לכמה בנות... מי שרוצה לבוא ולא קיבל מסר, שיפנה אלי ואני אתן לו את הפרטים! אני לא מאמינה שהצלחנו! כל הכבוד לנו!

Dawson girl

New member
ועידת פסגה?...

אכן, אכן אז הסכמנו... ואני נרגשת מכך מאוד כי זה היה קשה! ושירה כמעט לא באה... בקיצר מזל שבסוף הסכמנו על משהו! אז.... מי שרוצה ויכולה לבוא, ללא היסוס, שתשלח לשירה מסר. ואני חוזרת: רוצה ויכולה ללא היסוס!!! נמש

shirakl

New member
תקשיבו לנמש...

ואל תשכחו להגיב להודעה (אלה שקרין שלחה להם מסר...) ובאמת תודה לכל הבנות שעזרו לי להגיע לרעיון שכולן מאושרות איתו! כבר חשבתי שאני מתפגרת... וואווווווווווווווו אני ממש מאושרת עד הגג!!!!!!!!!!!!

אנשים תגיבו!!!../images/Emo105.gif

תגידו: בסדר או לא בסדר... אתם תבואו או לא תבואו.... מי שחושבת שהיא תבוא שתגיד
מי שלא בטוחה...צריכה לשכנע\להתייעץ עם ההורים.... שתשים
אנשים לשתף פעולה!!!

Digi Lista

New member
אני רוצה לבוא.

אני לא יודעת אם אני מוזמנת(כי לא קיבלתי מסר!)ולא יודעת אם אני אכן אוכל לבוא אבל אני אשמח לנסות להגיע אם תירצו.

למעלה