היי לכולן!

shirakl

New member
היי לכולן!../images/Emo24.gif

קרין, לי ואני חשבנו רבות והגענו למסקנה שהגיע הזמן למפגשפורום מגניב, והזמן הטוב ביותר לכך הוא חופש חנוכה הקרב ובא אלינו..
יש רק בעיה קטנה... אנחנו צריכים מקום כלשהו כדי לקיים כזה מפגש...
אז לפני שאנחנו מכניסות את העניין להילוך גבוה, אנחנו חייבות שמישהי שיש לה בית בגודל סביר/ההורים שלה לא יהיו בבית בחנוכה/היא סתם ממש ממי ורוצה לעזור תתרום את הבית שלה לצורך העניין.
כמובן שנתאים את תאריך המפגש לנוחיותה של אותה אחת, לפני נוחיותן של כל שאר בנות הפורום...
אז בקיצור, אנחנו חושבות שיהיה ממש כיף לעשות מפגש, אז כל מי שמוכנה לתרום את ביתה בבקשה לשרשר מתחת להודעה זו, או לפנות אלי במסרים! תודה מראש, לי, קרין ושירה!

איזה יופי!!!../images/Emo105.gif

אבל לא כדאי שהמפגש הראשון יהיה במקום ציבורי??? לא יודעת,זה נראה לי יותר מתאים... בכל מקרה אצלי אי אפשר כי ההורים שלי בחיים לא יסכימו... :*)

shirakl

New member
טלוששששששששש

אני שמחה שאת שמח! זה אומר שתבואי, נכון? בכל מקרה - מקום ציבורי זה רעיון רע. קודם כל - יש את המצב הבטחוני וכל זה, ואני בטוחה שיש כאן הרבה שההורים שלהם לא יאהבו את זה... דבר שני - אם אנחנו בבית של מישהו, אז אפשר להביא פרקים מוקלטים של דוסון, להזמין פיצה, להביא סרטים - בקיצור, יש הרבה יותר מה לעשות מאשר במקום ציבורי, וזה גם הרבה יותר מסודר. תחשבי על זה: כל אחת שתבוא לבית תגדי מיהי וכל זה. אבל אם ניפגש באיזה בית קפה, אז עד שנזהה אחת את השניה... בקיצור - הבנת אותי... אני ממש מקווה שמישהי כאן תהיה מוכנה לתרום את הבית שלה. הייתי תורמת את שלי, אבל הוא ממש קטן, וזה לא יהיה נחמד להידחק... טוב, אז, אני עדיין מצפה לתגובות חיוביות על הרעיון! זה יהיה כזה מגניב!!!!!!!!!

נכון....אבל...../images/Emo105.gif

לבוא לבית זר בלי בכלל לדעת אפילו איך הבן אדם שאת אמורה לבוא אליו נראה זה גם לא רעיון משו.... ויהיו הורים שיתנגדו גם לזה.... אני חושבת שהמפגש הראשון צריך להיות במקום ציבורי שנכיר אחת את השניה ואז המפגש השני יהיה בבית של מישהיא ונראה דוסון וזה.... אבל בכל מקרה אני אבוא...אבל עדיף לפי דעתי במקום ציבורי... ולא חייב במקום הומה אדם ומסוכן כמו עזריאלי או משו...

shirakl

New member
תראי, טל...

זה לא כזה נורא... כאילו - זה פורום... אנחנו מתכתבות פה עם האנשים כבר בערך שנה... אם יש כאן מישהי שיכולה להביא את כולנו אליה הביתה, לא נראה לי שהיא איזה חיזר שהולך לחטוף אותנו... לעומת זאת, אם נשב באיזה בית קפה, אז אפילו אם המקום לא יהיה הומה אדם, אנחנו נהפוך אותו להומה אדם, כי אנחנו די הרבה... אני אישית ממש לא רוצה מקום ציבורי - זה נשמע לי הפחד של החיים, ואני גם רואה את עצמי מגיעה לשם בחוסר אונים ומתחילה לתהות בליבי איך אני, לבד, שלא ראיתי בחיים אף אחד מהפורום, אמורה עכשיו לזהות את האנשים...

אוקיי..שכנעת אותי....../images/Emo105.gif

האמת,שאני עדיין חושבת שעדיף במקום ציבורי אבל לא נורא...העיקר מפגש פורום! וופי! אנשים תגיבו! כדי שנדע אם אתם רוצים בכלל מפגש...

shirakl

New member
ותעשו טובה...

תציעו את הבית שלכם! כי אם לא אז זה יבוטל סתם... אפילו אם אתם חושבים שההורים שלכם לא יסכימו, תשאלו בכ"ז... באמת שהייתי תורמת את שלי, פשוט הוא קטן מדי... וגם אחותי פה כל הזמן עם שלושת הילדים שלה, כי עכשיו גיסי בחו"ל... כאילו, אנחנו שומרים עליהם בשביל לעזור לה... אז זה יהיה בלאגן! אבל תציעו, אל תשאירו את זה לאחרים, כי בסוף לא יהיה...

אם ההורים שלי לא יהיו בבית....|צפרד

אז עקרונית אין לי בעיה... אבל תלוי מתי זה,וכאילו זה ממש ביכוי נמוך שהם לא יהיו בבית....

shirakl

New member
טל...

תבררי את זה ומהר! זה ממש חשוב... בקשר למתי - אם זה אצלך, אז תגידי לי מתי את יכולה, וכמו שכתבתי בהודעה הראשית של השרשור, אנחנו כמובן נתאים את התאריך קודם כל לנוחיות שלך...

natalyrst

New member
לגביי המפגש

דבר ראשון, אני די תומכת בהצעה של טל, לעשות את זה במקום ציבורי, אבל אני רואה שאתן סגורות על זה... בכל אופן, הבית שלי די נמצא באיזה מקום נטוש שבחיים לא תמצאו, אז זה די ירד מהפרק...

LillipooT

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מממ אם אנחנו באמת רוצות שיהיה מפגש.. כדאי שנחליט פה מהר. תראו.. גם לי זה די לא נעים פתאום ש-15 בנות (אנחנו רק בנות?) באות אלי ואני בכלל לא מכירה אותן. אולי כן עדיף לעשות מפגש "הכרות" קטן איפשהו ואז שכבר נכיר אחד את השני נוכל לבוא בכיף לבית של מישהו ולראות דוסון ולאכול פיצה וכו וכו וכו.. ממ .. אז.. אנשים
להתעורר
תגידו מה דעתכם... מי מתכוונת לבוא? כולם יכולים בחנוכה?

ד י י ז י

New member
אני חושבת שאני אוכל לבוא..

תלוי איפה זה יהיה ומתי (אני יודעת שהתשובות האלה מעצבנות.. אבל זה באמת!) אבל כללית אני חושבת שאני יכולה..

שאלתי......./images/Emo105.gif

שאלתי את ההורים אם יש להם תוכניות להיעדר בחופש חנוכה והם אמרו שלא ממש... הקטע שגם האחים הקטנים שלי יהיו בבית ואז יהיה בלאגן!

shirakl

New member
הקשיבו, הקשיבו!!!!!!!!!!!

אני וטל עכשיו דיברנו בצ´אט, ושכנעתי אותה שבאמת יש בעיה עם פגישה במקום ציבורי, שהרי לא כולן מכירות את הערים ואת המקומות הציבוריים שהאחרות מכירות.. היא גם שכנעה אותי שיש בעיה עם להיפגש בבית של מישהי - זה קצת מפחיד לתת לחבורת בנות שלא פגשת מעולם את הכתובת המדוייקת של הבית שלך... ההצעה שהעלנו, והיא הכי טובה שקיימת עד עכשיו היא הבאה: כולכן תגיעו לתחנה המרכזית של ירושלים (העיר החביבה שבה אני גרה), משם אני אגיד לכן באופן מדוייק איזה קו אוטובוס לקחת, ואני גם אגיד לכן בדיוק באיזו תחנה לרדת! אתן תבקשו מהנהג שיודיע לכן כשמגיעים לתחנה הזו. זו תחנה מאוד מוכרת ואין מה לדאוג... בתחנת האוטובוס הזו אני אחכה לכולכן. כך יצא שגם זה לא מקום המוני מדי, ונוכל למצוא אחת את השניה, שכן אני אדע בדיוק על איזה אוטובוס עליתן ואיפה אתן יורדות, וגם אף אחת לא תצטרך לתת לאנשים שהיא לא מכירה את הכתובת שלה... משם אני אקח אתכן לקניון/לבית הקפה השכונתי/כל מקום אחר שתרצו... נבלה לנו בנעימים, ובפגישה הבאה, כבר אף אחת לא תפחד לתרום את הבית שלה... אז מה דעתכן על ההצעה שלי - האם כולכן מקבלות אותה? אני מחכה לתגובות כמה שיותר מהר! אם תהיה הסכמה, אז אני מציעה שלי תעלה במהרה סקר חדש, שבו כל אחת תבחר איזה תאריך הכי מתאים לה בחופש (רק אל תכללו את ה - 5.12 כי הוא לא נוח לי...)! אז ילה, בנות, להגיב ומהר!

shirakl

New member
טוב, אז ככה...

קודם כל, אני ממש מסכימה איתך, לי, לגבי הקטע של להחליט מהר! עכשיו, אני ממש חושבת שאתן משלות את עצמכן... אם כבר מישהו יבוא לכזה מפגש, זה יהיה רק חברות הפורום הקבועות - שהן אלה שכבר הגיבו... הפורום הזה בעקרון די ריק... אין פה הרבה אנשים שכותבים באופן קבוע! כך שזה ממש לא נראה לי הולך להיות 15 בנות... עכשיו בקשר למקום הציבורי - אני אגיד את זה בפעם האחרונה, אבל אני אשאיר את ההחלטה בידיכן... אם נפגשים בבית של מישהי, אז יש כתובת, הולכים לשם, קובעים להיפגש בחוץ, כל אחת מציגה את עצמה וכו´.. אבל אם ניפגש במקום ציבורי, אז קודם כל זאת בעיה, כי נגיד אם נבחר בעיר מסויימת - אז לא כולן מכירות כל עיר ועיר... אני לא חושבת שאני ממש אמצא את מקום המפגש, אלא אם כן הוא יתקיים בירושלים כמובן... דבר שני, אנחנו לא מכירות ממש אחת את השניה, ואין לנו מושג איך כל אחת פה נראית. אם נגיע לכתובת מסויימת, אז זה יהיה מקום התרכזות ברור. אבל אם נגיע למקום ציבורי, זה שטח יחסית גדול - ואנחנו לא נדע לזהות אחת את השניה, ויש סיכוי גדול שלפחות אחת מאיתנו תחזור הביתה באכזבה שהיא לא מצאה את האחרות, וסתם נסעה לחינם! אני חושבת שהבנתן אותי, ואין מקום להרחבה! ועכשיו, אני רוצה שתחשבו טוב טוב ותביעו את דעתכן. אם אתן בכ"ז מעדיפות מקום ציבורי, אז נלך על הרעיון הזה... בכל אופן - עכשיו באמת! כולם לכתוב אם הם מתכוונים לבוא, ואם הם מוכנים לתרום את הבית שלהם (רק אם אתם חושבים שזה רעיון טוב בבית של מישהי). ותגיבו מהר, כי אם עד סוף השבוע הזה אין עמדה ברורה, אז הסיכויים שנצליח לארגן את המפגש ממש שואפים לאפס... אז יאללה! אני חושבת שזה באמת יכול להיות נחמד - ואם לא נזיז את עצמנו, ההפסד יהיה כולו שלנו!

למעלה