היי לכולם

vinney

Well-known member
אתה זה שירדת לפסים אישיים

לא רק למייקרוספט גונבים תוכנה אתה מעודד לקחת לי את הפרנסה ובזאת ירדת לפסים אישיים. אני מצטער מאוד, אבל שטיפת שירותים בכלא זה עונש קל מדי בשבילך, אני מאחל לך שתגמור את חייך חסר כל, אחרי שיגנבו לך את כל הכנסותייך וכל חסכונותייך, ויגידו "למי יכאב...".

yar1v

New member
יש לי חבר רומני

ורוב הסיכויים שהוא יגנוב לי את הכל הרבה לפני שהשטויות שאמרת יתגשמו. ד"א, אני מבין שאתה לא רוצה סיבוב באוטו? אני מוכן לתת לך ראשון חינם ושני בחצי מחיר. ד"א, זאת שפירסמה את ההודעה מזמן הורידה VS6. מחכה לכותרות בעיתונים של מחר בבוקר - 'מיקרוסופט נפלה עקב ישראלית שהורידה תוכנה לא חוקית באינטרנט'

yar1v

New member
באמת לקחת את הויכוח אישית

לא נורא. אני מקווה שהכלב החדש יעזור לך להתגבר.

vinney

Well-known member
אם אתה לא מסוגל להבחין

בין עניין עקרוני לשטויות שאתה נתפס אליהם, כנראה שהרבה תבונה אין לך. ולא צריך לחכות למחר, כתבות על נזקי הפירטיות למייקרוסופט (ולרבים אחרים, שולחלקם הנזקים האלה גורמים לסגור את העסק ולפטר את כל העובדים) יש בכל יום כל פעם בעיתון אחר, שיחלחל מתישהו לאנשים כמוך. אתה צחקת על החברה שלי, אבל תרשה לי לספר לך שעד לפני שנתיים החברה הייתה במרחק יריקה מפשיטת רגל בגלל הפיראטיות, שום דבר אחר, ורק פתרונות אבטחת מוצר הצילו את החברה, ומשכורות של כ500 ישראלים. ככה סתם, לפעם הבאה שתגיד למישהו ללכת לגנוב.

yar1v

New member
חבל שאתה לא מודע לעובדה

שמיקרוסופט הפילה הרבה חברות והובילה אותן למצב של פשיטת רגל והחברה שלך יכלה להיות אחת מהן. וחבל שנטסקייפ כבר לא כ"כ שולטת בשוק עקב הBUILD IN החדש של ביל גייטס שבסוף עלה למשפט ויצא אשם עקב פעולה 'לא חוקית' זו. אז חבל שאני לא תומך בחברה שעיקר הפעולה שלה זה להכריח אנשים להשתמש במוצר שלהן ולאו דווקא כי הם טובים אלא כי אין ברירה אחרת. דווקא מישו שעובד בחברה שאולי סובלת בגלל זה היה צריך להבין שהחברה הזה מייצרת פיראטיות הרבה יותר ממה שהיא מתנגדת לה.

vinney

Well-known member

לא רק למייקרוספט גונבים תוכנה אתה מעודד לקחת לי את הפרנסה ובזאת ירדת לפסים אישיים. אני מצטער מאוד, אבל שטיפת שירותים בכלא זה עונש קל מדי בשבילך, אני מאחל לך שתגמור את חייך חסר כל, אחרי שיגנבו לך את כל הכנסותייך וכל חסכונותייך, ויגידו "למי יכאב...".

vinney

Well-known member

yar1v

New member
ד"א אם אתה רוצה סיבוב באוטו שלי

אתה יכול לבקש. יש לי DEAWOO SUPER RACER אדומה מודל 98.

a m i t4

New member
ואיי ואיי מה נהיה פה ../images/Emo13.gif

כולה שאלתי שאלה קטנה..... איזה ויכוח...............

יש לעודד פירטיות בכל דרך שהיא

דוגמא : הייתי ב13 החלטתי שמשעמם לי בחופש הגדול.. התחלתי ללמוד תכנות. עם תוכנה לא חוקית, גנובה, כן כן הורדה אותה ממש מהאינטרנט.. פושע שכמוני.. בקיצור תכנתתי להנאתי, עכשיו אם אני ארצה למכור תוכנה שאני מכין, אני חייב את הגירסא החוקית, כי אחרת MICROSOFT יתבעו אותי.. עכשיו, אם לא הייתי מוריד VB, בחיים לא הייתי יודע תכנות ובחיים לא הייתי קונה את התוכנה שלהם, וככה שהורדתי ולמדתי עכשיו אני אקנה והם יקבלו כסף.. בגלל זה יש לעודד פרטיות של שפות תכנות, כי מי שלא מתכוון לקנות, אף פעם לא יקנה, אבל אם יהיא לו בחינם והוא ילמד את השפה, הוא אחר כך ירצה לקנות אותה, ולהתמקצע... עכשיו שיבוא חכם ויגיד שאני ילד בן 13 עם דמי כיס של 10 ש"ח לחודש הייתי אמור לקנות את VB בכספי ?

למעלה