קשה לי לחשוב, זה עושה לי כאב ראש.
את הכסף הגדול מיקרוסופט לא עשתה ממחירת מוצרים ללקוחות בודדים, אלא ממכירת רשיונות שימוש לחברות. זה נכון לגבי רוב החברות הגדולות. בריטני ספירס מליונרית למרות תוכנות שיתוף הקבצים. מיקרוסופט הייתה יכולה למנוע עדכונים של עותקים פיראטים. RIAA מסוגלים לתבוע בכל יום אלפי משתמשים. משום מה הם לא עושים את זה. אז לא הכל שחור ולבן (או אפס ואחד
). יש חוק ויש אכיפה של החוק. משום מה יש הבדל בין הדברים האלו. אני לא חושב לגנוב תוכנות זה בסדר ואני משתדל לא לעשות את זה. אז יש לי עותק חוקי של חלונות (אגב, הוא לא באמת "חוקי" כי החלפתי מחשב מאז ומסתבר שעפ"י הרשיון אסור לי להעביר את התוכנה) ויש לי עותקים חוקיים של רוב התוכנות שאני משתמש (עם העדפה לתוכנות חופשיות, כמובן) ויש לי קבצי מוזיקה וסרטים. לפחות אני מודה בזה, ולא מתחיל להתחסד ולהגיד זה גנבה לכל דבר. הרי "סוף גנב לתלייה".
את הכסף הגדול מיקרוסופט לא עשתה ממחירת מוצרים ללקוחות בודדים, אלא ממכירת רשיונות שימוש לחברות. זה נכון לגבי רוב החברות הגדולות. בריטני ספירס מליונרית למרות תוכנות שיתוף הקבצים. מיקרוסופט הייתה יכולה למנוע עדכונים של עותקים פיראטים. RIAA מסוגלים לתבוע בכל יום אלפי משתמשים. משום מה הם לא עושים את זה. אז לא הכל שחור ולבן (או אפס ואחד