אני חדש פה אז שלום לכולם לפני כמה שנים פרשתי ממייפל ועכשיו החלטתי לחזור הבעיה היא שאין לי שחקן בכלל אני מעוניין לקנות בכסף מזומן דחוף שחקן tunder braker שיהיה לפחות מעל לבל 80 אז מי שיש לו ומעוניין למכור שינקוב במחיר תודה
אני לא יודע לפני כמה זמן פרשת , אבל היום רמות 1- 80 זה הרמות שאתה הכי עף בהם אחי... אשכרה עף.... אבל אם אתה באמת עייף מיזה אז כדאי לחפש משהו P: בכל מקרה, אם אתה מעוניין להישאר בפורום אז תוודא שהוא יהיה בברה...רוב הפורום משחק בברה [=
תוך שבוע שבועיים אתה ברמות 80+ תלוי ברמת ההשקעה שלך שגם לא חייבת להיות כל כך הרבה.... וגם אני בספק אם מישהו יתן לך שחקן שהשקיע בו בעד כל הון שבעולם....
ברוך הבא לפורום, אני סיוון משחקת בשדוארית רמה 178 בשרת ברה. אני חייבת להגיד שאסור לדון על גבי הפורום בקניית ומכירת שחקנים. אני משאירה את ההודעה שלך בכדי שחברי הפורום יברכו אותך ויציגו את עצמם אבל מבקשת לא לכתוב הודעות כאלה שוב. השתלבות נעימה בפורום.
אני לוטן, 16, יש לי קוסמת קרח רמה 128 בברה. זה לא קשה להעלות דמות לרמה 80 כיום, ולדעתי כדאי לך למהר ולקפוץ על המציאה-יש אפשרות לפתוח דמות ישר ברמה 50-אוואן, אראן או דואל בלייד-וזה נעלם השבוע, אז אם אתה מתעניין בעבודות האלו-לך על זה ותחסוך עבודה. אם לא-בכ"א, נורא קל להעלות דמויות כיום, חבל על הכסף שלך. תהנה.