היי לכולם

FreakinDz

New member
היי לכולם

אני חדש פה אז שלום לכולם לפני כמה שנים פרשתי ממייפל ועכשיו החלטתי לחזור הבעיה היא שאין לי שחקן בכלל אני מעוניין לקנות בכסף מזומן דחוף שחקן tunder braker שיהיה לפחות מעל לבל 80 אז מי שיש לו ומעוניין למכור שינקוב במחיר תודה :)

TheParrot

New member
שלום [=

אני הראל, משחק בברה עם Corsair רמה 123.... אנלא חושב שמישהו פה מוכר שחקן , אבל נסה את מזלך P:

FreakinDz

New member
אני מקווה

שלום הראל ואני מאוד מקווה שמישהו מוכר פשוט אין לי כוחות נפשיים להתחיל הכל מהתחלה בכל מקרה מי שמעוניין אני משלם מזומן

TheParrot

New member
תאמת אחי?

אני לא יודע לפני כמה זמן פרשת , אבל היום רמות 1- 80 זה הרמות שאתה הכי עף בהם אחי... אשכרה עף.... אבל אם אתה באמת עייף מיזה אז כדאי לחפש משהו P: בכל מקרה, אם אתה מעוניין להישאר בפורום אז תוודא שהוא יהיה בברה...רוב הפורום משחק בברה [=

FreakinDz

New member
:)

תודה רבה אחי האמת היא שדוד שלי הביא לי שחקן לבל 123 wild hunter אבל הוא בארקניה ודי משעמם שם בגלל זה אני חושב שאני איישם את העבה שלך

כיום לעלות רמות זה ממש לא בעיה

תוך שבוע שבועיים אתה ברמות 80+ תלוי ברמת ההשקעה שלך שגם לא חייבת להיות כל כך הרבה.... וגם אני בספק אם מישהו יתן לך שחקן שהשקיע בו בעד כל הון שבעולם....

FreakinDz

New member
נכון

יש משהו במה שאתה אומר אולי בכל זאת אני ינסה אבל ככה בלי ציוד בלי כלום אני ממש מרגיש חדש במייפל הכוונה היא שזה מאוד קשה להתחיל מאפס

שמי בת אל ואני בחורה../images/Emo13.gif

אני בלי ציוד בלי כלום העלתי לפחות 2 דמויות לרמה 80+ בשבועיים עם ציוד רמה 30 שמקבלים מקווסטים וסביב.... ממש ממש לא בעיה עם כלום כסף.

Hasselblad

New member
שלום

ברוך הבא לפורום, אני סיוון משחקת בשדוארית רמה 178 בשרת ברה. אני חייבת להגיד שאסור לדון על גבי הפורום בקניית ומכירת שחקנים. אני משאירה את ההודעה שלך בכדי שחברי הפורום יברכו אותך ויציגו את עצמם אבל מבקשת לא לכתוב הודעות כאלה שוב. השתלבות נעימה בפורום.

Gen3siS

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

יוני, 21, קוסם קרח בברה רמה 105 [חנות פתוחה בחדר 12...~פרסומת סמויה~...]

היי../images/Emo13.gif

אני לוטן, 16, יש לי קוסמת קרח רמה 128 בברה. זה לא קשה להעלות דמות לרמה 80 כיום, ולדעתי כדאי לך למהר ולקפוץ על המציאה-יש אפשרות לפתוח דמות ישר ברמה 50-אוואן, אראן או דואל בלייד-וזה נעלם השבוע, אז אם אתה מתעניין בעבודות האלו-לך על זה ותחסוך עבודה. אם לא-בכ"א, נורא קל להעלות דמויות כיום, חבל על הכסף שלך. תהנה. :)

למעלה