היי לכולם, כנסו?

היי לכולם, כנסו?

שלום לכם, כעת אני פעם ראשונה כאן, ופתע אני מגלה הרבה אנשים שמרגישים כמוני,,, אני מסתדרת עם כולם, יודעת לנהל שיחה עם כל אחד שישימו לידי, א ב ל, לא מוצאת עניין באיש! תמיד אני מרגישה חכמה יותר מהם, והם לא קולטים אותי.. מלבד אנשים בודדים מסביבי (1-2 שאיתם אני יצליח לשוחח ולהנות מכך) נ.ב, אני לא אדם מתנשא או גאוותן, ושאנשים משגעים אותי למה אני לא מתחתנת, אני מסבירה יפה שקשה לי שאני מרגישה יותר חכמה מהגבר, ואז.... הם פשוט בטוחים ש`נפלו` על עוד איזה אחת שמרגישה יותר מדי טוב עם עצמה.. וזה לא נכון כלל וכלל! רציתי לשאול, א. מה עושים בכל הסיפור הזה? ב. איפה אני עושה בדיקת מנת משכל? חשוב לי מאד לדעת. תודה רבה לכל העונים ושבוע טוב.... ( ;

T TECH

New member
אם יורשה לי לשאל - ויורשה

מה הם בדיוק תחומי העניין שלך, מה את יודעת יותר טוב מאדם "רגיל". במה בדיוק מתבטאת החוכמה שלך. ומה את חושבת שבדיוק מבחן מנת משכל יעזור לך. על אילו נושאים את מדברת עם אלו שכן את יכולה לפתח דיאלוג מעניין. ואם אפשר לדעת מהי ההשכלה שלך - את מגלה חוסר עניין באנשים את מרגישה שהמוח שלך לא מגורה מספיק חשבת אולי ללכת ללמוד באונב' משהו שמעניין אותך.

בדיוק.

מוח לא מגורה. אולי זאת ההגדרה. תחומי עניין? אני אוהבת לדבר על הכל ולרדת לעומקם של דברים, אני מבינה את כל מי שסביבי, דבר שמשך אליי המוני חברים וידידים, אני זוכרת דברים בצורה מדהימה, (מגיל שנתיים) ומרבה להמציא דברים שאם הייתי עושה בהם שימוש יכלתי להיות היום די עשירה.. אז זהו, רציתי לבדוק את מנת המשכל שלי, מעניין אותי לדעת..

בדיוק.

מוח לא מגורה. אולי זאת ההגדרה. תחומי עניין? אני אוהבת לדבר על הכל ולרדת לעומקם של דברים, אני מבינה את כל מי שסביבי, דבר שמשך אליי המוני חברים וידידים, אני זוכרת דברים בצורה מדהימה, (מגיל שנתיים) ומרבה להמציא דברים שאם הייתי עושה בהם שימוש יכלתי להיות היום די עשירה.. אז זהו, רציתי לבדוק את מנת המשכל שלי, מעניין אותי לדעת..

lernery

New member
הIQ שלך לא בהכרח גבוה

כי הוא לא מודד כשרונות וכו', הוא מודד יכולות מאוד טכניות שבינן לבין הצלחה וחכמה אין כמעט שום דבר. חוץ מזה, אין לך צורך למדוד IQ ואת לא צריכה סתם מספר... את מרגישה יותר אינטלקטואלית מהסביבה? יותר חכמה? ומצד שני את מסתדרת עם כולם? (מה שאומר שאת בן אדם נורמלי... ואפשר לשלול את האופציה שהסיבה לשעמום שלך הוא חוסר תקשורת... אבל כמו שאמרתי, לפי מה שאת אומרת הכל מעולה אצלך בנושא הזה) - מה רע לך? את מחפשת אנשים אינטלקטואלים יותר ומשכילים יותר? לכי לאוניברסיטה, את תמצאי. בעברית: אנשים משכילים ופילוסופים, בטכניון: אנשים מרובעים ואוהבי משוואות (בחיי שצריך למצוא לזה שם, איזה משהו כמו איקווישנפילים), וכל שאר המקומות שאין בהם רמה גבוהה של משהו מסוים תמצאי גם אנשים די איכותיים.

lepidus

New member
לא בהכרח, אבל בסיכוי מאד גבוה

לדעתי, כדאי לך לעשות מבחן IQ אמיתי (קרי, בשירות הפסיכולוגי הקרוב למקום מגוריך), ולו רק כדי להשיג קצת נחת רוח, אם זה מה שאת מחפשת. כמובן שאם תדעי את הציון, זה לא יגביר את סיכוייך למצוא חתן (לצערה של אימך) אבל בהחלט יכול לספק לך בסיס "אמפירי" לכמה-את-שווה. מהתרשמותי, את בהחלט מרגישה את זה אינטואיטיבית, אבל לפעמים ציון רשמי יכול לעשות פלאים לבטחון העצמי, לחלק מהאנשים.

T TECH

New member
אם יורשה לי לשאל - ויורשה

מה הם בדיוק תחומי העניין שלך, מה את יודעת יותר טוב מאדם "רגיל". במה בדיוק מתבטאת החוכמה שלך. ומה את חושבת שבדיוק מבחן מנת משכל יעזור לך. על אילו נושאים את מדברת עם אלו שכן את יכולה לפתח דיאלוג מעניין. ואם אפשר לדעת מהי ההשכלה שלך - את מגלה חוסר עניין באנשים את מרגישה שהמוח שלך לא מגורה מספיק חשבת אולי ללכת ללמוד באונב' משהו שמעניין אותך.

FortuneFaded

New member
הוכח כי נשים אינטילגנציות מתקשות

במציאת חתן.. כל הדבר היה מוטה מלכתחילה כמובן, מי אמר שהן "מתקשות"? מי אמר שהן רוצות בכלל למצוא חתן? אבל זה לא הנושא. אם תהי בקשר רציני עם מישהו שאת מרגישה שאת יותר חכמה ממנו (גם אם למעשה לא זה המצב) - הרי שכל העסק אבוד מלכתחילה, הרי מבפנים תזלזלי בו. כמו שהציעו פה, את יכולה ללכת לפגוש אנשים משכילים באוניברסיטה, את יכולה להגיב בפורום מחוננים, ואת גם יכולה לנסות ליצור קשרים נוספים מעבר לקשרים שנוצרים כבדרך אגב, כי את מסננת. יש ביטוי קליט מאוד לבנים (שב"מתגייסים" לא הייתה לי בעיה לרשום אותו, אבל פה אני אשמור אותו לעצמי, שלחי הודעה אם את לא מכירה) על מי שמסנן ומידת ההצלחה שלו במיטה. הדבר תקף כמובן גם לנשים, ועלייך נותרה המטלה לנסות לחפש אנשים שתחשבי שהם תואמים לך מבחינת האינטילגנציה שלהם בעצמך, כי את צריכה מאגר גדול יותר של אפשרויות כדי שיישאר משהו בסוף הסינון. זהו, מקווה שעזרתי, פסיכולוג יכול לעשות בדיקת אייקיו, אבל קחי בחשבון שהתוצאות יכולות להיות לא בהכרח לטובתך - מנת משכל כמו שנאמר פה לא מודדת כישורים. שבוע טוב גם לך, יניב.

neko

New member
ממיין, ממיין (או שדברים ממש השתנו

מצעירותי...)

למעלה