היי כולם.

rigoletto111

New member
מי, מי ימחק אותי?

עד היום לא מחקו אותי פה. אני מניח ש"מותר לי" תוכל לתרגם, נותיר לה את זה כחידה לשבת.

יורי -רועיייייייייייייי../images/Emo6.gif

מכירים אותו?? ארץ נהדרת -פורום נהדר. מנהלים נעדרים.(זו לא טעות..) הוא ימחוק אותך.

uri80

New member
כבר לא נעדר (לאחר שבוע וחצי בעזה)

רוצה להתחלף חיים? כעת ריגו, כמה זמן אצטרך לחכות לתרגום מדויק?

rigoletto111

New member
אם כבר ההנהלה מבקשת...

מה עשית בעזה? חשבתי שכבר התנתקו ממנה, לא? התרגום הוא "מכסה את פניה אך מערטלת את ישבנה" , אם להיות מעודנים.

uri80

New member
דרומית מזרחית לעזה ליתר דיוק

סתם סינג'ור. ותודה על התרגום.

uri80

New member
דרך אגב, קורא את "מה השתבש" של

ברנרד לואיס כרגע. מעניין.

rigoletto111

New member
הוא כלי, הלואיס הזה

לא ייתן לעובדה לעמוד בדרכו של ניסוח טוב. הוא היה בארץ לאחרונה, והרצה בת"א , כיון שהוא בן תשעים לך תדע מתי הוא שוב ירצה..

uri80

New member
יש לך דוגמאות למקרים בהם הוא

התאים כמה עובדות? זה מסקרן. בכל מקרה, הנושא בכללותו מרתק.

rigoletto111

New member
לא שהוא מעוות עובדות אבל הוא

די אוהב הכללות. בכל מקרה, הוא הגדול שבכולם, ולכן ספג הכי הרבה התקפות מאדוארד סעיד וחבורתו. הוא כתב שבמצרים היתה אהדה רבה לנאציזם בזמן מלחמת העולם השנייה. אבל כל החוקרים חשבו כך, וזה גם המסר שאנור סאדאת הפיץ. פרופ' ישראל גרשוני הוכיח אחרת, בספרו "אור בצל"

uri80

New member
אדוארד סעיד-עוד אינטלקטואל בשקל

מעניין אם מקברו הוא ממשיך להאשים את הקולוניאליזם בכל המצב של האומות המוסלמיות היום. התעלמות בוטה מבעיות קיימות-הקולוניאליזם אשם בכל תמיד.

rigoletto111

New member
כתבתי מאמר שעוסק בפונדמנטליזם

אסלאמי, וגם בענייני הטרדות מיניות והומוסקסואלים על פי רומן וסרט שהכו גלים בעולם הערבי, בכתב עת מקוון. אם תשלח לי את האימייל שלך, אעביר לך אותו. ההצעה תקפה גם לשאר חבריי בפורום.

אולי תעביר קישור למאמר

כתב העת המקוון פתוח לכולם? אני מעוניינת לקרוא. מהיכן המידע על מה שקורא בארצות ערב?

מנהלים לא נעדרים

אתם פשוט ילדים כ"כ טובים, לא עושים בלאגן, אז אין עבודה למנהלים, זה הכל.

מותר לי

New member
../images/Emo5.gif

אני לא צריכה לדעת את כל המילים כדי לא להסכים לתרגם....

למעלה