הוא רק הראה את החורים בטיעונים שלה
הרי שבאמת, באיזה שלב דום יכול להפוך למאסטר? אחרי 5 שנים? 10 שנים? 20 שנה? מי קובע את זה? מי קובע באיזה גיל "נער" הופך לההיות "גבר" לדעתה של נערה מופקרת..? אם 23 זה נער מבחינתה (וסליחה, אבל אפילו מבחינה חוקית נער זה רק עד גיל 18), אז מתי הוא מפסיק לההיות נער? 15? 30? 40? 70? אחר כך היא עוד טוענת שגברים רק מנסים "להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" ומוכנים לעשות הכול עבור זה, שוב דבר מגוכך, שכן אמנם יש מספר גברים כאלה, אבל ודאי שרובנו המוחלט לא שכזה, ואנחנו מחפשים לא סתם סקס כי אם משהו מעבר (ובטח שלא נעשה הכול עבור סתם זיון) ולסיום נערה מופקרת טוענת על עצמה שהיא סאבית, אבל בעצמה אחד הטיעונים שלה הוא "לי יצא ולא פעם אחת להכיר אחד שטען שהוא אדון, ותוך פגישה אחת הפכתי אותו לסאב וישבתי לו על הפנים" דבר שבאמת גורם לי לתהות מה זה אומר? האם זה אומר שהמאסטרים שלה היו באמת לא מספיק שולטים (אפשרי), או שמה זה אומר שהיא בעצם מאסטרית שמתחזה לסאבית ובעצם לא מעוניינת שיכניעו אותה? או אולי משהו שונה? אי אפשר להסיק מזה ישירות שמדובר ב"מאסטרים לא אמיתיים" כטענתה, נכון? ולסיום אייבורי, ניגש לטיעון שלך לפיו יש הפרדה בין דום למאסטר, אני לא מתכוון לתקוף את הטיעון עצמו,(למרות שאני חייב לתהות לפי דעתך מתי דום הופך למאסטר?) אבל אם תקרא שוב את ההודעה של נערה מופקרת אתה תראה שהיא לא מייצרת הפרדה שכזאת, והיא עוברת בין הביטוים דום, מאסטר, ואדון באופן מיידי, כלומר שמובן מהכתוב שבן 23, לא רק שלא יכול לההיות מאסטר (נגיד), אלא הוא גם לא יכול לההיות דום (מגוכך כמובן)