היי כולם,

nerissa

New member
יקירי

למרות שלי אישית גיל מבוגר ממני הוא פקטור חשוב באדון שמולי - אני לא פוסלת צעירים יותר. נשבעת לך שפגשתי "מאסטרים" בני 50 עם בגרות נפשית של מחבת ואינטליגנציה רגשית של נענע.. ולעומתם פגשתי בחורים בני 23 שעברו כל כך הרבה בחייהם הקצרים שהבשילו הרבה הרבה מעבר לבני גילם. אל תכלילו. לא לכאן ולא לכאן..

זהו, למדתי.

פעם הבאה אני ישר קוראת לנריסה בתור תגבורת.

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקקקקקקקקק

ואני קורא לנשר שהסביר מה שניסיתי לומר כבר שעה כלכך יפה.

Master Eagle

New member
ואני חושב שלא השם עושה את האדם

אלא האדם בונה לו את השם. לכן כשאני מדבר על הנושא אני תמיד כותב אדון/מאסטר/דום וכל אחד יכול לבחור את מה שמתאים לו. אני בדעה שהנסיון זה משהו מצטבר וכמו כל דבר בחיים נסיון בא עם הגיל ומשך התעסקות בנושא. דומיננטיות היא תכונה שיש אותה או אין אותה ואין לזה שום קשר לתואר שמישהו לקח לעצמו בין בזכות ובין ככה סתם

nerissa

New member
ושוב אני אומרת..

לא תמיד פונקציה של ניסיון היא חשובה אצל האיש שמולך. אתה מתגאה בנסיון של 30 שנה ועם כל הכבוד, נשר - לא הניסיון הופך אותך אטרקטיבי אלא קודם כל היותך אדם.. יש גברים שנישאו בגיל 20.. חיו במין חממה מנוונת במשך 20 שנים, מפחדים מהצל של עצמם.. בגיל ארבעים נפל להם על הראש "השלב ההוא" והם צנחו לנו כאן בקהילה כי כאן נוח יותר למצוא פרטנרית למימוש פנטזיות (כאילו..) אין לו שום כלום להציע מלבד גיל. וה"גיל" הזה נותן לו לגיטימציה לקרוא לעצמו מאסטר כי הוא "מבוגר".. נו ב'מת! לעומת אותו בן 40 חרמן ישנם ביננו בני 25 שעברו שבעת מדורי גהינום בחייהם, התחסנו, והתבגרו מוקדם מידי. לצערנו - אנחנו חיים במדינה הדורשת התבגרות מזורזת.. אותו בן 25 לא רק מסוגל להיות אחראי כלפי עצמו אלא גם כלפי מי שאיתו. יש בו את היכולת לעטוף ולאהוב במלוא העוצמה והזהירות.. לתת לזו שאיתו בדיוק את אותם דברים שאתה, נשר, עם כל הניסיון שלך... ובשורה תחתונה - נותן. כל השאר זו טכניקה נרכשת. האישיות היא זו שקובעת לדעתי ואישיות לא נרכשת עם גיל. אתה עצמך אמרת דבר או שניים על דומיננטיות. אתה רוצה להגיד לי שבגיל 20 היית פחות דומיננט מאשר אתה כיום? אני חושבת שלא. השנים נתנו לך בונוס בשיפור טכניקה, בלמידה של אספקטים נוספים.. אבל לא לימדו אותך דומיננטיות.. זה משהו שקיים. השידרוג שלו באמצעות טכניקה לדעתי היא סמנטיקה בלבד.. כמו שאמרת - או שיש או שאין.. וגם "חמור" בן 40-50 יכול להיות בעעעעע עם ניסיון של 20 שנה בבדסמ
שלא נדע כמה כאלה מסתובבים ביננו..

Master Eagle

New member
אולי לא הובנתי נכון....אני אמרתי

שהנסיון הוא דבר נרכש. ואם מישהו בן 25, התחיל להיות "אדון" בגיל 17, אז יש לו 8 שנות נסיון שזה לא מעט. אני חוזר ואומר שהגיל הוא הערובה לכך שיש לנו את האופציה לרכוש נסיון. מה כל אחד עשה עם זה זה כבר דבר אחר. אני יכול להעיד על עצמי שההרגשה שלי כדומיננטי היום, שונה מהותית ממה שהרגשתי בגיל 20, 30 או 40....עם הזמן מתחילים גם להבין שלהרגיש דומיננטי זה לא מספיק ושצריך גם להביא את זה לידי ביטוי בצורה הנכונה. וכמו שכבר כתבתי כאן בפורום מספר פעמים, האישיות של ה"מאסטר/אדון/דום" היא שקובעת אם הסאבית שלו תציית או לא. היחס שלו כלפיה כבנאדם ולאו דווקא כשפחה הוא שיקבע את ההערכה שלה כלפיו. הציות שנובע מאהבה ומרצון לספק את רצון האדון חזק פי כמה מהציות שנובע מפחד. וכל אותם חסרי נסיון בונים בד"כ (ואני לא מנסה להכליל) את השלטת המרות ע"י השלטת טרור ברמה זאת או אחרת (פחד ממכות, עונשים וכו').

shanytopper2

New member
גנבת לי את המילים מהפה

תחזירי לי אותם חזרה תיכף ומייד את שומעת?

זאת דעתי,

ורק אדוני יכול לשנות אותה !!! ונילית יקרה, אני מבינה שלקחת על עצמך את תפקיד המורה שלי, תבדקי שוב שהרי זה תפקיד גדול, ולסגנוני שהוא סגנוני שלי ורק שלי, למדי להתמודד איתו, את כל המלל שלך קראתי ואפילו קראתי כמה פעמים בכדי לבדוק שלא פיספסתי משהו, והרי שלא פיספסתי, אלא שאת זאת שפיספסה. ונילית יקרה, לגיל בוודאי שיש השפעה, אבל לצערי פה ברשת גיל הוא מכשול, לכי עשי סקר ובדקי כמה נערים קוראים לעצמם מאסטרים כשבעצם אפילו פעם אחת לא היתה להם שפחה. אני העליתי נושא לדיון ועובדה שאת חלק מהשירשור, הרי בכמה מההודעות שלי היו כמה סימני שאלה, לא? מאיפה לך לדעת איך אני רואה את בני האדם, שהרי זאת הודעתי הראשונה בחודשים האחרונים פה בפורום. אני מציעה לך לפני שאת מנסה להראות חכמה או משופשפת ברשת למדי אותי הכירי אותי ואז תחליטי מי זאת המופקרת. נ.ב. בקשר לשחצנות שלי, תתגברי!

אל תדאגי, חומד, אני אתגבר.

אם יש דבר שהתרגלתי אליו בשנים של שוטטות באינטרנט, זה להתגבר על גסות רוח, שחצנות, קשקשנות ושאר ירקות. נו, אז עוד אחת. לא מזה נמות. אני רק יכולה להמליץ לך לנסות לקרוא את ההודעה שלי מחדש ולראות אולי, אולי את יכולה להפיק ממנה משהו שיועיל לך ויתרום לך. הצלחת? יופי. לא הצלחת? לא נורא, זה לא עלה לך כלום. ולגבי הסגנון שלך: כן, יופי, יש לך סגנון. הידד לך. וזה אומר... מה?

אללי,

ונילית יקרה שוב, אל תנסי דברים שמראש לא תצליחי הרפי ושארי איתי בידידות שהרי זה פורום ולא במה להאבקות. תרשי לי להתעלם מהמלל שלך שנכתב בשעה שאת כעוסה על מה שכתבתי, שהרי זה דיון, לא? הסגנון? אומר שאני יחודית. מפריע לך?

גסות רוח מתלהמת זה מדד לייחודיות?

אוי, הייתי צריכה לחשוב על זה קודם. אני תמיד הלכתי על דברים, לא יודעת, משמעותיים יותר. עכשיו ברור לי למה מעולם לא הצלחתי להיות ייחודית. רוצה להחזיק ב"סגנון" כזה? שיהיה לך לבריאות. אין לי כוונות לנסות לחנך אותך. אני בטוחה שאת בחורה נחמדה מאד מאחורי ה... אה... סגנון שלך. רק תסלחי לי אם לא אקח אותך ברצינות. משום מה, במדיום טקסטואלי כמו האינטרנט, אני נוטה לשפוט אנשים לפי סגנון ההתבטאות שלהם. אני יודעת, מוזר מצדי, אבל כזאת אני.

ונילה קרידה,

אני מבינה שיעדך זה לשבת באמוק מול המסך ולחכות לתגובות שלי. חבל. אולי תמצאי לך משהו אחר לעשות. אין לי תמיד זמן לספק לך את החיים הריקים שלך. את משעממת אותי בעליל. תפנימי.

shanytopper2

New member
chick fight!

אני? נהנה לראות שתי בחורות רבות? מה פתאום תתביישו לכם על הרמיזה!

זה נשפך ממך בטונות

השטויות שיוצאות לך מהפה ואת עוד מרשה לעצמך להשתלח במישהי שענתה לך בצורה הכי יפה שאפשר. צר לי שאני לא במצב רוח של התנסחות כמוה, כי גם אני מעדיף את הדיבור הרגוע יותר. אבל פלצנות ויהירות הם מסוג הדברים שאיך אומרים ? מדליקים אותי. וכשאני דלוק אני אוהב להתפרע ולהשתלח. אני מתעניין בשליטה למעלה מארבע שנים, ארבע שנים תמימות. אף פעם לא היתה לי שפחה. התנסויות חד פעמיות כן. שפחה לא. איפה זה שם אותי ? מבחינתך אני לא שווה כלום כי אין לי ניסיון עם שפחה. מזלי שאני לא חי על פי דעתך. אם הייתי רוצה הייתי יכול לרשום ברקורד שלי כמה שפחות. אלא מה ? לא פגשתי בזאת שאני רוצה ואם פגשתי במישהי שרציתי, לצערי היא לא רצתה אותי. אז היה עלי להחזיק לזמן מה מספר שפחות בכדי שאוכל לציין בפני "מועמדות" שהיו לי כבר שפחות ? זיבי. אם היה לך מושג כלשהו על רגש ועל חשיבות האישיות בכל אדם ואדם אולי היית נמנעת מההצהרות שאת זורקת. ניסיון חשוב מאוד והכרחי לבעלי מקצוע. אני לא מחזיק בדעה שלהיות מאסטר זה מקצוע. אני מאמין שזה משהו שמרגישים בפנים. הצלפות משחקי קצה ועוד דברים שעלולים לגרום נזק, מצריכים הבנה וידע. אז אני מודה שבזה אין לי ניסיון, אבל זה גם לא מטריד אותי. כי כשאמצא את האשה שאני ארצה והיא תרצה אותי, ביחד נרכוש את כל הניסיון שנזדקק לו. מה שחשוב לי - זה שתהיה התאמה ביננו ויהיה משהו מאוד מיוחד ביננו. כל השאר הם פרטים קטנים. אבל מה את יודעת על מה שחשוב ? כנראה שאת רק מבינה בפרטים הקטנים. נ.ב. יש קצת בעיה עם המלה מאסטר, בעיה שנובעת מהשפה האנגלית. עם המלה דום אין בעיה. אבל מאסטר באנגלית משמש גם להבעת מקצועיות. כשאדם שולט היטב בתחום כלשהו, הוא נקרא מאסטר באותו תחום. אבל אני אתעלם מהעניין הזה ובדברי אני מתייחס למאסטר בפירוש הדומיננטי בלבד.

שני שאלות לנערה..

האחת. הנה את בעצמך הודית שאחד הציג עצמו אדון ובפגישה אחת כבר ישבת לו על הפנים. כלומר שאת גם כן הצגת עצמך כשפחה. ואחר כך נהפכת למלכה. כי ישבת על פניו! נו אז מה תלונתך עליו?? והשניה. את למה נמשכת? לשלוט או להשלט?

תשובה לסוסון,

בלה בלה בלה בלה, ומאיפה לך לדעת שסאבית לא יושבת על פניו של אדונה, לא כל אצבעות ידיך הן אותו הדבר. אני נמשכת לכל מה שיפה. וכן, אכן אני מלכה, אבל לא מלכה שזקוקה שאיזה עבד יזכיר לה שהיא מלכה. אני מלכה שפחה. נכון שזה מדליק? :)

למעלה