היי כולם,

נשיקות וד"ש:)

ובזמן האחרון יש פריחה:) כל פושטק שמחפש מציצה נהיה דום וכל ילדה שנהנת מליקוק נהייתה מלכה:)

Z o d i a c

New member
מאוד מתחבר לדברים שלך

גם לי כאדון קשה למצוא עבד איכותי, מנוסה שידע לתת מעבר. שלושת העבדים החולקים את זמני הפנוי מקסימים ומשקיעים ובאמת שאין מילה רעה להגיד אל איש מהם. נהפוך הוא. מה שכן עד שמוצאים עבד שבאמת מכיר את העבודה, שיודע שלהיות עבד לא מסתכם ב"אני אגיד לך ואתה תעשה כי ככה" אלא זה משהו שבא מבפנים, שיודע נתינה אמיתית מהי. קשה אבל אפשרי.

יאפ

בואי אני האיר לך את העיניים. איך נער בן 23 יכול לטעון שהוא מאסטר ? הנה הארה ראשונה - רדי מהעץ עליו את יושבת. בן 23 עבר מזמן את תקופת הנערות שלו. אבל מעצם זה שאת קוראת לו ברוב יהירותך נער, זה גם מסביר מדוע "כל אותם אלה שקוראים לעצמם מאסטרים אינם כאלה" את זאת שקובעת עבור אחרים מהם ? מיהם ? קיבלת הכשרה מקצועית לאיבחון מאסטרים ? יש לך מאסטר באיבחון מאסטרים ? זה שקרו לך מספר מקרים בהם נפלת על כאלה שקראו לעצמם מאסטרים והוכחת להם שיש להם מאסטר גם בלהיות סאב, לא מוכיח דבר. אולי זה מוכיח שאת מצליחה למשוך אליך את הגברים האלה (או הנערים לשיטתך) רציתי כבר בהזדמנות זו לומר לך כל הכבוד לך על הכשרון החבוי בך להפוך דומים לסאבים. אולי את בכלל במקצוע הלא נכון ? "את בטוחה שאת סאבית ?" לא חסרים אנשים קשקשנים לא חסרים אנשים שיספרו לך סיפורים כדי לקבל מה שהם רוצים - חלקם פשוט רוצה לזיין ללא שום קשר לשליטה. אבל לא חסרים כל סוגי האנשים שבעולם. לטעון מה שטענת זה פשוט לעשות צחוק מעצמך. רדי מהענף הגבוה עליו את יושבת אולי תצליחי "לזהות" גם כמה מאסטרים אמיתיים. נ.ב. ממתי נער הופך לגבר לשיטתך ? בגיל 24 ? אולי 25 ? 26 ? 27 ? או דוקא 28 ? אולי רק בגיל 35 ? 70 זה מספיק גבר עבורך ? ואיך נער הופך לגבר ? זה קורה בפוף כזה או שיש מבחנים שנער צריך לעבור על מנת לקבל את תואר הכבוד - "גבר" צריך לפנות למשרד הפנים בכדי שישנה את הכיתוב בתעודת הזהות ? יש "נערים" שבגילאי ה 19 ומעלה, כבר מפקדים על כיתות, מחלקות ואף פלוגות בצבא הגנה לישראל, יש עליהם אחריות כבדה, הם אחראים על חייהם של עשרות חיילים. יש טייסים בגילאים האלו שמחזיקים בידיים שלהם כלים בשווי של עשרות מליוני דולרים אבל הם עדיין לא גברים מספיק בשבילך, אני יודע - הם עדיין לא עברו את המבחן שלך. (נתתי את הצבא כדוגמא כי זה הדבר הכי מוחשי שעולה לי בראש בהקשר של הגילאים הללו) נ.ב על ה-נ.ב. "הרי גברים יעשו הכל בכדי להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" קבלי את התנצלותי הכנה בשמנו הגברים. (אולי תנסי להדק חזק יותר את הירכיים ?)

shanytopper2

New member
../images/Emo45.gif מחיאות כפיים ../images/Emo45.gif

מצוין מדויק ופוגע בדיוק בנקודות הנכונות תודה שהצלחת לנסח בצורה מושלמת מה שאני כבר כמה זמן מנסה להסביר

יאפ

בואי אני האיר לך את העיניים. איך נער בן 23 יכול לטעון שהוא מאסטר ? הנה הארה ראשונה - רדי מהעץ עליו את יושבת. בן 23 עבר מזמן את תקופת הנערות שלו. אבל מעצם זה שאת קוראת לו ברוב יהירותך נער, זה גם מסביר מדוע "כל אותם אלה שקוראים לעצמם מאסטרים אינם כאלה" את זאת שקובעת עבור אחרים מהם ? מיהם ? קיבלת הכשרה מקצועית לאיבחון מאסטרים ? יש לך מאסטר באיבחון מאסטרים ? זה שקרו לך מספר מקרים בהם נפלת על כאלה שקראו לעצמם מאסטרים והוכחת להם שיש להם מאסטר גם בלהיות סאב, לא מוכיח דבר. אולי זה מוכיח שאת מצליחה למשוך אליך את הגברים האלה (או הנערים לשיטתך) רציתי כבר בהזדמנות זו לומר לך כל הכבוד לך על הכשרון החבוי בך להפוך דומים לסאבים. אולי את בכלל במקצוע הלא נכון ? "את בטוחה שאת סאבית ?" לא חסרים אנשים קשקשנים לא חסרים אנשים שיספרו לך סיפורים כדי לקבל מה שהם רוצים - חלקם פשוט רוצה לזיין ללא שום קשר לשליטה. אבל לא חסרים כל סוגי האנשים שבעולם. לטעון מה שטענת זה פשוט לעשות צחוק מעצמך. רדי מהענף הגבוה עליו את יושבת אולי תצליחי "לזהות" גם כמה מאסטרים אמיתיים. נ.ב. ממתי נער הופך לגבר לשיטתך ? בגיל 24 ? אולי 25 ? 26 ? 27 ? או דוקא 28 ? אולי רק בגיל 35 ? 70 זה מספיק גבר עבורך ? ואיך נער הופך לגבר ? זה קורה בפוף כזה או שיש מבחנים שנער צריך לעבור על מנת לקבל את תואר הכבוד - "גבר" צריך לפנות למשרד הפנים בכדי שישנה את הכיתוב בתעודת הזהות ? יש "נערים" שבגילאי ה 19 ומעלה, כבר מפקדים על כיתות, מחלקות ואף פלוגות בצבא הגנה לישראל, יש עליהם אחריות כבדה, הם אחראים על חייהם של עשרות חיילים. יש טייסים בגילאים האלו שמחזיקים בידיים שלהם כלים בשווי של עשרות מליוני דולרים אבל הם עדיין לא גברים מספיק בשבילך, אני יודע - הם עדיין לא עברו את המבחן שלך. (נתתי את הצבא כדוגמא כי זה הדבר הכי מוחשי שעולה לי בראש בהקשר של הגילאים הללו) נ.ב על ה-נ.ב. "הרי גברים יעשו הכל בכדי להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" קבלי את התנצלותי הכנה בשמנו הגברים. (אולי תנסי להדק חזק יותר את הירכיים ?)

אייבורי

New member
וגם לסגנון יש צורה

ראשית אתחיל דווקא בסגנון "פלצנית"/"יהירה" ועוד שלל כינויים כאלו ואחרים, חושב שזה מצביע על שליטה אישית, איפוק, יכולת התמודדות עם סאבית כזו או אחרת ? אישית, גם לדעה אחרת יש צורה וסגנון. שנית ולעיקר, אולי מבחינתך אין הבדל בין דום למאסטר, מבחינתי בוודאי שיש, דום מהווה יסוד, בסיס דומיננטי לאישיות, מאסטר מומחה בתחומו. מכאן, שבשביל להיות מאסטר, יש צורך גם באישיות וגם בניסיון. לגבי ההגנה הגורפת פה על עניין הגיל, זאת בעיקר מצד הדור הצעיר והצורך להיות פוליטקלי קורקט, אני טוען שלגיל בהסתברות גבוהה יש משמעות. לפני שכולם קופצים שוב, נכון יכול להיות גם מאסטר בגיל 12, כן יכול. אבל בחיים אנחנו משתמשים במסננות כלליות לצמצם את המבחר. גיל הוא בוודאי מסננת טובה. שלישית מאחר וכולם כאן התחילו לזיין בגיל 12 בגיל 17 נכנסו לעולם השליטה ובגיל 28 אחרי שנות ניסיון רבות, הרי קיבלנו מבחר מאסטרים בעלי שיעור קומה. אז אשמח לשמוע את דעתך אחרי שתהייה לך שיפחה לפרק זמן, אחרי שתיים ושלש. אולי אז תקבל פרספקטיבה שונה לגבי המילה מאסטר <אייב שהוא רק דום ותו לא>

nerissa

New member
אייב יקירי

כמו שכתבתי בפוסט הקודם שלי, יש ויש.. לא ניסיון פרקטי, לא מספר השנים, הכי חשוב זה להיות קודם כל בן אדם, ויש כאלה שהם לא. אז לא להתרגש.. כשאופי מחורבן צף ועולה כמעט תמיד, כשיש מולך אדם גס רוח, בוטה, אנטיפאט - לא יעזור כל הניסיון שבעולם וכל הרהב והבטחון העצמי המופרז. בעיני אדם כזה רחוק מהיותו דום/מאסטר בדסמי כרחוק מזרח ממערב. כמו שאמרת: אצילות טבעית, אורך רוח, יכולת הקשבה, סובלנות, סבלנות, קור רוח ואמפתיה עבורי הם אבני יסוד במה שבונה מאסטר (כמובן שיש עוד). אם אלה חסרים, עבורי זה סתם ברארה שזרמה פנימה..

אייבורי

New member
:) נריסתי

זה תמיד נכון ראשית להיות בן-אדם. אבל נו, אני חסר תקנה, תמיד מקווה שהבן-אדם נמצא בתוך כל החרא שצף. תקווה משונה שכזאת.

shanytopper2

New member
הוא רק הראה את החורים בטיעונים שלה

הרי שבאמת, באיזה שלב דום יכול להפוך למאסטר? אחרי 5 שנים? 10 שנים? 20 שנה? מי קובע את זה? מי קובע באיזה גיל "נער" הופך לההיות "גבר" לדעתה של נערה מופקרת..? אם 23 זה נער מבחינתה (וסליחה, אבל אפילו מבחינה חוקית נער זה רק עד גיל 18), אז מתי הוא מפסיק לההיות נער? 15? 30? 40? 70? אחר כך היא עוד טוענת שגברים רק מנסים "להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" ומוכנים לעשות הכול עבור זה, שוב דבר מגוכך, שכן אמנם יש מספר גברים כאלה, אבל ודאי שרובנו המוחלט לא שכזה, ואנחנו מחפשים לא סתם סקס כי אם משהו מעבר (ובטח שלא נעשה הכול עבור סתם זיון) ולסיום נערה מופקרת טוענת על עצמה שהיא סאבית, אבל בעצמה אחד הטיעונים שלה הוא "לי יצא ולא פעם אחת להכיר אחד שטען שהוא אדון, ותוך פגישה אחת הפכתי אותו לסאב וישבתי לו על הפנים" דבר שבאמת גורם לי לתהות מה זה אומר? האם זה אומר שהמאסטרים שלה היו באמת לא מספיק שולטים (אפשרי), או שמה זה אומר שהיא בעצם מאסטרית שמתחזה לסאבית ובעצם לא מעוניינת שיכניעו אותה? או אולי משהו שונה? אי אפשר להסיק מזה ישירות שמדובר ב"מאסטרים לא אמיתיים" כטענתה, נכון? ולסיום אייבורי, ניגש לטיעון שלך לפיו יש הפרדה בין דום למאסטר, אני לא מתכוון לתקוף את הטיעון עצמו,(למרות שאני חייב לתהות לפי דעתך מתי דום הופך למאסטר?) אבל אם תקרא שוב את ההודעה של נערה מופקרת אתה תראה שהיא לא מייצרת הפרדה שכזאת, והיא עוברת בין הביטוים דום, מאסטר, ואדון באופן מיידי, כלומר שמובן מהכתוב שבן 23, לא רק שלא יכול לההיות מאסטר (נגיד), אלא הוא גם לא יכול לההיות דום (מגוכך כמובן)

אייבורי

New member
אולי

אבל עדיין הסגנון, הסגנון, נמוך מתלהם, בררררררררר שנית, מתי, תלוי אינדיבידואלית, עם השנים אתה הופך ליותר ויותר מיומן. אין כאן מדד כרונולוגי. ונערה התייחסה לזה שיש המתיימרים להיות שולטים או מאסטרים...ואיתה הם לא מצליחים, כנראה שהיא זקוקה לדומיננטי מנוסה שיוכל להתמודד עם המרדנות שלה. חושב שאתה מסוגל ?

shanytopper2

New member
אל תשפוט הודעות לפי הסגנון

זה התעסקות בתפל במקום בעיקר וזה לא מחמיא לאף אחד ואני שמח שאתה מסכים איתי שאין מדד כרונולוגי... כן, כמובן שעוד 20 שנה אני אהיה יותר "מאסטר" ממה שאני עכשיו..זה רק טבעי אבל באותה מידה ברור לחלוטין שאני יותר "מאסטר" מאשר מישהו בן 40 שרק גילה את המשיכה שלו לנושא, נכון? למעשה, אם תחשוב על זה לרגע אתה תבין שאין שום מדד סובייקטיבי לשאלה מי מאסטר ומי "רק דום", השאלה היא יותר בעצם - יחסית למי? לא תסכים איתי לגבי זה?

אייבורי

New member
יחסית לנזק שאפשר לגרום

אבל עקרונית אסכים איתך. שנית, חולק על דעתך בקשר לסגנון, אולי תפל בעיניך. אבל השלם הוא שלם על כל חלקיו. וסגנון בוטה תוקפני גס מצביע על אישיות גסה תפלה וחסרת יכולת. זאת דעתי. שנית, מי שאינו מסוגל להתמודד שכלית וריגשית מהודעה של נערה, לא מסוגל להתאפק שניה, לשלוט ברצונותיו, כיצד אתה חושב שיוכל לשלוט באחרת ?

לדעתי

"כן, כמובן שעוד 20 שנה אני אהיה יותר "מאסטר" ממה שאני עכשיו..זה רק טבעי אבל באותה מידה ברור לחלוטין שאני יותר "מאסטר" מאשר מישהו בן 40 שרק גילה את המשיכה שלו לנושא, נכון?" לא תהיה יותר מאסטר בעוד 20 שנה, אולי יהיה לך יותר ניסיון, איך תשתמש בניסיון הזה תלוי בך. בכל מקרה קצת מתקשה להבין מה זה "יותר מאסטר" כמו גם שלא חושב שאתה "יותר מאסטר" ממישהו בן 40 שרק גילה את המשיכה שלו לנושא. בכל אופן, לא באופן גורף. מה זה גילה ? יש אנשים שהם יותר דומיננטיים מהמון דומים שמצהירים על עצמם ככאלה והם אפילו לא מודעים שיש דבר כזה BDSM. אז מה ? אז הם דומים ברמה "נחותה" יותר ? מישהו שרק גילה את עולם השליטה יכול להיות טוב פי אלף ממישהו שכבר שנים ב"עסק". אבל יש לי תחושה שאתה פחות או יותר מסכים איתי ופשוט קצת ברח לך. והדבר הכי הכי הכי חשוב שאולי יתן זוית ראיה ברורה יותר לגורסים שלניסיון יש חשיבות כל כך גדולה. מישהו יכול להיות אדון מדהים ומוצלח לאשה מסויימת שרואה עצמה שפחה. ולאחר הקשר הזה כשינסה להתחיל קשר עם אשה אחרת שרואה עצמה שפחה, האשה הזו תראה בו "אדון גרוע". האם הוא באמת אחד כזה ? ונעבור לקשר ונילי. אם למישהו יש ניסיון של מליון בחורות אז הוא בחור "נהדר יותר" ? מוצלח יותר ? ואני חושב שדוקא אלו שהיו להם ים של חברות הם הכי גרועים בזוגיות שלהם.

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקקקק

ידידי לא בורח לי אף פעם. אבל אנחנו קרובים בדעות אבל לא מסכימים, זה גם לגיטימי. בעניין השני מסכים לחלוטין, דום מוצלח לאחת יכול להיות גרוע לשניה. כמו שנשר אמר, זה יחסים לכל דבר עם תוספת.

shanytopper2

New member
אני אסביר לך

לפי הטענה של אייבורי, וטענות של עוד כמה כאן באתר (שאני לא מסכים איתם אבל מקבל את אוצר המילים שלהם), מאסטר להבדיל מדום, זה בן אדם שצבר בתחום נסיון רב, הסיבה לכך היא שכמו שאחרי יותר זמן שאתה עושה סקס אתה לומד עוד ועוד דברים בנושא, אותו כנ"ל גם בתחום הבי די אס אם האם זה אומר שהנסיון זה הכול? חלילה, נטיה טבעית, וכימיה בן בני הזוג זה דברים הרבה יותר חשובים אבל לצורך המילה "מאסטר", אז כן...מדובר על נסיון...בחירה של מילה, ווטאבר...שיהיה, ככה המילה מוגדרת אבל כפי שכבר ציינתי, נסיון לא חייב לההיות קשור לגיל ובוודאי ובוודאי שאין פה איזה מדרגות, או רמות מוגדרות שאפשר לומרת "מרמה זאת והלאה אתה מאסטר, אחרת אתה רק דום", זה כמובן מגוכח.. נו שיהיה, הנקודה החשובה באמת נשארת - ידידתינו הנערה המופקרת אמרה דברים חסרי כל ביסוס רציני, ואני חושב שכולנו נסכים לגבי זה, וכל וויכוח בנושא יהיה עקר מתוכן ו\או תועלת

טרבלסי

New member
תיפתחו ביצפר לאדונים ושפחות

וככה תהיו בטוחים אם הוא אדון מנוסה אחרי שהוא סיים תביצפר ויש לו תעודה.

למעלה