סליחה????
משפטים כמו "איך נער בן 23 יכול לטעון דבר כזה" ו "הרי גברים יעשו הכול בכדי להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" מוכיחים לי שהבעיה היא בך עצמך. כל אחד יכול לההיות מאסטר, מתאים לך אישית או לא זה עניין אחר...אבל לההיות מאסטר זה ממש לא דבר שתלוי בגיל, כמו שלההיות סאב זה לא דבר שקשור לגיל והמשפט השני שלך, הוא מגוחך אפילו יותר... האם יש סוטיפשים (שילוב בין סוטים לטיפשים) שיהיו מוכנים לעשות הכול רק בשביל סקס ולא משנה איזה ועם מי? כמובן... אבל להכליל מהם על כל הגברים זה פשוט אבסורדי, את לא חושבת? בסופו של דבר גם גברים הם בני אדם, ואין שני גברים זהים לחלוטין ועכשיו לנושא של השאלה שלך, אני מבין שבעצם הכוונה שלך היתה שאת מחפשת לא סתם מאסטר, כי אם מאסטר מנוסה, לפיכך הרעיון של המלצה מסאבית קודמת זה רעיון מצוין (אם כי לפעמים מרגיש מביך לשלושת הצדדים), רעיון נוסף זה כמובןלהכנס לקשר עם המאסטר לאט ובעדינות (בכלל מומלץ, כדי לבסס קשר מאסטר-סאבית טוב, ששני הצדדים יהנו ממנו ויהיה בטיחותי) אם תשימי לב תראי שזה רעיונות שהוצעו בניסוחים שונים על ידי אנשים שונים כאן, ככה שאני מצטער שאני לא יצירתי בנושא, פשוט הרעיונות שלהם היו טובים ולסיום, אני באמת מקווה שהבנת את הדברים שכתבתי לך בהתחלת ההודעה, שכן כל עוד תאמיני בדעות קדומות כגון אלו יהיה לך מאד קשה למצוא מאסטר, או בכלל גבר, שתוכלי באמת להרגיש איתו בנוח