היי כולם,

Master Eagle

New member
נכון, אבל משיכה בגיל צעיר אין

משמעותה נסיון מעשי. וכל מי שקצת אינטליגנטי מבין שהכוונה לגיל + שנות נסיון אז בבקשה....

Master Eagle

New member
זה לא עניין של מזל.....מכירה את

המונח "פרה פרה"? זה מונח שנובע מנסיו בשטח....

המונח הזה בדרך כלל גורר אחריו

את המשפט "תביא סטייק!" מה, לא?

shanytopper2

New member
אתה מקשקש שטויות

סליחה אבל אתה יודע טוב מאד שאין שום קשר אמיתי בין גיל לנסיון נכון, בן אדם שחי יותר זמן היה לו יותר זמן לצבור נסיון, אבל לא חייב לההיות קשר ולהגיד ש"משיכה בגיל צעיר אין", זה פטפוטי ביצים, לא פחות ולא יותר...אני מתעסק בצורה רצינית עם בי די אס אם כבר מגיל 17, ועכשיו למרות שאני "רק" בן 24 כבר יש מאחורי 7 שנות נסיון...נכון, אני בטוח שזה כלום יחסית אליך אבל תההיה כנה אם עצמך, כמה אנשים יש שהם בגיל גבוהה יותר שיש להם פחות נסיון? אנשים שרק בגיל 30-35-40 הבינו את המשיכה שלהם לנושא?

Master Eagle

New member
היי. תתנצל. תקרא מה שכתבתי בשעה :

17:19 ותראה שזה בדיוק מה שכתבת....אז לפני שאתה פותח פה גדול, תקרא היטב ואולי גם תבין קצת.... ובנוסף, בגיל 17 עדיין באמת לא מבינים כלום מהחיים. תאמין לי....

shanytopper2

New member
כשכתבתי את ההודעה הזאת

עוד לא קראתי את ההודעה המדוברת בכול מקרה, אני מתנצל אם נפגעת בצורה כלשהי, לא זאת היתה הכוונה ולגבי גיל 17...תאמין לי שיש אנשים שבגיל הזה לא רק שמבינים, אלא מבינים יותר ממה שבן אדם ממוצע מבין במהלך כל החיים שלו נמאס לי מהשיפוט המוקדם של אנשים רק על סמך הגיל שלהם...אני הרבה יותר אכבד שיגידו לי "אתה לא מבין כלום" מאשר שיגידו לו "אתה צעיר מדי בשביל להבין משהו", כאילו פאק...כמו שוונילה עם פצפוצים, וכמו שנריסה כתבו...אל תשפוט רק על פי הגיל בלי להכיר את הבן אדם, אתה לא יכול לדעת עליו כלום רק על פי המספר

shanytopper2

New member
"אבל משיכה בגיל צעיר אין"

אתה התיימרת לדעת באיזה גיל יש משיכה ובאיזה גיל לא, או שאני טועה?

וואי לי...

המשכתי לקרוא את השטויות שכתבת וראיתי שעניין הגבר בוטל לגבי גילאי ה 24 וה- 25. עדיין נשארתי עם השאלה "מיהו גבר ?" בן 25 הוא ילד ?? ואנשים כאן מתייחסים אליך ברצינות ? פלצנית שכמוך. הזכרת משהו שמרגיז אותך. אותי מרגיז שפלצנית כמוך מבטלת במחי יד אנשים בגלל הגיל שלהם. הופכת אותם לילדים ולמרות ההתנהגות המגעילה שלך, אף אחד כאן לא טורח להעמיד אותך במקומך, במקום זה כולם מנסים לענות לך בצורה "עניינית" ולהתנהג אליך יפה כל כך. אולי כי את "נערה" ? אולי כי את "סאבית" ? ככה הגברים.. רק מנסים לרצות את הבחורות כדי שיוכלו להכניס להן את הXXX שלהם - לא ?

לא להחפז..

לסרב לפגישה לאחר כמה שיחות,להפגש במקום מחוץ לבית בתחילה.. לבדוק טוב טוב..הרבה כוכבי שביט..עושים הרבה אור, נוצצים ומבריקים, אבל שורפים ונעלמים.. דברי עם סאביות..לא עם אדונים..

shanytopper2

New member
סליחה????

משפטים כמו "איך נער בן 23 יכול לטעון דבר כזה" ו "הרי גברים יעשו הכול בכדי להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם" מוכיחים לי שהבעיה היא בך עצמך. כל אחד יכול לההיות מאסטר, מתאים לך אישית או לא זה עניין אחר...אבל לההיות מאסטר זה ממש לא דבר שתלוי בגיל, כמו שלההיות סאב זה לא דבר שקשור לגיל והמשפט השני שלך, הוא מגוחך אפילו יותר... האם יש סוטיפשים (שילוב בין סוטים לטיפשים) שיהיו מוכנים לעשות הכול רק בשביל סקס ולא משנה איזה ועם מי? כמובן... אבל להכליל מהם על כל הגברים זה פשוט אבסורדי, את לא חושבת? בסופו של דבר גם גברים הם בני אדם, ואין שני גברים זהים לחלוטין ועכשיו לנושא של השאלה שלך, אני מבין שבעצם הכוונה שלך היתה שאת מחפשת לא סתם מאסטר, כי אם מאסטר מנוסה, לפיכך הרעיון של המלצה מסאבית קודמת זה רעיון מצוין (אם כי לפעמים מרגיש מביך לשלושת הצדדים), רעיון נוסף זה כמובןלהכנס לקשר עם המאסטר לאט ובעדינות (בכלל מומלץ, כדי לבסס קשר מאסטר-סאבית טוב, ששני הצדדים יהנו ממנו ויהיה בטיחותי) אם תשימי לב תראי שזה רעיונות שהוצעו בניסוחים שונים על ידי אנשים שונים כאן, ככה שאני מצטער שאני לא יצירתי בנושא, פשוט הרעיונות שלהם היו טובים ולסיום, אני באמת מקווה שהבנת את הדברים שכתבתי לך בהתחלת ההודעה, שכן כל עוד תאמיני בדעות קדומות כגון אלו יהיה לך מאד קשה למצוא מאסטר, או בכלל גבר, שתוכלי באמת להרגיש איתו בנוח

ס ל ח ת י ,

מצטערת אבל לדעתי מאסטר זה יכול להיות רק אחד בוגר ומבין, הרי לא יכול להיות מצב שילד בן 23 עדיין לומד איך נראה הזין שלו, יצהיר שהוא מאסטר! זאת דעתי ואין סיכוי שאשנה אותה. אני לומחפשת אדון, אבל תמיד אשמח להכיר אדונים אמיתיים ולא כאלו קישקושים, מי יודע אולי אכיר פעם באמת מאסטר. ואל תתרגזו ממני, אני לובאמת מעצבנת. :)

אם זו דעתך ואין סיכוי שתשני אותה,

אז בעצם לא העלית פה נושא לדיון, אלא הצהרה רשמית מטעמך, לא? כי לדון בנושא יש טעם רק אם לכל הצדדים יש מידה מסוימת של פתיחות מחשבתית שתאפשר להם לשנות את דעתם במקרה הצורך. אני חושבת שלגיל יש השפעה, אבל היא לא מוחלטת, כי כל אחד מאתנו מורכב מהרבה אלמנטים שיוצרים את המכלול. יש אנשים שבזמן קצר צוברים קילומטרז' גדול. יש אנשים שממעט נסיון מפיקים הרבה הבנה. ויש אנשים שחמישים שנה בתחום לא יהפכו אותם למאסטרים. וזה נכון לא רק לגבי בדס"מ. אבל לגיל יש השפעה נוספת: את נשמעת לי מאד צעירה. זה מעורר תקווה שאולי כשתתבגרי קצת, מינון ההצהרות הבומבסטיות והלא-זזות-מילימטר שלך, ביחד עם מינון השחצנות המרשים שככל הנראה ניחנת בו, יקטן מעט. או לפחות יהיה מבוסס על היכרות קצת יותר רחבה עם בני אדם, כי על פי הנסיון הצנוע שלי (כן, באמת צנוע, לא בלשון סגי נהור), בני אדם הרבה יותר מגוונים מכפי שאת רואה אותם. אולי כדאי לך לעצור ולחשוב שאם רוב הגברים הצעירים שמשכת אלייך הם כאלה שהצלחת להשפיט בקלות, אולי זה אומר משהו על טיפוס הגברים שאת מושכת אלייך, ולא על הגברים בכללותם, או על הגברים הצעירים בכללותם.

אייבורי

New member
ונילוש

לנערה יש סגנון שלה. אבל בלי להמעיט בערכם של צעירים שהם יפים מוכשרים מרתקים. האם נתקלת במאסטר בן 20 ? (דומיננטיות היא גן שקיים גם בצעירים) אך להקרא מאסטר, יש צורך גם באופי וגם בניסיון. אפילו אני לא מרגיש נוח תחת כותרת של מאסטר. לזה יש עוד זמן. מה דעתך ?

אני? בכמה מאסטרים כבר נתקלתי בכלל?

הרי אני לא מחפשת אותם, כידוע. נתקלתי באנשים צעירים עם עוצמת אישיות וידע מה הם מחפשים בחיים ואיך להשיג את זה. לא הרבה, אבל יש כאלה. נתקלתי במבוגרים שאין להם את זה ולא יהיה להם את זה. להגיד ש"צעירים לא יכולים" זו הכללה מטופשת וחסרת משמעות, שלא לוקחת בחשבון הבדלים אישיים בנסיון, ביכולת ובאופי. ההיסטוריה האנושית שופעת מלכים שעלו לשלטון בגיל צעיר מאד (השם "אלכסנדר מוקדון" עולה בדעתי כרגע. גם השם "תות אנך אמון"). עם ההכשרה הנכונה, חלקם עשו עבודה טובה. האם זה אומר משהו על יכולתם של צעירים להיות מאסטרים אמיתיים? אולי. אה, כן, ו"סגנון" הוא לא הצדקה לשום דבר.

למעלה