היי כולם:)!

NoWords

New member
שלום פיפולים אוהבי כריסטינה אגילרה

גם אני ממעריצי כריסטינה אגילרה בעלת הקול האלוהי והמראה המדלוקי! (כולנו יודעים שלאחרונה כריסטי נראית קצת יותר דומה לפרה מאשר לבן אדם וזה חבלללל
) נכנס לה לורידים הקטע של "לא חשוב מה אומרים עלייך" כל הקטע של השיר "ביוטיפול" בסדר קלטנו שאת נגד זה ששופטים אנשים לפי חיצוניות וכל זה אבל זה לא אומר שאת צריכה להדגים את זה על גופך הפצצתי שלך
אוףףףףףףף טוב בכול אופן אני עדיין חולה עליה. נשמה שלי.

flowers girl

New member
שלום../images/Emo70.gif

שלום לך וברוך הבא לפורומינו, רק אתה יכול בבקשה קצת להמעיט את גישתך האגרסיבית
כריסטינה היא לא פרה, והיא לא נראית כמו פרה, היא לא עד כדי כך שמנה, וזה ממש חמוד לה. ככה יכולים להיות ויכוחים שעות, במקום אתה גם יכול לענות בסקר שלנו. ובבקשה אל תשתמש יותר מדי במילים שכאלה, זה יכול לפגוע. בתודה, נעה

NoWords

New member
שני דברים לי אלייך...

1. אני בת 2. אני לא התכוונתי לדבר בצורה כזו... לדעתי זה שהיא השמינה לא מחמיא לה. אבל על טעם וריח אין מה להתווכח וזה ידוע בכול אופן הנה עוד תמונה של כריסטי

flowers girl

New member
סליחה..

ו.. גם שאר הפורום לא חושב שזה מחמיא לה בטירוף.. אבל זה לא כזה מגעיללל...

מימיל

New member
היי כולם:)!

אני לא מעריצה שרופה של כריסטינה.. כאילו לדעתי היא ממש יפה ויש לה קול במאת מדהים... אבל אני לא מעריצה...., אבל פתאום רק אתמול שמית לב עד כמה היא השמינה...ראיתי תמונות שלה בראש אחד ובמעריב לנוער ולא הבנתי מתי היא הספיקה להשמין ככה?!... ולמה?... ועוד דבר...יש למישהו תמונות שלה עם ה"גוף החדש" שלה?!... והאם היא השמינה ישר שהיא צבעה לשחור או כמה זמן אחרי... קיצר מה קורה פה?? שלכם:) מימיל. ויש לכם פורום ממש ממש יפה!!

TheImpactBoy

New member
ממצב מימיל??

טוב, אני שמח שהצטרפת לפורם של שלנו על כריסטינה המדהימה... הקיצר, היא כבר רזתה הכול... היא הייתה בחופשה קצרה בביתה ואכלה המון "ג'אנק פוד" ובגלל זה היא השמינה... בכול מקרה, היא באימונים והיא כבר רזתה הכול... אני חולה עליה!! מקווה לראות אותך עוד בפורם..

מימיל

New member
תודה על התשובה:)...

חבל לישמוע שהיא השמינה רק בגלל שלא שמרו עליה אבל לא חשוב.., היא עדיין יפה.., פשוט ראיתי איזה תמונה שלה במעריב לנוער והיא ניראתה שם.. איך אני אגיד את זה מבלי להעליב אף אחד מחברי הפורום..טוב מה לעשות היא ניראתה די נורא :)>..אבל חפיף היא עדיין הייתה יפה..ועדיין יש לה את אחד הקולות הכי יפים ששמעתי בחיים שלי אם לא הקול הכי יפה:)! בכל מיקרה אני אשאר בינתיים בפורום כי זה באמת ניראה לי פורום אחלה אם נאישם נחמדים אז תודה:). מימיל.

lizaliz

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo23.gif

היא לא ממש הרזתה (לפי מה שאני יודעת), יש לך תמונה?

TheImpactBoy

New member
הנה תמונה...........

זאת תמונה חדשה של כריסטינה בחזרות למופע הענק

lizaliz

New member

זה די מטושטש... יש לך משהו יותר טוף? וזה לא כהוכחה... אלא... עזוב!

XtinaFan

New member
מה זה משנה? אם היא רזתה או השמינה

נראה לי שכבר מיצינו את הנושא.

lizaliz

New member

כי... אני רוצה! לא אכפת לי איך היא נראית, אבל אני צריכה תמונה חדשה שלה, רזה. (אם יש)

eranmc

New member
אומרים שמנה ../images/Emo3.gif

השמינה מבניין הפעיל ולא השמינו אותה
זה הדבר היחידי שאני זוכר משיעורי לשון

Devilish Angel

New member
וואו../images/Emo70.gif עכשיו קראתי את השירשור הענק

הזה.... אין לי מה להגיד, אתם פשוט פורום למופת!!
למה אני אומרת את זה? כי מתנהלים פה דיונים כמו שצריך, לא בהכרח של הסכמה ואין פה קללות.... הרבה זמן לא ראיתי כזאת תרבות!!
אני די מסכימה עם כולם.... אני גם בעד וגם נגד ההשמנה, אבל אני בהחלט לא מעריצה את רק בגלל איך שהיא נראית, אלא דווקא בגלל הקול המדהים שלה.

למעלה