היי כולם:)!

סורי אבל ממש הכרחתם אותי..

להגיד את זה.......בריטני לא מזוייפת?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? אתם כאילו צחקת?!?!!?!?1!? היא הבן אדם הכי מזוייף בעולם!!!!!!!!!!!!! ועזבו אני לא רוצה להיכנס לזה....דרך אגב לכולם אתם יודעים במה אני נזכר? אחרי התקופה של ליידי מרמלד שכריסטינה עוד הייתה שחיפה פתאום היא התחילה להשמין-דוגמאות בקטס הרדיו של ניו יורק והוי אם איי של אותה שנה...ואז היא חזרה עם הגוף המדהים שלה בדירטי... ועכשיו היא כבר רזתה הרבה..אומנם עוד לא חזרה למוטב אבל אני נותן לה חודש עד שהיא שוב כמו ב-"דירטי".....

XtinaFan

New member
אתם יודעים מה, אם כל הדיבורים שלכם

אני דווקא רוצה שהיא לא תרזה, שתשמין עוד יותר, שתעשה מה שבאה לה. ואז נראה מי באמת המעריצים שלה, שאוהבים אותה לא בגלל שהיא ילדה יפה אלא בגלל הכישרון שלה והמוסיקה שלה. ומישה כל הזמן משכנעה את עצמו שהיא תרזה אז אל תעשו טובה, כריסטינה לא צריכה מעריצים כאלה.

כמה דברים....

דבר ראשון היא תרזה כי רואים שהיא כבר בשלבים ושהיא יוצאת לסיבוב הופעות קורע.... דבר שני זה ממש לא מזיז לי המראה שלה או השיער והכל אני אוהב אותה בגלל הקול שלה נקודה! וגם השירים החמודים...אבל בעיקר בגלל הקול... אבל מה שכן זה כיף להסתכל גם מסביב ולדבר עלייה......תראה אם תעלה כאן שיחות לגבי שירים ויכולות הווקליות שלה כולנו נשתתף...אבל עכשיו העלו את הנושא הזה אז מה הלחץ?

XtinaFan

New member
כי כל הודעות הם על אותו הדבר

כל הזמן באים לכאן אנשים ומתלוננים על איך שהיא ניראת. וכל הודעה שניה היא בנושא ההשמנה שלה וזה מתחלי להיות מעצבן. מה באמת כל האנשים כל כך שיטחיים? אני מאוכזב.

אני לגמרי מבין.....

את הנקודת מבט שלך ופעם הייתי מכניס את עצמי לסרטים בגלל אנשים כאלה..... אבל הבנתי שככה הם אנשים ואי אפשר לשנות אותם מבלי רצונם, אין מה לעשות כיום אנשים שופטים לפי מראה חיצוני.....דוגמא לכך תמצא בכל מקום ופילו בבית ספרך שמקללים אנשים פריקים, או הומואים או שרמוטות וכו....מבלי להכירם.....כלומר שופטים אותם לפי הלבוש או מוזיקה אהובה במקום לפי מה שהם וכך עם כריסטינה שופטים אותה לפי הגוף ולא המוזיקה וחבל........:(

XtinaFan

New member
אתה צודק, אבל אני מדבר במיוחד על

המעריצים. הם "כאילו מעריצים" אותה בגלל המוסיקה שלה ושירים כמו Beautiful. שמדבר על זה שכל אנשים יפים ושהפנימיות היא החשובה ולא החיצניות. אואחרכך באים ומתלוננים על כל שהיא לא מספיק רזה או שהחבר שלה לא מספיק יפה. אני בכלל לא מבין את הגיון. אתם בכלל הבנתם את המסר שהיא ניסתם לעביר?

flowers girl

New member
הבנו את המסר

ואנחנו באמת אוהבים את השירים של כריסטינה, ואת המסרים שהיא מנסה להעביר, אבל עם זאת אי אפשר להתכחש לאיך שכריסטינה נראית. אני מודה שלא משנה אם היא תהיה מפלצת עם חצ'קונים, אף בגודל מגדל אייפל, נכה- צולעת וגיבנת, קרחת עם חור באמצע הראש ושרה כמו עכשיו עדיין הייתי חושבת שיש לה קול יפה, אבל לא הייתי מעריצה אותה עד כדי כך כמו עכשיו. אין מה לעשות, גם כריסטינה יודעת את זה- ואפילו טוב מאוד, שהחיצוניות מאוד חשובה, ואם יש לה חיצוניות מהממת גם מקשיבים יותר למוזיקה.

אני חייב להגיד את זה!

כולכם באים ואומרים לנו לא חשובה החיצוניות אלא המוסיקה וזהו כי זה ממש לא נכון אתם סתם אובססים לגבי כריסטינה כי בסך הכול בתור חובב אמ טי וי ואני שומע באמת הכול באתי וסיפרתי לכם חדשות לא השוותי לפחות עד שלא עילתם לי ת'עצבים בסך הכול העברתי לכם חדשות "בתור חובבי מוסיקה" ואין מה לעשות בריטני גם שייכת להעולם הזה

XtinaFan

New member
אבל אנחנו לא מדברים על מפלצת

אלא היא רק השמינה קצת. וכבר עושים מי זה כזה עניין. ול*שתי ים זה תמיד ביחד* זה ממש לא קשור. אם כבר רציתה לפרסם משהו, היתה צריך לפתוח נושא חדש. ואתה דווקא התחלתה באיך בריטני ניראת טוב (שממש אין לי בעיה עם זה) וכמה כריסטינה לא. אם זה לא נקרא להשוואות...

XtinaFan...

את כל מה שאמרת אני סיכמתי בהודעה הקודמת שלי. ולהוא עם הים והשתיים או מה שזה לא היה, כן, קצת היינו בשוק מהחבר החדש אבל מתגברים- לא עשינו סצינות ממנו וזהו, התרגלנו. ואני לא מבינה ממה אתם כל כך מפחדים. מתגובות? אלוהים- סופסוף יש דיון רציני בפורום הזה ואתם סותמים פיות. מה שווה להיות בפורום שיש בו רק תמונות וחדשות? פורום זה מקום לדיון וכו' וכו'... ממה אתם כל כך מפחדים? וכן היו פה השוואות עם בריטני אבל בואו לא ניכנס לזה כי עד פה היה דיון מעניין על החיצוניות של כריסטינה.

flowers girl

New member
אני לא מבינה מה פה כ"כ מוזר..

כריסטינה השתנתה.. היא כל הזמן משתנה
היא גם תשתנה
אתם צריכים לדעת לקבל את זה

Devilish Angel

New member
ברור זה גם לא רק כריסטינה../images/Emo70.gif

מינהסתם, אנשים משתנים כל הזמן. זה שבריטני בחרה בקו אחד משעמם זה לא בעיה של אף אחד, חוץ משלה. לכריסטינה לעומת זאת, יש אופי. היא לא מתאימה את עצמה לחברה בניוד לזמרות פופ בלונדיניות אחרות שיש בשוק. היא משתנה לפי המצברוח, ואם טוב לה להיות שמנה "I like being chuby" שתהיה שמנה, אני שמה קצוץ? אני מעריצה את כריסטינה מכל הלב, מהנשמה. כי ככה היא שרה וזה טוב לי

flowers girl

New member
חוץ מזה...

היא גם לא עד כדי כך שמנה
היא לא איזה פרה דבה מכוערת ומטומטמת... היא שַָמנה ולא כ"כ הרבה.. והיא ממש חמודה ככה.. חוץ מזה, יחד עם זה שאת מה שאתם חושבים על ההשמנה של כריסטינה אתם מוציאים על השרשור הזה, אולי תוציאו קצת על הסקר העזוב והמסכן?

Devilish Angel

New member
היא לא שמנה! היא קצת שמנמונת....

ואני הצבעתי כבר פעם אחת לסקר!!! מה להבציע שוב? לא נראה לי הוגן..

flowers girl

New member
לא דיברתי במפורש אליך../images/Emo26.gif

אלא לכל חברי הפורום שלא הצביעו עדיין.

LiL FiZz

New member
תגובונת

אוקיי כריסטינה עדיין אותה זמרת נכון ועדיין יש לה כל מדהים אבל זה מעצבן אותי שהיא לובשת חולצות כאלה חולצות שאנשים עם גוף כמו שיש לה כרגע לא צריכים ללבוש כי זה רק מדגיש את ההשמנה שקרתה לה בזמן האחרון יש הרבה זמרות מלאות שאני מאוד אוהבת ושגם הם מצליחות וגם מתלבשות יפה חשוף זה לא בהכרח יפה ושירנושקה כריסטינה לא הייתה אנורקסית היא הייתה רגילה אבל לא משנה אם כריסטינה אוהבת את איך שהיא נראית אז כל הכבוד לה זה מה שחשוב אבל בתור דמות ציבורית כמה שזה לא נעים לשמוע אבל יש לה תדמית לשמור עליה כאילו עם תראי אישה מלאה ברחוב הולכת ברחוב לא ממש יהיה לך אכפת אבל שאת רואה את כריסטינה בעיתון עם חולצה שבקושי מחסה את ה"בזזים" (חיחי) ורק מדגישה יותר את ההשמנה אז אכפת לך כי אחרי הכל זאת כריסטינה אז כאילו אין לי בעיה עם ההשמנה רק עם הבגדים

למעלה