היי כולם:)!

גם אני!!

הוא מציג את כריסטינה באור שונה כמו כל שיר בדיסק! אבל הא ממש מיוחד ושומעים שהוא שיר אלישיה כזה...

LiL FiZz

New member
אני חושבת שאת צודקת NoWords

אני חושבת שכריסטינה פשוט ניראית מזעזע ככה ובכלל שהיא לובשת כאלה חולצות שרק מדגישות את זה יותר שתשים חולצות שמכסות הכל ואז היא תיראה יותר נורמלית בקיצור אם היא עדיין לא הרזתה כדאי לה להתחיל ומהר זהו תודה נ.ב אין לי שום כוונה להעליב אף אחד היא ממש זמרת טובה אבל לא מתאים לה ככה

אמממ....

אני ממש לא חושבת שכריסטינה נראית נורא... כאילו, נכון, לא היינו רגילים אבל כשאני חושבת על זה אנחנו לא צריכים לשפוט אותה לפי מראה חיצוני, אנחנו לא אוהבים בה רק את החיצוניות. זה ממש שיטחי אם כך. אח שלי אמר שהיא נראית סקסית ככה ושיפה לה שהיא לא אנורקסית! אז מה שבנות חושבות זה לא תמיד הטעם של הבנים... (קחו לדוגמא את ג'יי לו- כולם חושקים בה...) בכל מקרה, היא עדיין אותה כריסטי, עם כמה קילוגרמים עודפים ולא ממש משמעותיים...

וואלה היא צודקת../images/Emo70.gif

הבחורה טפחה למימדים מפחידים , והיא עוד רוצה לנסות את מזלה בקולנוע
טוב , תפקיד כבר יש לה סרט המשך "גונזילה" ועוד משהו שכחתי, כריסטינה די קשה להילחם שיש עליך עודפיי משקל!

flowers girl

New member
הגזמתם, אנשים.

היא לא עד כדי כךךך שמנה.. כן, היא שמנה, אבל היא גם תרזה. אם מזה אתם דואגים, נא- אל.

וואלה היא מזה צודקת!

הבחורה טפחה למימדים מפחידים , היא עוד רוצה לנסות את מזלה בקולנוע
טוב, תפקיד כבר יש לה סרט המשך "לגונזילה"
וכריסטינה ממי ד קשה להיות "לוחם" עם עודפי משקל!

NoWords

New member
לא נראה לי שהבנת למה התכוונתי

אני לא מעדיפה את כריסטי רזה והיא לא הייתה אנורקסית לפני ההשמנה היא הייתה בין ממוצעת לרזה אבל זו קצת הגזמה בבת אחת להחליט פתאום ביום בהיר אחד להשמין זה ממש לא צודק אם היא רוצה להשתנות ולעשות שינוי שתעשה את זה בינה לבין עצמה והיא יכלה לעשות שינוי בצורה שונה לא בהשמנה השמנה מראה שלא כל כך מזיז לה מעצמה שלא אכפת לה איך היא נראית... כאילו היא הרימה ידיים מהמראה שלה זמרת שפתאום מרימה ידיים ואומרת "טוב יאללה בא לי לאכול ג'אנק פוד ולהשמין" היא לא בסדר. כי היא הורסת לה ככה את התדמית שהיא יצרה לה בכל הזמן הזה. זמרת זה ללכת עד הסוף ולפני שמישהי הופכת לזמרת היא יודעת שכל פיפס קטן יתפרסם, ושכל פיפס קטן יוריד לה רייטינג והערצה. זה מובן מאליו. ודבר כזה כמו השמנה הורס לה ת'תדמית. זמרת כמו ג'יי לו לא תתחיל להשמין כי פתאום בא לה כי היא מודעת לדבר הזה שהיא בחרה בו- עולם השואו ביזנס. שבו היא תלויה בכול דבר קטן שהיא מחליטה וג'יי לו לא תחליט פתאום להשמין ממצב רוח רע. תאמינו לי.

flowers girl

New member
מה../images/Emo35.gif את ממש ממשש טועה../images/Emo70.gif

אוקי.. קודם כל היא ממש ממש ממש לא קמה בבוקר יום אחד ואמרה: "וואלה, אני רוצה להשמין
אולי כדאי שאני אוכל המון המון דברים
" היא פשוט השמינה.. והיא גם תרזה, כמו שאמרתי כבר מליוןןן ואחת פעמים. אני לא מבינה למה אנחנו ממשיכים ועושים את אותו דיון על אותו נושא, כשטחנו את הנושא הזה כבר מליון פעמים. כריסטינה הייתה הכל, היא ניסתה סמים, היא הייתה בלונדינית, היא הייתה פלטינה, היא הייתה עם שחור עליה, היא הייתה רק שחור, והיא גם השמינה. זה אחד ממליוני שלבים. כן, היא תרזה. אל תדאגו. זה כל מה שיש לי לומר.

NoWords

New member
תגידי לי פלאוארס גירל...

מאיפה את כל כך בטוחה שהיא תרזה
אולי היא אוהבת ת'תחושה הזו שבה היא נמצאת של השמנה
את נכנסת לה לראש שאת כל כך בטוחה בעצם שהיא תרזה בזמן הקרוב

ועוד משהו........

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה באמת לא באתי לעצבן פה מחר פשוט אני חייב להוציא את זה ולהודיע לכולם מחר ה30 ובריטני הולכת להוציא ת'סינגל החדש שלה! (יום שישי)

NoWords

New member
אתה לא פוגע באף אחד זו היא.....

דעתך האישית כל אחד יכול להביע דעה כרצונו אני מסכימה איתך 80% שבריטני יותר מודעת לגוף שלה כי בריטני באמת יצרה לעצמה תדמית של ילדונת טובה ירושלים והיא ניסתה להוריד ממנה את התדמית הזו בעזרת קליפים שכביכול היא ניסתה לעשות אותם "נועזים" ולא הצליח לה. היא תמיד תישאר הילדונת הזו. כי תמיד יזכרו אותה ככה. היא הייתה ממש פריצה בריטני הזו... ממש הצליחה. עד שנכנסה כריסטי המאמי ועלתה על בריטני אבל בעניין הגוף אני בערך מסכימה איתך בריטני לא תעשה שינוי כזה (של שיער, שינוי משקל, שינוי סגנון מוזיקה) רק כדי לפרוץ מחדש. בריטני כבר עשתה את הפריצה שלה. והיא מסודרת בכסף
אין מה לדאוג לה

NoWords

New member
../images/Emo140.gif כנס

לאיזו מיצי אתה מתכוון? בחתימה שלי? ואני לא מעריצת בריטני אני לא חושבת שהיא יותר תוציא חומר שיעשה פריצה כמו שכבר אמרתי, בריטני כבר עשתה את הפריצה שלה היא צריכה לעצור בשיא וחבל כי ככה היא הורסת את הקריירה שלה יותר בזה שהיא ממשיכה. בעיני היא הייתה צריכה להפסיק בשיא שכולם אהבו אותה...

למה../images/Emo35.gif

תדעי לך ,שאני אוהב את בריטני רק בגלל כול הכנות הזאת שלה !באמת, שכול התעשייה הזאת משתגעת והם "משחקים" בכאילו לעשות מה בראש שלי........ פינק שמשחקת אותה קשוחה ,וכריסטינה פרחה, וג'סטין נהיה לי פתאום עושה ראפר וכאלה..... בריטני היא הכי כנה, ומצידי שתישאר בעסק הזה עוד 100 שנה. כולם סתם שחקנים !כול מילה שניה שהם מוציאים מהפה זה מוחשב אצלהם!

XtinaFan

New member
*שתי ים זה תמיד ביחד* אין לך חיים?

למה את שם הודעות על בריטני בפורום של כריסטינה? לאף אחד כאן ממש לא היכפת ממנה.

flowers girl

New member
כי..

היא נכנסת עכשיו לסיבוב הופעות.. ואין סיבוב הופעות בלי הרזיה..

אוקיי תירגעו כולם!

בין בריטני וכריסטינה אין מה להשוות אלא אם כן באת לגרור לריבים בין שני הפורומים. שני הפורומים הסכימו לא להשוות ולא להזכיר את בריטני או כריסטינה בפורום השכן. אז אל- נא ממך! היא ממש לא כזאת שמנה! ואם כן- אני ממש לא חושבת שאתם תכתיבו לה את החיים בגלל שלכם לא מתאים שיש עליה 10 קילו עודפים! אני בטוחה שהיא לא צריכה מעריצים שאיכפת להם רק מהחיצוניות שלה. מעריצים כאלה היא מחליפה במעריצים עם בעיות משקל: שמנות, מלאות, אנורקסיות- כל מי שיש לו בעיה עם החיצוניות שלו. אני חושבת שזה ממש טוב שלא איכפת לה מה אומרים עליה ושהמסר שלה לאנשים זה שלא חשוב מה כולם אומרים, הבעיה היא שהיא עשתה את זה מאוחר מידי, כשהנורמה זה להיות אנורקסים ושכבר רוב הבנות נמצאות בתת משקל ואנורקסיה. כל כך חשוב לכם שהיא תרזה כי אתם מפחדים מהביקורות השליליות שיש לכל העולם ואישתו להגיד על איך שהיא נראית, בגלל זה אני מאוכזבת מכם, המעריצים שלה. אם היא רזה או שמנה- מי אתם שתשפטו? תחשבו על זה.

למעלה