היי כולם

Greenies

New member
אני לא רוצה לסבך אותך יותר מידי...

אבל רוב באנשים שאני מכירה, כולל את עצמי (למרות שהגיל שלנו כפול משלך) התחילו עם גראנג´... אולי לא נירוונה, שקצת קשים לעיכול, אבל Ten של pearl jam או הראשון (core?) של stone temple pilots... גם התחלה מהבסיס, גם הרחבת אופקים... כל הכבוד, דרך אגב, על ההתעניינות הכה מוקדמת... אני התחלתי עם guns (ובכלל לשמוע מוסיקה כתחביב) רק באיזור ה-13...

Nanook

New member
בדיוק חשבתי על זה

אני הייתי ממליץ על לד זפלין כי מאוד קל להתחבר אליהם, גם פרל ג´אם יהיו מעולים להתחלה...

a_duck

New member
הנה כמה להקות שקל להתחב אליהן...

הלהקות האלה הם מהרוק הקל יותר... Exhumed Viral Load Pig Destroyer Incantation ואחר כך את יכולה לנסות להקות יותר כבדות כמו Edguy וSymphony X...

Syd-B

New member
Stip by stip../images/Emo116.gif

כדי ללמוד על רוק צריך להתחיל בהדרגה: קודם כל והכי חשוב שצריך להיגמל מה MTV לאט לאט... וכשתהיי נקייה לגמרי, תתחילי לקחת מנות קלות של רוק קל, ולאט לאט תתחילי לעלות ברמה עד שתגיעי לרמת הרוק שמתאימה לך.. הערה( חובה להשתמש בכמה אלבומים של Pink Floyd במהלך ההסתגלות) O.K Bye

a_duck

New member
עלוב...

אני רואה די הרבה MTV כשמשעמם לי...ואני יודע מה זה רוק ומה זה מטאל לא פחות טוב מרוב המגניבים כאן שהם אנטי-MTV... זה מזכיר לי את ההודעות האלה "איך לגרום לאחי הקטן לאהוב רוק?"...ודווקא לא התחלתי מה"רוק הקל" ואני מכיר די הרבה אנשים שגם הם התיחלו מהלהקות היותר כבדות ואם מישהו היה דוחף לי אז (או עכשיו) דיסק של פינק פלויד הייתי בועט בו... אני יודע שזה לא קשור כי אני מדבר עלי ועל הסביבה שלי ולא כולם כמוני אבל בכל מקרה אם הייתי מקבל הודעה כזאת לפני איזה 10 שנים או משהו כזה כ"התחלתי" לשמוע רוק אז עכשיו הייתי אומר למי שכתב את זה שהוא דביל... וצעד זה STEP ולא STIP אם זה מה שרצית לכתוב...

a_duck

New member
חרא...יצאה הודעה דפוקה...

טוב..לא התכוונתי לתקוף אותך או משהו...תתיחס לזה כמו לדוגמא לאנשים שרואים MTV וגם נשארים מטאליסטים מגניבים וקשוחים...

למעלה