היי כולם

היי כולם ../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

אממ.. היי. קוראים לי רותם, ואני בת 11 (אני יודעת שאני קטנה! מפריע לכם ?)...אני לא אוהבת מאטל, אבל אני אוהבת רוק. אני אוהבת את לינקין פארק (כינוי - בלינקו´ש), ואת לימפ ביזיקט (ככה כותבים ? אני לא יודעת כ"כ..). אני לא כ"כ בענייני הרוק, ו.. אני צה קצת להכיר, ואני צה שתעזרו לי. אני צה לאהוב עוד להקות, ובכלל, להכיר את הרוק (אני לא מוזרה ?). חחח, לא משנה. מצפה לתשובה (למרות הגיל), רותם
(ד"א - אני חולה כל כלבים).

metal head

New member
המממ, הבהרה....

למה את חושבת שלימפ ביצקיט זה רוק בכלל? זה שיש שם גיטרות לא הופך את זה לרוק! זה שMTV אומרים שזה רוק זה לא הופך את זה לרוק! בכל מקרה זה לא רוק, אולי כשתתבגרי תביני... זה ראפ!!! אני לא אומר לך לשמוע מטאל או משהו אבל אם את כבר שומעת רוק לא יזיק שתכתבי להקות רוק! (נמאס לי מזה כבר)

epitaph

New member
אריה,תרגיע קצת...

היא באה בכוונה להרחיב ופקים ואתה ישר תוקף,לא יפה...בכול מקרה אני ממליץ לך לנסות את לד זפלין (שכבר המליצו כאן),דיפ פרפל,את דרים ת´אטר וגם את נייטוויש (עשיתי קצת בלאגן,אה?...לא משנה)...אם תירצי אפילו נמליץ לך על שירים להוריד...

WinterSunrise

New member
הי רותם אני ממליץ לך על...

בתור התחלה בסיסית שכל אחד צריך לדעת ! :) 1. the beatles 2.led zeppelin 3.the doors 4.pink floyd

Sham 69

New member
המלצה גרועה ..

למה שמישהי שאוהבת לינקין פארק וכו´ תאהב את ביטלס ודברים משעממים אחרים?

Sham 69

New member
אממ .. אני סתם מנחש שאת אוהבת בלינק

אז .. לא יודע .. אולי יהיה לך קל להתחבר לפאנק-רוק או משהו (למרות שבלינק זה לא ממש פאנק רוק .. אבל בכל זאת) .. או לסגנונות פאנק אחרים .. בכל מקרה, אני ממליץ פאנק רוק .. להקות יותר קלילות .. אממ .. תנסי את NOFX, RANCID, Against All Authority, The Bouncing Souls, H20, Satanic Surfers, All, Less Than Jake, Pennywise, The Ataris ותנסי גם את Useless ID הישראלים .. הם לא משהו .. נחמדים .. אולי תאהבי אותם .. נ.ב. .. סתם לצורך העניין. אני מודע לזה שחלק מהלהקות שרשמתי לא פאנק רוק ..

epitaph

New member
עכשיו רק שמתי לב...

היא לא אמרה שהיא אוהבת את בלינק אלא שהיא אוהבת את לינקין פארק...

Sham 69

New member
את אשכרה בת 11

ויודעת להשתמש באינטרנט ופורומים וחרא אחר? אני רק בגיל 13 או משהו כזה התחלתי להכנס לחרא הזה אני רואה ש"בימינו" ילדים ברמה מפותחת יותר בצורה דיי משמעותית .. (רביד .. למרות שהוא אידיוט. וכד´)

Zed off

New member
מי זה רביד?

אני זוכר שכבר שמעתי(יותר נכון קראתי)את השם שלו כאן, אבל אף פעם לא הבנתי מי זה...

למעלה