היי כולם

epitaph

New member
רביד זה סלבריטי מחדר מטאל בצאט...

של תפוז...הוא ידוע לשימצה...

BlackShadow

New member
אני זוכר ש...

כשרביד רק הגיע לחדר הוא אהב לימפ ביזקיט, קורן ודפטונז. היום הטעם שלו קצת השתפר וזה ממש מפליא...היום הוא אפילו שומע נייל ומשין הד. אם רביד יכול אז כל אחד יכול.

Sham 69

New member
כמה הבהרות בקשר לרביד

קודם כל אני בטוח שהוא מכיר מקסימום 2 שירים של נייל שהוא ראה קליפ שלהם או משהו באיזה ערוץ מסריח .. כל להקה מסריחה שהוא רואה בפריידי רוק שואו אז הוא מכניס אותם לרשימת להקות שהוא מכיר ומתחיל להתלהב מהן .. והוא עדיין שומע חרא ממה שהבנתי (טאפרוט, לינקין פארק .. ועוד כמה להקות הארדקור, ניו וויב עלובות), והוא עצמו אידיוט .. ומתלהב מכל שם של להקה מסריחה שעולה בצ´ט .. וכן .. אני מבין שהוא בן 11, אז אני לא ממש מתייחס .. ותאמינו לי שאני מכיר את ההומו הזה טוב, אולי אפילו יותר מדיי (מהצ´ט כמובן) ולפעמים הוא יכול להיות נחמד .. וסתם ילד בסדר אבל לרוב הוא אידיוט פוזר.. .. ויש לי עוד 482390890 "סיפורי רביד" דביליים, אבל זה לא קשור ממש לפורום אגב BLACK SHADOW מה הכינוי שלך בצ´ט?

Zed off

New member
אני לא מבין...

הילד הזה כאילו נמצא רק בצ´אט? למה הוא לא כותב כאן? חבל שאני לא מצליח להיכנס לצ´אט אני רואה שיש שם קטעים מפגרים...

Sham 69

New member
רק בצ´ט ..

אני כבר לא נכנס לצ´ט .. אז אני לא יודע אם הוא בכלל עוד קיים .. אבל עד לפני כמה שבועות בערך .. הוא היה דיי הרבה בצ´ט ..

a_duck

New member
הוא כתב כאן משהו לפני הרבה זמן....

רביד אמ...והקטע שהוא "שומע" נייל ונאפלם דאת´ זה סתם בגלל שכמה אנשים ששומעים ברוטאל ירדו עליו... הוא כל הזמן בא כמו מפגר ואומר "נאפלם דאת´ מזיניייים את קאניבל קורפס" ויום למחרת "נייל מזינייייים את נאפלם דאת´"...ולא נראה לי שהוא מכיר יותר משני שירים של הלהקות האלה...

Mortisia

New member
ברווז,

יש לך ICQ? לא, וזה לא בשביל לשלוח לך וירוסים... --=טיש=--

theAMP

New member
אוקיי

אני יכול להבין למה לא לאהוב את קורן לביזקיט (למרות שאני כן)... אבל מה למען השם יש לך נגד דפטונז?

נכנסתי לאינטרנט כשהייתי בת 10. ../images/Emo4.gif

בכתה ה´. ואני לא תינוקת! אני לא כ"כ כשולה..

BlackShadow

New member
המלצה

אני מציע לך להתחיל עם - איירון מאיידן גם קליט, גם להתחבר עליהם, גם מוזיקה טובה. תורידי את השירים הבאים: Iron Maiden - Hallowed by thy name Iron Maiden - aces high Iron Maiden - the wicker man אלה "הלהיטים" הכי גדולים שלהם שהכי קל להתחבר! ככה תוכלי להגיד לכולם בכיתה שאת מטאליסטית אמיתית...!

metal head

New member
אנשים אנשים! תרגעו!

כנראה לא הבנתם טוב את מה שרציתי... דבר ראשון רק כתבתי לה הסבר קטן וזהו! בקשר ל"(נמאס לי כבר מזה)" או מה שלא כתבתי שם זה היה פשוט בקשר לזה שנמאס לי לכתוב דברים כאלה. זה לא היה אישי נגדה! אני מבין שהיא בת 11 והיא לא אמורה להיות גם מומחית... אבל בקשר לאיזה הודעה שמישהו כתב אני דווקא הכרתי לא מעט להקות בגיל 11

a_duck

New member
בלה...

היא כנראה לא אוהבת מטאל כי זה "כבד" מדי...ודווקא לימפ ביזקיט יותר "כבדים" מאירון מאידן...

Mortisia

New member
רותם - זאת לא המלצה...

אישית - אני אוהבת את הקאבר של קריידל (נא לא להרוג אותי...תודה!) ל-Hallowed by thy name אבל זאת לא המלצה... חוץ מזה שאני ממש אבל ממש לא אוהבת את איירון מיידן...

למעלה