היי כולם! מה קורה?

The Superkid

New member
לאו דווקא!!

איך אתה יכול כבר לקבוע שלא יצא כלום?! בלי תקווה ובלי לנסות אף לא נגיע לשום מקום! אני לא יודע מה איתך, אבל אני הולך להגיע רחוק! כי יש לי את האומץ (שנראה שלאף אחד אחר אין פה) להאמין!

SarcaSeriouS

New member
לא עניין של להאמין אלא להיות ריאלי.

שמע, אין כאן כוונה לאף אחד לבאס אותך אבל זה פשוט לא מציאותי שתהיה בקשר עם אדם שמרחק של _______ מפריד בינכם. זה לא מרחק של חיפה-אילת, שעל זה עוד הייתי אומר, "נו מילא.." אתה אומר שלאף אחד אין את האומץ להאמין אבל זה לא נכון. אנחנו לא רוצים להכניס את עצמנו לאשליה שבאמת יקרה משהו. יש בארץ מספיק הומואים לכולם... בכל מקרה אני רוצה לאחל לך בהצלחה ענקית מכל הלב! תמשיך להאמין במה שרק עושה לך טוב!

resputin

New member
ממ..

עד כמה אתה מכיר את הבנאדם שהתאהבת בו? איך אפשר להתאהב בבן אדם שלא מכירים? כאילו, אתה מדבר ברמה של התאהבות. לא הדלקות, לא התלהבות יתרה, ה-ת-א-ה-ב-ו-ת. מילה קצת כבדה על מישהו שאתה מכיר שבוע, לא? לדעתי לפחות. וכן, לפעמים צירוף מקרים זה רק צירוף מקרים. אני שמח שמצאת לך סיבה לחיות, אבל לפני שאתה נתלה על משהו שלפי הצפי ייסב לך הרבה יותר סבל מאושר, תקשיב לקבוצת אנשים שלא ממש מכירה אותך <ומבלי להעליב, מצידה תדפוק ת'ראש בקיר לבסוף, החלטות שלך וחיים שלך> ותשקול בשנית. תתייעץ בחברים שלך גם, מעניין מה הם יאמרו.

SarcaSeriouS

New member
טורנדו האהבה מכה שנית...

שלום לך, סופרקיד! שמח שיצאת מהטורנדו בשלום. אין מה להגיד על זה....אתה כבר יודע מה המצב... ד"ש.

תגיד נו מה אתה רציני?

הוא בארה"ב, אתה בארץ. אתה קטן ואתה לא יודע אם הוא הומו. אתה רציני שאתה בכלל שוקל את זה? רד מזה! אל תשלה את עצמך כי לא יקרה כלום. ראית יותר מידי סרטים אמריקניים דלי תקציב. אורן

חחח וואי...

זה הסיפור הידלקות הכי מקורי ששמעתי...תמיד רציתי שיקרה לי דבר כזה, להתאהב במישהו תוך כדי שאנחנו בסכנת חיים (טוב, לא יודעת אם היית ממש בסכנת חיים. אני לא יודעת מה זה אומר טורנדו ברמה 4) טוב עזוב, אני סתם מוזרה. בכל מקרה יש סיכוי גדול שרק חשבת שהתאהבת (בו או בה), הרבה פעמים אנשים מבלבלים פחד עם אהבה (זה מה שקראתי, זאת לא לא המצאה שלי). זה תלוי למה אתה מייחס את הרגש. יכול מאוד להיות שהרגשת פחד וייחסת אותו לאהבה. בכל מקרה אם הם יבקרו בארץ עוד מעט אז אולי כדאי לך להיפגש איתם ולראות אם אתה מרגיש משהו.

The Superkid

New member
כן..

זה באמת סיפור אהבה מדליק! תוך כדי שטורנדו משתולל בחוץ ובלי אורות חוץ מאורות מצוקה שדלקו..( זה דיי רומנטי) וטורנדו ברמה 4 זה ממש חזק אז כן אפשר להגיד שהיינו בסכנת חיים! בכל מקרה אני לא חושב שזה היה מתוך פחד כי כשפגשתי אותם זה היה בהתחלה ואז עוד לא היה מפחיד וגם זה שהם היו איתי גרם לזה להיות פחות מפחיד. בכל מקרה הם כנראה באים בפסח ואולי אני נוסע אליהם בחנוכה, אז יש לי עוד זמן לחכות...

למעלה