היי כולם! מה קורה?

The Superkid

New member
היי כולם! מה קורה?

חזרתי עכשיו מטיול של שבועים וקצת בארה"ב והיה מדהים! בין השאר שהיינו באורלנדו נתקענו בדיוק במרכז של טורנדו ברמה 4! שעבר בדיוק מעלינו והרס הכל מסביב (אולי שמעתם על זה בחדשות..., טורנדו בשם צ`ארלי, נחמד איך שהם נותנים להם שמות!) בקיצר זה היה דיי מפחיד אבל גם מגניב.. (אם אתם רוצים לשמוע את כל הסיפור ומה בדיוק קרה תגידו לי..) בקיצר בזמן הטורנדו הייתי תקוע בחדר עם משפחה ממש נחמדה ולא היה לנו חשמל או מים והוריקן בחוץ (נורא רומנטי...) אז שהיתי איתם בחדר הכרתי האח והאחות של המשפחה, שניהם בערך בגילי ושניהם ממש ממש מדהימים ומיוחדים! ואפילו אחרי זה שמרתי איתם על קשר.. עכשיו הקטע הוא שאני חושב שהתאהבתי..! ואני לא כל כך בטוח אם בבן או בבת... אבל נראה לי יותר בבן! ובכלל אין לי מושג איך הם מרגישים! אבל כל מה שאני יודע זה שאני רוצה רק להיות איתם אבל מפרידים ביננו יותר מ9000 קמ! ובכלל אם כן יהיה משהו בנינו מה עם המרחק...! מה אתם חושבים על זה??

DecayCell

New member
שמע, שכח מזה

היית איתם בסך-הכול כמה שעות, עכשיו הם נמצאים בכלל במדינה אחרת ולא מתכננים לשנות את זה בקרוב -- זה חסר סיכוי מראש. תפסיק לחשוב על זה וזהו...

The Superkid

New member
תגובה

קודם כל גם אחרי זה הייתי איתם אז הייתי איתם כמה ימים! והם מתכוונים לבוא לבקר בארץ בקרוב וגם אני מתכוון לטוס לבקר אותם בקרוב אז אני לא חושב שלשכוח זה פתרון כזה טוב... מה גם שאני לא כל כך רוצה לשכוח

James Hammerton

New member
אתה לא צריך לשכוח

אבל תחשוב על זה בהיגיון, גם אם הם יבואו לבקר בקרוב וגם אתה תלך לבקר אותם בקרוב לא תוכל לקיים איתו קשר, אפילו אם הוא גיי (הוא גיי??). המרחק גדול מדי ובשביל להתראות פעם ב... זה לא יחזיק מעמד.
אל תדאג, עם הזמן תראה שזה יעלה לך מעצמו ופשוט מחוסר ברירה תצטרך לוותר על זה...

resputin

New member
יש רצוי ויש מצוי.

בדוגרי, אוקי, נניח ותסע לשם. נניח ואותו בחור ירצה אותך גם. אז תהיו יחד בשבוע שתהיה שם, תתאהב מעל הראש ואז תחזור לארץ כמו כלבה. אני מדבר איתך מניסיון כואב של קשר של כחצי שנה עם מישהו ישראלי שחי בספרד שהיה אמור לחזור לארץ בשביל לשרת בצה"ל ואני אומר לך שכל עוד לא התאהבת לחלוטין -תברח מזה כמו מהרוח. אתה צעיר, אתה לא ברשות עצמך, אתה לא יכול להרשות לעצמך לא כלכלית ולא מבחינת לו"ז לנטוש את הכל ולנסוע לשם לכמות זמן משמעותית וכן ההפך, אז איזה צורה תהיה, אם תהיה, למערכת היחסים הזו? להתאהב במישהו שגר כזה מרחק ממך ללא היכולת להיפגש איתו ממש, לדבר איתו בטלפון יותר מדי וכו' הופך קשר מרחוק למאוד לא אטרקטיבי, כי זה לא אהוב שטס לעבוד בחו"ל לשנה וחוזר, או מישהו שבאמת אפשר לנסוע אליו ולבלות איתו חודש-חודשיים-שלושה ולחזור הבייתה ל-X זמן ואז שוב לנסוע.. זה התאהבות נוער. שגרים בארצות אחרות. הדין של כל מערכת יחסים כזו הוא חרוץ, קצוב בזמן, אבל עדיין חרוץ. זה, כמובן, בהנחה שאותו בחור הומו ומעוניין.

The Superkid

New member
אבל..

קודם כל מבחינה כלכלית אני מסוגל לעבור לארה"ב ומבחינת לו"ז עוד פחות משנה אני יהיה מסוגל אם באמת יהיה בנינו משהו אני מניח שאני יעבור.. וגם זאת פעם ראשונה מאז שהיה לי סיפור נורא ארוך וכואב שהתאהבתי בחבר שלי שאני לשם שינוי מרגיש טוב! אני מרגיש שסוף סוף באמת התגברתי עליו ושלחיים יש משמעות חדשה עכשיו! אני הבטחתי לעצמי שאני לא יתאהב שוב! ובטח לא במישהו שאני לא בטוח בנטיות המיניות שלו! אבל זה פשוט קרה... וזה לא סתם הדלקות או אהבת נעורים כמו שקראת לזה, אני יודע לזהות מתי זה יותר מזה. וגם אני מאמין שזה לא סתם שנפגשנו היו בזה יותר מדי צירופי מקרים אולי זה נועד להיות בכל זאת?

James Hammerton

New member
מה ז"א מבחינה כלכלית?

אתה אזרח אמריקאי? יש לך מושג מה זה אומר לגור בארה"ב? ומה עם צבא? אני חושב שקצת נסחפת, תעצור שניה, תנשום עמוק, תחשוב
... לעזוב הכל? לעבור לארה"ב (שנעזוב את זה שאתה לא יכול בגלל הצבא), ממה תחיה? איך תתקיים? מה תעשה? אז יש שם מישהו חמוד שאולי היה יכול לצאת מזה משהו בנסיבות אחרות, אבל תחשוב זה פשוט לא מעשי...

The Superkid

New member
את האמת..

חשבתי פעם גם ככה לעבור לארה"ב וכסף ברוך ה` יש לי ולמשפחה שלי. עבודה אני יוכל למצוא, המצב שם יותר טוב מפה... ומהצבא אני יכול דיי בקלות להשתחרר (אני לא רוצה לדון בזה עכשיו) וגם אם לא בשביל אהבה אמיתית (אם זה מה שזה) הייתי מוכן לעשות כמעט הכל, כולל לברוח מהארץ, אבל בוא לא נכנס לעניינים טכנים עכשיו..

resputin

New member
"בשביל אהבה אמיתית"

I rest my case. נורא נחמד שבאיזושהי פינה אתה מתכנן חתונה בראש, אבל אני שונא להיות זה שמחזיר אותך <פעם שניה, כמדומני, היה לנו כבר טאקל דומה בעבר בפורום> למציאות ולהזכיר לך שאתה מכיר את הנער הזה כמה זמן, שבוע? אתה לא יודע מה האוריינטציה המינית שלו, לא יודע אם הוא פנוי ואם הוא מעוניין בך. סורי, אני קורא למה שאני להיות ריאליסט. אתה בוחר לחשוב אחרת, לתכנן להשתחרר מהצבא, לעבור לחו"ל, למצוא עבודה... גם אם יש לך כסף, נער בן 18 -לא אמרת אם יש לך אזרחות אמריקאית, אז נניח שכן, למרות שרוב הסיכויים הם ההפך- שעובר לארץ זרה שם צריך להסתדר כמעט לבד אם לא לבד. קל זה לא, לא משנה כמה כסף יש לך.. קיצור, קצת פרופורציות.

The Superkid

New member
"קל זה לא"

אוקי נגיד שקל זה לא.. אפשרי זה כן! ואני גם מאמין אולי לא באהבה ממבט ראשון אבל שבוע ראשון זה מספיק בהחלט! ויודע מה אז נגיד שאני לא יעבור נגיד שהוא יחליט לעבור לפה! יותר טוב לא? (אני לא התכוונתי לרוץ כל כך קדימה לעתיד, אבל אתם רצתם לשם)

James Hammerton

New member
אתה באמת יודע מה המשמעות של זה?

מצטער שאני משתמש בשפה חריפה, אבל כדאי "לנער" את החלום (או הסיוט) של לגור בארה"ב כבר עכשיו. ילד בן 18 לא יכול לגור בארה"ב. אתה צריך גרין קארד בשביל לעבוד, שיקח לך כמה שנים טובות לקבל. אחרי 11/9 החוקים הוקשחו, שאתה יכול למצוא את עצמך על מטוס הביתה בלי הרבה חוכמות. אתה לא יודע עד כמה זה מסוכן. אתה רוצה להגיד לי שההורים יממנו לך את כל השהות שם חופשי בלי לעשות כלום? (לעבוד אתה לא יכול, ולגבי לימודים האנגלית שלך כ"כ טובה שאתה יכול ללמוד שם באוניברסיטה? שממילא נותנת עדיפות לתלמידים מקומיים?) מה יקרה אם תהיה חולה? מה יקרה אם תצטרך חס וחלילה ניתוח? (שעולה שם סכומים כ"כ אדירים של כסף שבקושי אפשר לתאר). דיברת על זה עם ההורים שלך? הם יסכימו בכלל לשלוח אותך לגור שם לבד ? זאת לא אהבה אמיתית, כי אתה לא יודע אם הוא גיי ואם הוא בכלל מעוניין, וגם אם כן מה תעשה אם אחרי שבוע הוא יגיד לך שלא מתאים לו? ואתה חושב שהוא יחכה לך שנה?

resputin

New member
../images/Emo45.gif.

ומה יקרה אם תסתדרו יופי בעולם הוירטואלי, אפילו תיפגשו לשבוע פה ושבועיים שם, ככה בחופשות שלכם והכל יהיה סבבה עד שתעבור לשם, ואז הוא יתן לך ת'boot אחרי חודש-חודשיים? תחזור לארץ עם הזנב בין הרגליים? כאילו, פאק, סורי לומר את זה ככה- אבל אתה חי בסרט. בגילך הלא כל כך מופלג מדינות לא ישתינו ממש לכיוונך, בטח אם אין לך אזרחות וגרין קארד.. גם ככה הגיל שבו אתה נחשב שם חוקי הוא 21 ולא 18, גם ככה קשה לחיות ולנהל משק בית לבד ובגיל צעיר, גם ככה קשה לחיות בארץ זרה שאתה לא מכיר כ"כ את התנהלות הדברים - אז לקחת את שלושת המרכיבים ביחד? באמת. אקרא בקול:
נא לצאת מהאילוז'ן.

The Superkid

New member
אז ככה...

אתם באמת יותר מדי ראלים פה בפורם (ואני באמת מעריך את זה!) אבל לפעמים צריך להקשיב קצת יותר ללב מאשר למוח שאומר את כל הבעיות שציינתם. אבל אני אחד שמאמין באהבה! אני מאמין שאהבה אמיתית היא יותר מסתם הרגשה ויש לה הרבה כוח! ונכון אני עדיין לא יודע מה הוא מרגיש אבל אני מתכוון לגלות.. ובאמת אולי אתם קצת, אבל רק קצת יותר מדי ריאלים?? מסתבר שכל דיון שאני מתייעץ איתכם פה מסתכם בוויכוחים ואתם מתעקשים להכנס בי חזק ולנסות לדכא כל תקווה ו"להחזיר אותי למציאות" אבל מי אמר שזאת המציאות! נכון, קשה בעולם זאת עובדה אבל יש גם טוב בעולם ויש גם אהבה בעולם!! תנסו קצת יותר להשתמש בלב במקום רק בראש... אני מאמין גדול באהבה! אהבה יכולה להזיז הרים ולעבור דלתות פלדה, וכן אפילו ארצות! עכשיו אתם בטח תגידו שאני קיטשי ודביק! נכון?? לא נכון! איפה האהבה?? תאמינו קצת.. אל תהיו כאלה מרירים זה לא בריא!

resputin

New member
לא קיטש ודביק, לא מרירים,

כמו שאתה אמרת- ריאליסטים. רוצה להיות מאמין גדול באהבה, לבנות הרים וגבעות ולהסתכן בלהשבר? חופשי, שוב, חיים שלך.. אנחנו רק לא רוצים לראות את זה קורה לך אם אנחנו חושבים שזה מיותר. והרי, זה כל הרעיון בלהתייעץ, לא? לשמוע דעות שונות משלך ולהשים אותם תחת שיקול, או לקבל חיזוק לדעה הקיימת שלך. אני אסכם את הדיון הזה, מבחינתי לפחות, בכך שאומר לך "עשה מה שבראש שלך ועם התוצאות שיבואו". הרגש חופשי לחזור עם Follow up בעוד חודש, חודשיים, שנה וכו'.

The Superkid

New member
אני מבין...

אבל אני לא חושב שהפחד מלהשבר צריך לעצור אותנו מלהאמין! להאמין שאפשר זה הכי חשוב! כי בלי תקווה איזה מין חיים יהיו לנו? מה אם נגיד והוא באמת גיי ויכולנו להיות מאושרים ביחד אבל אני הייתי מוותר על זה מהפחד להשבר? לא חבל?! וכן אני מבין את מה שאתם אומרים ויש סיכוי (אפילו גדול) שאתם צודקים ושאני שוב פונה לשברון לב! אבל אני לא יתן לזה להפחיד אותי ואני ימשיך להאמין. וכן זה הרעיון בלהתייעץ אבל אתם חושבים יותר מדי "מה יקרה אם?" ואני חושב ומאמין שאם לא ננסה אז אף פעם לא נגיע לשום מקום וחבל... ואני עדיין רוצה להתייעץ איתכם אבל זה בעצם יוצא שכולכם חושבים שלא כדאי לנסות ואז זה כאילו אתם שוברים את התקווה שיש לי... בגלל זה זה קצת מציק לי, מבין?

resputin

New member
מאותה בחינה אתה יכול לומר

שכל מי שקרא לדון קישוט טיפש והוזה על כך שהלך להלחם נגד טחנות הרוח גרע וחיבל בהצלחתו. אני אומר Pick your Battles. לפעמים זה ישמור עלייך מאשר לא להתאהב בשביל שלא תשבר. אני לא אומר "אל תאמין", או "אל תנסה", אלא תשלב טיפה, ממש קצה של סיכה, של הגיון בריא בהכל, זה הכל. (ואם מישהו יזרוק שורה בסטייל "אבל האהבה פועלת בלי הגיון!..." אני אישית אברר איפה הוא חי ואכסח לו ת'צורה.)

The Superkid

New member
חחח

את האמת באתי לענות משהו כזה! :) אבל אני לא יגיד... אתה יודע מה אני חושב! ובדרך כלל אני בורר את הקרבות שלי קצת יותר! כמו שאמרת שאני צריך לעשות, אבל שאני מרגיש כמו שאני מרגיש כלפיו אני פשוט יוצא למלחמה ולא שולט בזה...

Image of me

New member
גם אני מאמין באהבה ../images/Emo24.gif

ועדיף שהיא תהיה הדדית, כי רק אז היא באמת תוכל להזיז הרים. כדאי לך לברר את זה קודם. התחברתי למה שכתבת, יפה לך שאתה מעז לחלום

The Superkid

New member
"לעבוד אתה לא יכול"

אוי באמת יש מיליון ואחת הצעות עבודה שמסדרות לך גרין קארד ואפילו בית בארה"ב!! ואני נתקלתי במיליון כאלה רק בשבועים האחרונים שמיועדות לישראלים בעברית! ואני לא רוצה להתלהב אבל האנגלית שלי מעולה, ואפילו ההורים שלי תומכים בי! ובקשר לזה שהזכרת אהבה אני התכוונתי שאני אוהב אותו אהבה אמיתי! למורות שאני עדיין לא יודע איך הוא מרגיש...

Zenith87

New member
../images/Emo124.gif סופרקיד למחלקת פנטזיות

זה לא פרקטי. שמור על קשר איתו בדוא"ל או בטלפון אולי. ככל שתרוץ עם זה הלאה אתה צפוי לאכזבה יותר גדולה.

למעלה