היי, יש כאן גם

השמאלנים בפורום ערבים

ימנים לא מבינים?

למה הם (אני) לא בני אדם? מה כבר יש להבין בדו קיום? דו קיום עם ערבים מהסוג שיש לנו בארץ הוא בחזקת בלתי אפשרי וזהו. ואז תגיד שאני לא מבינה,כי אני ימית קיצונית,ואז אני לא יגיב כי אין לי כח לשטויות,ולכן הויכוח נגמר כאן.

Bassman

New member
"אין לי כח לשטויות" זאת אחלה דרך

להגיד שאת לא רוצה להקשיב לאף אחד. דו קיום עם ערבים הוא יותר מאפשרי. תשאלי את יוסף מהשווארמה במע'ר, או את השכן שלי שעובד כאח מוסמך בביה"ח בצפת. אולי את המורה למחשבים שלי מכיתה ט'? או עוד הרבה מאוד אנשים שחיים איתנו כל יום.

איזה מסכן...

אתה מוקף ערבים... הערביה היחידה שאני מכירה,היא המנקה שלנו... באסה לך,אה? אני כבר אמרתי (כתבתי ליתר דיוק) שהויכוח נגמר כיון שאני יודעת שאני לא גורם אובייקטיבי לויכוח,כי אני שונאת ערבים-ואני מודה בזה! ולכן אין טעם לויכוח שאני מראש נגד ערבים,אז אני לא מתווכחת,נכון חכם?יופי. -אה,כן-ואם לא איכפת לך דיברתי עם הערבים בעזה,קלקיליה,שכם וכו'- לא על השכן שלך שאין לו ממש כח כיוון שכולו מוקף יהודים,ואם הוא רק ינסה לפתוח ת'פה שלו המשטרה תעמוד לו ליד הדלת.

Bassman

New member
את לא צריכה לרחם עליי

אני נהנה מהפלורליזם ומלהכיר אנשים חדשים. הויכוח נגמר מסיבה אחרת- את גזענית, כסילה ופנאטית. לכן אין טעם לויכוח. והשכן שלי הוא אדם פי אלף יותר טוב ממך.

אוי,ממש נעלבתי-אל תשאל.

רק תן לי לתקן אותך- אני גזענית כלפי הערבים שחיים להם בגבולות ישראל והורגים את החיילים שלנו,ועושים פיגועים שתי מטר ליד הבית שלי, מה לעשות? גם אם אתה היית מסתכל דרך החלון בבית שלך על הרחוב-ופתאום היית קולט שהרחוב היתפוצץ והרג לך כמה אנשים היקרים לליבך,אז אולי היית שונא אותם כמוני. אם לא היית יכול לחזור הביתה מהבצפר בגלל שלפני שעה קלה הפח שליד הבית שלך משום-מה (?) התפוצץ לו וכל השטח שם סגור למעבר. אם היית שומע כל שני וחמישי פיצוץ בגלל חפצים חשודי ש"נשכחו" להם בתחנה המרכזית, אם היית באמצע פעילות בתנועת הנוער שלך ופתאום היא נקטה כי אוטובוס התפוצץ לו ברחוב הסמוך- אולי,רק אולי (אני בספק) היית קולט שהאינתיפדה הזאת היא בעצם מלחמה, ובכל מלחמה יש יריבים, בכל מלחמה יש אויב, בכל מלחמה יש פצועים, בכל מלחמה יש הרוגים,ובכל מלחמה אף אחד לא מת סתם. אני מקווה בשבילך שלא תצטרך להגיע למצב הזה כדי להבין. ואני לא מאחלת לאף אחד לגור בישוב הכי גדול ליד אום-אל-פאחם בעיצומה של אינתיפדה.

Bassman

New member
חבר שלי מת בפיגוע. זה מספיק מלחמה

בשבילך? חבר טוב. היה איתי בכיתה מכיתה א' עד י'. אני עדיין לא שונא את כל הערבים. אני שונא טרוריסטים. וזה לא משנה אם הם יהודים, מוסלמים, נוצרים או פאקינג בודהיסטים. אבל לא ערבים עצם היותם ערבים.

אני ממש מצטערת בשבילך

אבל אם לא שמת לב הסכמת איתי. (כתבתי שאני שונאת את הערבים שיושבים בגבולות ישראל והורגים את החיילים שלנו וכו', וכתבת שאתה שונא טרוריסטים, -סתם שתדע- הערבים שיושבים בגבולות ישראל והורגים את החיילים שלנו ועושים פיגועים-הם טרוריסטים.)

Bassman

New member
שאלון 300 לא תעברי אה?

לפחות תהיי עיקבית. " כיון שאני יודעת שאני לא גורם אובייקטיבי לויכוח,כי אני שונאת ערבים-ואני מודה בזה!" שונאת ערבים. וזה גם מה שאני מקבל מכל ההודעות שלך. לא כל ערביי ישראל הם טרוריסטים. חלקיק אחוז שלהם אולי.

אתה יכול

להמשיך לאהוב אותם עד יום המוות, אבל פליז תזכור דבר אחד: כמה שתהיה נחמד אליהם, ואדיב וחביב ולא-יודעת-מה- הם תמיד, אבל תמיד, ימשיכו לשנוא אותך ולהתפלל שתמות ותשאיר להם ת`אדמה. וגם אם אתה מכיר ערבים שאולי בקשר עם יהודים ו"שואפים" לדו קיום, זה הכל כלפי חוץ. ראינו כבר מה קרה ליהודים שהלכו לבקר "חברים" ערבים...

למעלה