היי, יש כאן גם

והערה נוספת

תעיין טוב טוב באתר הזה. *אני שונאת את כל מי ששונא אותי,ואת העם שלי. (שזה כולל גם את כל האנטישמים בעולם)

Bassman

New member
נורא קשה לי להבין מה הקשר../images/Emo13.gif

מצד אחד אני מדבר איתך על ערבים. מצד שני את מדברת איתי על פלסטינאים. בא לך להסביר לי?

Bassman

New member
*נשלח לבד*

מצד שלישי, גם לא כל הפלסטינאים טרוריסטים. את יודעת מה? גם לא רובם. אבל לשנוא אותם רק כי הם פלסטינאים? או לחילופין רק כי הם ערבים?

לא,

לא כי הם שייכים לעם מסויים,כי הם אנטישמים,ואל תגיד לי שלא כי הם כן, ואם פגשת אחד שלא-אז זה רק כלפי חוץ, ברגע שהוא כבר לא יצטרך ממך כלום הוא יעיף אותך לכל הרוחות.טיסה נעימה. נ.ב היום הכרתי עוד ערבי... הוא בא להתקין מזגנים,והיה אחראי על הפועלים שקדחו את החורים בקיר, וכשאחד רצה ללכת להפסקה לתפילת מנחה- הוא לא בדיוק הרשה לו, (שזה יהיה ברור-זה לא התקנת מזגנים בבית פרטי,אלה בפנימייה-ללא הגבלת זמן). ערבי שני.התחלתי לספור.

Bassman

New member
קודם כל- אנטישמים הם לא...

גם הם שמים. פלסטינאים לא שווה ערבים. וגם לא כל הפלסטינאים טרוריסטים. הם אפילו בני אדם. גם אני לא הייתי מרשה לפועל לפרוש מהעבודה באמצע. אנשים אומרים "עבודה ערבית" כאילו זה משהו רע אבל למען האמת, הרבה פעמים הם עושים עבודה יותר טובה מאיתנו. את סופרת ערבים? אני מכיר מישהו שספר יהודים. אפילו מספר אותם.

הבדל?

חוצמזה שהערבים יש בכל כדור הארץ ופלשתינאים יש רק בישראל. הכוונה לפלשתינאים,פשוט יותר קצר לכתוב ערבים.

iknow

New member
יש בך הרבה שנאה...

את שונאת הרבה אנשים כפי שניתן לראות... תגידי נניח וכל האנשים היו פועלים כמוך ("מי ששונא אותי אני אשנא אותו"). נניח לרגע שאנחנו לא בכתה ג' ולא מתווכחים על "מי התחיל". נניח שנק' ההתחלה של שאר ההנחות שלי (השתיים מלמעלה) היא עכשיו. מה קורה במצב כזה? האם השנאה הלא מוצדקת שלך גורמת לאנשים אחרים לשנוא אותך? הממממ... ונניח לרגע שכל העולם בנוי ממטומטמים כמוך והוא חושב דברים כמו "רוב היהודים אותו דבר" בדומה ל"רוב הערבים אותו דבר" שלך... מה את אומרת? הם יחשבו דברים כמו "היא שונאת אותי, דברים שאני שונא צריך להשמיד, רוב היהודים אותו דבר, בוא נשמיד את רוב היהודים" כמובן שלא מדובר פה על אוכלוסיה חכמה במיוחד (מדובר על הממוצע) כך שהיא לא מבינה את הבעיתיות בלוגיקה שמאחורי העניין.

הלו?

תתעורר חמוד,אתה חי בסרט. אני כותבת לך עכשיו,ותתחיל לקלוט,לאט לאט שלא יהיה לך קשה: אתה יהודי, י ה ו ד י , י-ה-ו-ד-י, בוקר טוב. שמעת פעם על התופעה שנקראת אנטישמיות? עוד לא? טוב אני מבינה זה קצת קשה לקלוט כלכך הרבה דברים בפעם אחת. אני לא מדברת על יחידים,ועל הילדה שרבתי איתה בכיתה ג'- על עמים שלמים, מליונים. מליוני ניאו נאצים. כיום לא צריך להיות גרמני כדי שנוא יהודים, מספיק להיות לא יהודי-או שיש לך פיצול אישיות.

iknow

New member
ואללה. אתה יודעת מה?

נכון. אני חי בסדרת דרמה. איך לא קלטתי את זה עד עכשיו? איך לא הבנתי עד עכשיו שאני הוא הגיבור הראשי בסדרה של החיים? אני הוא היהודי שכל העולם רוקם מזימות איך להרוג אותי אבל אני ברוב תושייתי מצליח כל פעם להתחמק מהמזימות המרושעות של העולם הרשע שכל תחליתו היא רק להרוס אותי כי הוא רשע. אה כן, ושכחתי שיש לי חבר טוב בעל כוחות על טבעיים שקוראים לו "אלוהים" והוא עוזר לי ומייעץ לי במצבים קשים (שצצים כמובן בכל פרק מחדש) אגב, התבטאויות כמו:"חמוד" ו-"אני כותבת לך עכשיו,ותתחיל לקלוט,לאט לאט שלא יהיה לך קשה" ו-"אני מבינה זה קצת קשה לקלוט כלכך הרבה דברים בפעם אחת." לא יתקבלו בעתיד.

Continuum

New member
שכחת:

דילטאנטית, בורה, הדיוטית, עמך, בעלת חסכים מנטאלים קשים, חדרתית (!) וחסרת חן.

Continuum

New member
אולי

אבל כשאני הייתי בן 5 הייתי הרבה יותר חכם ממנה כיום. אז בכל זאת נראה לי שמשהו דפוק פה מהיסוד.

מה את מדברת שטויות...??

השכן שלך שאין לו ממש כח כיוון שכולו מוקף יהודים,ואם הוא רק ינסה לפתוח ת'פה שלו המשטרה תעמוד לו ליד הדלת... וגם אם הם לא יתגייסו לקרבי המשטרה תעמוד לו ליד הדלת?? חבר של אח שלי ממער שירת איתו בצנחנים וקיבל 5 כדורים בגוף..עד עכשיו הוא בשיקום ועברו כבר שנתיים וחצי..אז אל תדברי שטויות..ותשימי אותם בתור עובדה..וזה שאת שונאת ערבים יותר גרוע

למעלה