היי, יש כאן גם

Continuum

New member
ח"ח

סוף סוף יש מישהו שמתעסק בדיאלקטיקה בפורום. אתה תופתע לגלות כמה כשלים לוגים אני מוצא פה כל יום.

../images/Emo60.gif ממש לא

לא כל הפורום שמאלני. אני אישית ממש לא. אבל עדיין אני חושבת שזה שאתה שונא מישהו פוגע בך מבחינה הרגשות לכן זה לא מומלץ. וזה לא קשור לימין שמאל. ואף אחד לא אמר לאהוב אותם. אבל שנאה כמו כעס פוגעת בך בסופו של דבר.

דפנה89

New member
דו קיום עם הערבים לא אפשרי ככלל

יש ערבים שכן מסתדרים איתם והם נחמדים אבל אלה אנשים ספיצפיים... אבל ככלל אי אפשר... אי אפשר לחיות בדו קיום איתם בתור עם עם ההנגה שלהם וכל האירגונים שלהם...

liavsayegh

New member
כן. אני מאמינה שהכל תלוי בכח הרצון

של הבנאדם והנחישות שלו.

iknow

New member
נדמה לי שהגזמת קצת

לא משנה כמה נחוש אהיה ולא משנה כמה חזק אני ארצה, אף פעם לא אצליח לעוף שלא בעזרת כלי כלשהו.

freshlama

New member
גם לא בטוח.

אחרי הכל אנחנו מנצלים רק 10% מהמוח שלנו.החלק שהכרחי להישרדות שלנו. אין לדעת מה יש ב90% האחוזים האחרים.

iknow

New member
אנחנו בפירוש לא מנצלים 10% מהמוח

שלנו. זהו מיתוס ישן שמחזיק הרבה זמן אבל לאחרונה גילו שזה פשוט לא נכון. ניצול המוח שלנו הולך לפי איזורים כאשר החלק הגדול שבהם הוא איזור הראייה. יש איזור לשמיעה. אזור לבלה בלה. ויש גם אזור לבלה בלה בלה. האזורים הללו מופעלים במקרה ויש בהם צורך.(רוב הזמן המוח "כבוי" בכל מקרה מה הקשר למוח? כדי לעוף צריך כנפיים או מנוע כלשהו. איך "פתיחת" חלקים נוספים מהמוח יצמיח לנו כנפיים?

liavsayegh

New member
את כן בן אדם, וגם הערבים

גם אלה שחיים בארץ וגם אלה שחיים בשטחים. אין הבדל. את לא טובה מהם, חשובה מהם או משהו בכיוון. אתם שווים כי שניכם בני אדם. זה שהערבי מאמין בישו או במוחמד לא הופך אותו לפחות שווה. והדבר אפשרי, מאוד! רק חבל שאנשים כמוך כל כך לא אופטימים ולא מוכנים לעשות כלום כדי לעשות משהו. אם נשב בחיבוק ידיים ברור שזה לא יהיה אפשרי. תשאירי את העבודה לנו, השמאלנים, ולא לכם הימניים ששונאים כל בנאדם שלא יהודי ולא מאמין במה שאתם מאמינים. (ד.א אני בת)

למעלה