היי! חדש פה

• פותח הנושא iFox
  • פורסם בתאריך

iFox

New member
היי! חדש פה ../images/Emo113.gif

שלום אנשים!
אני אדי, אני בן 17 ואני חדש פה! אתמול סיימתי לקרוא את דמדומים בעברית והייתי מוקסם מהספר המדהים, אז החלטתי להרשם לכאן בגלל כמה שאלות שיש לי...
1. האם יצא New Moon בעברית? (באמת קוראים לזה "ירח מולד" בעברית?) 2. אם יצא או לא יצא, בכל מקרה, עדיף לי לקרוא את ההמשך בעברית או באנגלית? תודה מראש!

elina002

New member
ברוך הבא!

באמת שאין פה ממש בנים אז זה חידוש אני אלינה בת 21 יש לך אחלה שם דרך אגב.... חחחח.... 1. כן NEW MOON זה בעיברית אני לא יודעת תחת איזה שם 2. עדיף באנגלית התרגומים גונבים את התחושה של הספר והבדיחות הטובות. וזה גם לא אנגלית כזאת קשה.

iFox

New member
תודה רבה! ../images/Emo39.gif

אווו תודה רבה אלינה! ולא בדיוק הבנתי לגבי הראשון. יצא בעברית או לא? בכל מקרה, נראה לי שבאמת עדיף לקרוא באנגלית!

ספירצ

New member
ברוך הבא :)

אמ.. ספיר,15.. אמ.. אני אישית חושבת שעדיף לך לקרוא באנגלית... יצא בעברית עוד חודש בערך ואני חושבת שיקראו לו מולד הירח.. אבל באמת שעדיף לך באנגלית :)

iFox

New member
תודה רבה לך ספיר! ../images/Emo8.gif

את קראת באנגלית?

חחח..

אני כזה- "חדש פה"?! לא "חדשה"?! זה שינוי מרענן... ברוכעס והצלוחס! אני מיכל [: 13, עוד 8 ימים- 14! ודמדומים בהחלט ספר נפלא >< 1. לדעתי עוד לא, אבל אל תסמוך עלי
2. אני כעיקרון קוראת בעברית, אבל זה כי אני צברית מושלמת- משמע אני לא טובה באנגלית...
אבל אם אתה טוב, תקרא באנגלית! המקור תמיד יותר טוב... ושוב- בהצלחה

אהההההההההההההההההה....

לא הבנתי למה התכוונת
בפורום דמדומים הישראלי, הבנות מתרגמות שם וזה ממש ברמה גבוהה, הן הגיעו בנתיים לפרק 10... וזה ממש טו-אוב! אם תירצי אני אתן קישור [X

adi dion

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני עדי
בת 20. לדעתי עדיף לך לקרוא באנגלית, התרגום של הראשון לא משהו בכלל (ואם תקרא את הראשון שוב באנגלית תבין עד כמה המקור יותר טוב) בכל מקרה, האנגלית ברמה סבירה לגמרי, שווה לך לנסות :)

למעלה