היי! חדש פה

• פותח הנושא iFox
  • פורסם בתאריך

xXx Lilo xXx

New member
מולד הירח אם כבר ../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

הממ ברוך הבא
אני ליאת... (עוד מעט 18 O_O") הממ בקשר לשאלות. ענו לך
אבל באלי לומר לך משהו, למרות שכבר אמרו XD תקרא באנגלית
זה יותר יפה באנגלית וההומור שם יותר מצחיק מההומור שהם מתרגמים... טוב אז, השתלבות מהנה לך.

kay12

New member
ברוך הבא

שמי קרן. אני חושבת שהכי טוב לקרוא באנגלית, ככה אתה גם לא צריך לחכות עד שיצאו התרגומים לספרים הבאים. איזה דמות אתה הכי אוהב בנתיים?

iFox

New member
תודה קרן! ../images/Emo62.gif

ולשאלתך, הדמות הכי אהובה עליי בנתיים היא נראה אדוארד

../images/Emo63.gif היי אדי!

ברוך הבא
מאיפה אתה בארץ? ולשאלות - ולמרות שמלא ענו, גם אני יענה:) אין לי מושג אם NM יצא בעברית, אני רק רוצה להגיד שהתרגום הוא פשוט עלבון - למקור, לסופרת ולקוראים. אני לא קראתי את T בעברית, אבל שמעתי לא פעם תלונות על התרגום שהיה פשוט ביזיון. אז עצה שלי - ויש הרבה שיסכימו איתי - אם אתה יכול, פשוט תקרא באנגלית.

iFox

New member
תודה רבה ../images/Emo142.gif

אני מנצרת עילית. ולגבי התרגומים, הבנתי שבאמת יש הרבה שלא בדיוק "מחבבים" את התרגום לעברית. את האמת גם אני בעצמי נתקלתי בכמה וכמה קטעים בספר שהייתי מופתע בנוגע לצורת הכתיבה (ישר חשבתי על התרגום בהשוואה למקור)

ברוך הבא../images/Emo13.gif

היי אדי {שם מיוחד
) אני אמונה גם בת 17
מאיפה אתה בארץ?? ואני בתמימותי חשבתי שNEW MOON זה ירח חדש

iFox

New member
חחח בדיוק כרגע עניתי ../images/Emo9.gif

אני מנצרת עילית. וזהו, הגיוני שזה יהיה ירח חדש, אבל תמיד יש שמות מוזרים שלא בדיוק נאמנים למקור באנגלית.. נו טוב XD

ספירצ

New member
כי אפחד לא היה קונה ספר שקוראים לו ירח חדש...

אז חייבים לשנות אותו XD

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני יעל אני ממליצה לך לקרוא את ההמשך באנגלית זה הכי שווה!!

sweet shir

New member
ברוך הבא :)

חחח גם אדי וגם בן 17... בכל מקרה אני שיר, בת 16 מרעננה. השתלבות נעימה!

Fall Out Liel

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ליאל, 17 וחצי, ת"א. השתלבות/התמכרות נעימה

ברוך הבא :)

אני טלי , 14 :) ממ יש הרבה אתרים שמתרגמים את ניו מון , ובאמת התירגום יהיה ירח מולד , אבל עדיין לא יצא הספר בעברית , יש שמועות שהוא יצא בסביבות אמצע מאי. אני אישית ממליצה לך לקרוא באנגלית , זה גם עוזר לאוצר מילים וסתם ככה כיף לקרוא את זה מקורי . השתלבות מהירה ^_^

Orange Sky

New member
היי:)

אני ניצן בת כמעט 18 תקרא באנגלית ותזרוק את העברית מהר, זו העצה שלי.XD גם שפת מקור עדיפה וגם התרגום זוועתי תהנה^^

WELCOME :)

היי, אני בתאל, גם כן 17...מאשדוד.. 1. עוד לא... 2. זה תלוי עד כמה האנגלית שלך טובה...אם כן, אני ממליצה בחום על הגירסה באנגלית גם כי למי יש כוח לחכות שיצא תרגום, וגם כי זה המקור, יותר מובן לדעתי האישית :) גמני חשבתי לחכות לתרגום, אבל לא היה סבלנות, ועכשיו אני לקראת סוף NM..האנגלית די קלה..

Emergency Exit

New member
שלוםםםםםםםםD:. יואו, בן!

אני ליאור בת 16 מאיפה אתה בארץ?
אנגלית הכי שווה.

למעלה