היי, חדש בפורום.

S.L.

New member
היי, חדש בפורום.

היי, שמח לפגוש את הפורום הזה. גם אני עתודאי. עברתי את מבחני הקבלה למנסה לפני הרבה זמן - ועדיין לא נרשמתי כחבר. למה? אין לי כסף לבזבז. ומי אמר שזה בזבוז? זו הבעיה! אני לא יודע! מה שהבנתי על מנסה: איזהשהו אירגון כללי, חסר מטרות ברורות. והחלק הגרוע: אני מתבקש לשלוח את הכסף לחשבון של אדם פרטי! יו"ר מנסה ישראל, איתו נפגשתי כמה פעמים. אדם מאוד נחמד, אבל למה שאשלח אליו מזומנים כשאין לי שמץ של מושג מה ארוויח מזה?! כמה פעמים ניסיתי להבין מה מטרת מנסה, שאלתי אנשים וקראתי באתר של מנסה - אבל לא מצאתי את הפאנץ'-ליין...אולי מישהו פה יוכל פשוט לספר לי "מחוויותיו של חבר מנסה"? "יום בחייו של מנסאי"? משהו שאוכל לקרוא ולומר :"וואלה, מתאים לי"?!

zimes

New member
../images/Emo45.gif נו - מישהו יענה על זה?

שאלתי ביום הראשון של הפורום, למה להצטרף לארגון. הובטח לי מאמר, וטרם קויים (סולחת). אבל אולי בינתיים חברים יספרו על חויותיהם, על מה הם מרוויחים (אישית, לנשמה, למוח) מחברותם?

MelodicTruth

New member
זאת שאלה

שגם אני אשמח לקבל אליה תשובה. מאחר ואני חבר בכמה קבוצות שפועלות אונליין, מאוד מעניין אותי לדעת במה מנסה נבדלת מהקבוצות האלה? (אני מדבר ברמה של ה"תכלס", לא אכפת לי מה החזון של מנסה)

lepidus

New member
אני יודע שהבטחתי מאמר...../images/Emo122.gif

בבקשה, רק עוד כמה ימים

zimes

New member
כתוב תשובה, ככה לא מלאה

ואחרי כמה תשובות כאלה שאתה ואחרים תכתבו, בפרט אם יתפתח דיון עם שאלות "מעצבנות", יהיה לך חומר למאמר (ישאר לך רק לערוך ולהגיה).

BanjoKazooie

New member
המטרה של הקבוצות האלו מאוד תמוהה

ניראה לי טוב להיות בהם רק כדי לחוש שאתה חכם יותר מרוב האוכלוסיה..

נראה לי שמרוויחים בעיקר לאגו.

האמת יש דיונים די מעניינים בפורום של חברי מנזה, אבל לא יודע אם זה שווה 100 ש"ח. בכל מקרה - אם השקעתי כמעט 200 ש"ח בהגרלת הלוטו הגדולה תוך ידיעה שאני זורק את הכסף - 100 השקלים של החברות ב"מנזה" נתנו לי יותר. החברות במנזה נותנת לי בעיקר את האפשרות להשתייך לקבוצה שדומה לי מבחינה גנטית: דביבונים ממושקפים.

MelodicTruth

New member
בשביל קבוצות דיון באינטרנט

לא צריך לשלם כסף. השאלה היא איך מנסה מתפקדת כקהילה(אם אפשר לקרוא לזה ככה) אנושית לכל דבר.

1) קודם כל - אתה צודק.

2) שנית, בקשר לשאלתך, בוא נגיד ששמתי 100 שקל בשביל להשתתף בניסוי (מה שכבר הוכיח את עצמו כי דמי החברות עלו ל200 שקל
)

MelodicTruth

New member
שווה לנסות

זה גם מה שאני מתכוון לעשות. השאלה העיקרית מתרכזת בשורה התחתונה.

כנראה בגלל זה הוא נקרא ארגון "מנסה"

ולגבי השורה התחתונה - לא ראיתי שום שאלה. כל מה שיש שם זה שורה משיר...

MelodicTruth

New member
חחחחח

התכוונתי לשורה התחתונה כביטוי. שורה תחתונה=ת'כלס, לא החתימה שלי

S.L.

New member
דר' לוגר בעצמו אמר לי

שדמי החברות יעלו בקרוב.

lepidus

New member
כל עוד יש לי מה להגיד בנידון

דמי החברות לא יועלו זה היה רעיון ששיחקנו איתו, אבל לדעתי (ואני לא היחיד שחושב כך) הוא לא ישים

neko

New member
עולה השאלה - מה עושים עם הכסף הזה?

מהן, בעצם, הוצאות הארגון?

למעלה