היי, חדשה-

יש פה בחורות שאוהבות הומלסים P:

שמעי כל אחת ודעתהאני חושבת שפעם ג'וני באמת עשה סרטים מופתיים ושהוא קצת הוריד את הרמה שלו בשה"ק אבל עדיין הוא עושה סרטים אחרים טובים. :)

Hadar Depp

New member
חח לא אמרתי שאת זקנה...

פשוט אמרתי שאת נשמעת ככה כי זה מה שהמבוגרים אומרים.."לא כאילו באמת"...

מיצי007

New member
פפפפ../images/Emo6.gif אם היא זקנה

אני צריכה ללכת לבית אבות

nookit

New member
אם אתם זקנות אז אני

עוד לא עליתי לפעוטון... חחחחחחח

WallFlower

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה ממש מבקש משהו שנון, אבל המוח שלי לא פועל בשנינות אז אין לי מה לומר :X

מיצי007

New member
את צודקת..

הוא השתנה אבל הוא עדיים מאוד ייחודי בעיניי.... ואני לא חושבת שכל כך את צריכה להתאכזב ממקום מגוריו והבחירות הפוליטיות או הזוגיות שלו. בסופו של דבר, זה החיים שלו, החיים הפרטיים שלו. את יכולה להיות מאוכזבת מהסרטים כי הם לא לטעמך, ואת צודקת! כי הוא בהחלט ירד ברמה מאז אותם סרטים יחודיים בשנות ה-90. אבל אלו חייו הציבוריים. ובנוגע לחייו הפרטיים, אני לא חושבת שלאף אחד יש כל כך זכות לבקר אותו או את הבחירות שלו, כי שוב- זה פרטי וזה מה שהוא החליט, והמעריצים יכולים להגיד מה שהם רוצים אבל זאת לא ביקורת לעניין... לפחות ככה אני חושבת

אוקיי אז אני חייבת לומר משהו!

הוא ווינונה ריידר היו זוג, נכון אבל לא היה להם טוב יחד אז הם נפרדו! לא לחפור עליהם... מה מונע להיות ממנו סקסקי עכשיו? הוא עדיין חתיך ושחקן מצויין! וזה שהוא אבא זה עושה אותו עוד יותר! למה נראה שהוא מתלבש כמו הומלס? הוא לא צריך להלבש כמו איזה חנפן (אריאל שרון) או כמו איזה פוליטיקאי! הוא בסך הכל בנאדם... תנו לו לשים ג'ינסים! זה לא הופך אותו להומלס! מה הבעיה בבת זוג שלו? נכון אני מודה אני שונאת אותה... והיא גם לא יפה לדעתי... אבל מה שחשוב זה שהם אוהבים! וזה לא שהוא מצא איזה שמנה חסרת שיניים עם שעיר אפור שגדולה ממנו ב-25 שנה כן?! מה הבעיה בשודדי הקריבים? הוא משחק שם מצויין ונותן את הנשמה! חוצמזה זהוא אפילו משחק תפקיד מעל אורלנדו בלום אם שמת לב! וצ'רלי בממלכת השוקולד? מה הבעיה בזה? סרט לילדים (שזה לא רק לילדים אלא למבוגרים!) אני הלכתי עם אחותי הגדולה (שאגב היא נשואה ובהריון) והיא ממש נהנתה! היא אפילו גררה את אחותי השניה לראות ת'סרט כך שראיתי אותו פעמיים! (באנגלית ובעיברית) ואם את נותת על זה ביקורת שלילית סימן שלא ראית ת'סרט, ולא סתם זה שובר קופות. ואם זה סרט של טים ברטון אז בטוח שזה סרט מוצלח... הסרטים שלו אולי קצת ירדו, אבל בקרוב הם יעלו (חוצמזה שזה לא אומר שהסרטים האלה הם לא סרטים מעולים) אבל תמיד יש ירידות ומיד לאחר מכן גם עליות! הוא בנאדם כמו כולם! ומה בבחירות הפוליטיות שלו? מה, הוא הלך לבחור בשרון? או בביבי? מתיי הוא הלך ולא ידעתי? ומה עם המקום מגורים? צרפת היא ארץ מקסימה ואחת הגדולות בעולם... ועוד ליד הים השחור... חוצמזה מה את רוצה מהבנאדם? שהוא יגור בניין לידך?!

למעלה