היי, חדשה-

היי, חדשה-

סורי לא ידעתי לאן לשרשר את זה.... ובכן עד לפני כמה שנים ג'וני דפ היה בהחלט הגבר הכי סקסי עליי אדמות (אם לא אחד מהם)... הוא ווינונה ריידר (אני יודעת שזה היה ממש מזמן) היו, לדעתי, הזוג הכי יפה שקיים! הסרטים בהם כיכב בתחילת שנות ה-90 היו סרטי מופת מופלאים.... אבל בשנים האחרונות הוא אחד האנשים הכי פחות נסבלים (לדעתי) בתעשייה. לאן נעלם הגבר היה יפה (תסלחו לי עכשיו הוא ממש נראה כמו איזה הומלס), הרווק השווה (כן, כן אנשים מתבגרים אבל הוא לא יכל למצוא בת זוג נורמלית יותר?), וכוכב סרטים יפים (תסלחו לי אבל צ'רלי ושודדי היו על הפנים ולדעתי לא קשורים אליו בכלל!).... לא יודעת נורא התאכזבתי ממנו ומהבחירות הקולנועיות/פוליטיות/מקום המגורים שלו.... זה נשמע מגוחך, כאילו אני אמא שלו או משהו אבל הייתי חייבת לפרוק את האכזבה הגדולה שלי אליו.... יכול להיות שהשינוי שלו היה לטובה, אבל אצלי הוא הפסיד המון נקודות לזכות... אל תעלבו/תכעסו/תקללו
בבקשה אני לא באמת מתכוונת ללכלך... פשוט, לא יודעת, הוא השתנה לגמרי....

Hadar Depp

New member
אוקיי (הלם!)

חח אממ אנלי כלכך מה להגיד לך...אבל אם כתבת את זה בפורום שלו אז בטח ציפית שנגיב...לא?.. אני לא אגיב להכל אבל אני רק אגיד לך שלפי הביקורות שה"ק וצ'רלי הם סרטים מעולים ועל רמה... ומה הקשר לבחירות הפוליטיות שלו ואיפה הוא בחר לגור??? ותאמיני לי עדין יש אנשים (והרבה) שחושבים שהוא הגבר הכי סקסי... וחוצמזה..אמרת שאת חדשה..זה אומר שאת נשארת?...או שהתכוונת שאת קוראת סמויה או משו כזה..

Sap Sparrow

New member
../images/Emo45.gif

שודדי הקארייבים ממש חלק מג'וני והוא ממש אוהב את הדמות הזו, שלא נדבר שהוא ליהק את הדמות הזו, ואף אחד לא היה עושה אותה יותר טוב ממנו. זה סרט מצוין מצחיק, אני פשוט אהבתי . וזה שג'וני בוחר לשחק תפקידים קצת יוצאי דופן לא הופך אותו לבן אדם בעל 'בחירות רעות', בטח שזה לא ג'וני,זה מה שעושים במשחק לא? משחקים דמות שונה ממך?, ותאמיני לי שהרבה נהנו מג'ק ספארו ועדין אוהבים אותו. התפקידים של ג'וני , הופכים אותו לשחקן דגול וענק! לא כל אחד יכול להגיע לרמת משחק כזו, התפקידים פשוט מתלבשים עליו בול. ובכלל, ווילי וונקה, זה דיי היה כבוד בשבילו לשחק בסרט הזה והוא בעצמו אמר. לדעתי מגיעים לו הרבה אוסקרים על היכולת הזו שלו.

nookit

New member
ל-Sap Sparrow

לדעתי את ממש צודקת= אין, פשוט אין מה להוסיף...

אממ ליהק זה בחר שחקן לדמות בסרט

או תאטרון. ג'וני לא ליהק את הדמות. כי הוא שחקן והוא לא יכול לבחור את עצמו לסרט שלו שלא. הבמאי מלהק. זה כן ג'וני, כמו שהוא עצמו אמר ב"סטודיו למשחק" בכל דמות שהוא משחק יש משהו ממנו. כי אחרת זה לא משחק אלא שקר. אוסקר הוא לא מדד לאיכות המשחק של שחקן. זה הכל תחרות פופלריות

שמעי זה פורום ג'וני דפ

זכותה לדבר על הדעות הפוליטיות שלו וכ'ו. הביקורות לא תמיד צודקות אין להסתמך על טעמו האישי של המבקר.

אוקי אני בהלם טוטאלי..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gifאמ..

אוקי.. זה די מפתיע.. הרוב אומרים ששה"ק הוא אחלה סרט וג'וני ממש מתאים לדמות.. לפי דעתי בקשר לזה אין על מה לדבר.. בקשר לצ'רלי לא דעת כל אחד והטעם שלו.. אני אהבתי מאוד.. ואמ... את מתכוונת להישאר בפורום?.. כי זה קצת מוזר שאת כבר לא אוהבת אותו בערך ותישארי.. לא?.. בלי לפגוע הא?!...

כשהרוב הוא נערות בנות 14 זה לא

מפליא לא שייש לי משהו נגד נערות מתבגרות אבל... זה כולה סרט קיץ אין בו שום דבר אומנותי. רק שובר קופות וזה דיי צובט בלב לראות את השחקן הכי אנטי הוליווד שהיה משחק בסרט מטומטם שכזה.

WallFlower

New member
הממ אני קצת מסכימה איתך וגם קצת לא

שודדי הקאריבים זו זוועת עולם - וזה בערך החלק שאנחנו מסכימות עליו... אה וגם על הבתזוג - מה יש לו מפאקינג אנורקטיות אין לי מושג, אבל איש איש עם זוגתו יחיה (לפחות עד שאני אשתגע סופית וארוץ לעברה עם גרזן - וזה לא רחוק מלקרות) נסבל הוא בהחלט! הוא היה ועודנו אחת הדמויות היותר אמיתיות בתעשייה והוא עדיין דבק בעקרונות המוזר-אך-משוחק-היטב גם בסרטי המגה-איכסה כגון שודדי הקאריבים... לגבי צ'ארלי! אני חייבת חייבת חייבת לחלוק עלייך! סרט מעולה, אחד האהובים עליי ואני חושבת שהוא הגיע לנקודה די מגניבה בקריירה שלו איתו... אישית אני חושבת שהוא אישיות שמקרינה משהו קצת יותר עמוק ופתוח מעצמה וטבעי שעם השנים אנשים ידבקו אלייה יותר כי זה מה שקורה בדרן כלל ולכן ההצלחה המטורפת של שודדי הקאריבים ובכלל ההפיכה הזאת לאיזה מגה סטאר איי-ליסטר... לגבי הבחירות "הקולנועיות/פוליטיות/מקום המגורים שלו" אני לא כלכך מבינה למה הכוונה ומה רע בהן - אז אם תוכלי לפרט - אדרבה... אגב, הומלס זה אין עכשיו...
לא ראית את האחיות אולסון??? סתם לא, אבל ברצינות הוא תמיד התלבש כמו הומלס וזה תמיד תמיד תמיד מה שאהבתי בו...לאחרונה הוא אפילו השתכלל וגורם אפילו ללבוש היותר מחויט (כלומר, בפרמיירות וכל מיני דברים טיפשים אחרים) להיראות כאילו נשלה מאיזו ערמת סמרטוטים בחנות יד שנייה (
) ולטעמי זה הכי מגניב בעולם...

vanji

New member
שה"ק זה הסרט הכי גאוני שהומצא!!

אישית זה הסרט שגרם לי ממש לאהוב את ג'וני כי הוא משחק כל כך טוב..והעלילה עצמה כזאת טובה!! בקשר לבגדים..גם אותם אני אוהבת..זה מתאים לו ולאישיות שלו.. בקשר לחברתו..שיעשה מה שטוב לו.. ובקשר לצ'ארלי..זה סרט מדהים!! המשך יומנעים לכולנו. ענבר.

Sap Sparrow

New member
צריך להיות מבין גדול../images/Emo4.gif

לדעתי זה רק עניין של טעם, אמנם יש סרטים שהם ליגה ד', ואין בהם שום דבר שאפשר להגיד שהוא סרט טוב, אבל בשודדי הקארייבים זה עניין של טעם. לא כולם יכולים לאהוב את זה, לא נראה שזה מה שהופף אותו לסרט סתמי וחסר משמעות
לא?

vanji

New member
אה ואת כן מבינה גדולה?

זה בכלל לא קשור למבינה או לא מבינה..זה קשור לטעם אישי..זכותי המלאה להגיד ששה"ק זה סרט מדהים וגאוני..וזכותך להגיד משהו אחר. וגם אם באמת אני לא מבינה גדולה בקולנוע...אז?!?!?..מה בדיוק את מנסה להגיד בזה?? המשך יומנעים לכולנו. ענבר.

לעומתך יש מצב שכן, אני למדתי

וחקרתי את הנושא באופן אישי וגם בבית הספר למשך שנה טובה פשוט אל תגידי לאנשים: "שה"ק זה הסרט הכי גאוני שהומצא!!" כי זה ממש לא נכון חמודה את יכולה להתבטא בצורה אחרת להגיד שזה הסרט שאת הכי אוהבת אבל להגיד שזה הסרט הכי גאוני שהומצא זה טיפשי.

StArShInE2

New member
אמממ...

אני אספר בקצרה מה למדנו..כי בכל זאת שיעור היפ הופ...חחחחחחחחחחחח אני חייבת לציין שזה היה השיעור הכי הזוי בחיי...חח המורה התחיל לדבר איתנו על שאין לנו מה להתבייש...ועשינו שיעור כולה בחושך...ולעשות תנועות מוזרות שאני לא הייתי עושה אותם בכל יום רגיל, כי שומדבר לא מכוער אין כזה דבר מכוער, פשוט אתה יכול לא לאהוב את זה... כל תנועה יכולה להיות מכוערת לדעתך.. אבל היא בעצם לא, היא אומנותית... חחחח וכאלה.. שיעור מבדר למדי אני חייבת לציין.. פשוט זה די הזכיר לי מה שאמרת אותו הקשר בערך...חח

StArShInE2

New member
אני מצטערת..

על התגובה המוזרה שרשמתי...פשוט התרגשתי ממשו... ויצא לי יותר מידי לא ברור...חחח...

למעלה