היי, חדשה-

vanji

New member
טוב למדת..אז???

את חושבת שזה נותן לך את הזכות לבקר אנשים.. עד כמה שזכור לי..אין לך שום זכות להגיד לי איך להתבטא ולכן אם בא לי לכתוב שזה סרט גאוני אז אני יכתוב את זה. ואם יש לך בעיות עם זה..אז תסבלי בשקט. כי ההתנשאות שלך מתחילה כבר לעצבן. שיהיה המשך יומנעים. ענבר.

vanji

New member
דבר ראשון..

אל תקראי לי מותק.. דבר שני הוא: שבהחלט אין לך זכות להביע ביקורת כי את לא מכירה אותי. יופי לך שלמדת על זה ושאת מבינה בזה. אני לא למדתי. ואני בכל זאת אוהבת את ג'וני ומביעה את דעתי על הסרטים שלו ועליו איך שבא לי. וכמו שכבר אמרתי מקודם- את יכולה להתבטא באיזה צורה שמתחשק לך, אבל אין לך שום זכות לקבוע לי איך להתבטא. אני מסיימת את השיחה הזאת ביננו עכשיו, כי היא טיפשית. המשך יומנעים לך ולכולנו. ענבר.

בין זכויות האדם

בזכויות הראשיות, היא זכות האדם להתבטא (אלא אם כן מדובר בהסתה) וזאת זכותי להביע ביקורת על כל אדם.

vanji

New member
טוב..מה שתגידי

אני בכל מקרה ימשיך לכתוב איך שבא לי..ככה שזה לא משנה יותר מידיץ ואת יכולה להמשיך להעביר ביקורת..אבל זה לא אומר שאני באמת יתייחס אליה. שיהיה לך המשך חיים טובים. ענבר.

F a l k o r

New member
ידעתי שיהיה משהו שיעיר אותי..

היי, קורא שקט כבר כמה זמן..
לגבי העובדה שג'וני דפ מתבגר(יש שיאמרו מזדקן?)- אלו הם סדרי עולם, לא הייתי רוצה לנפץ לך מיתוסים לכן אסתפק באמירה הזו ולא ארחיב. הבחירות שלו בשנים האחרונות, כמו גם בשנים לפניהן, מעולם לא התבססו על הצורך באהדת הקהל, אלא בעיקר על אתגרים אישיים. בעיניי אין לו סרט אחד שדומה למשנהו, לכן אי אפשר לומר שהוא התחיל לבחור סרטים גרועים, אלא רק שלטעמך הסרטים האחרונים פחות טובים מהראשונים. אני אישית ממש לא מסכים איתך, סרטים כמו "צ'רלי", "ארץ לעולם לא", ומנגד "חלון סודי", "סליפי הולו" וכו', יצרו מעמד של שחקן זיקית שבכל סרט שלו אי אפשר לזכור איך הוא נראה בסרט הקודם. אפשר לומר שג'וני דפ עושה בקולנוע מה שכל שחקן מנסה לעשות בתיאטרון. כולם יודעים מיהו, אבל אי אפשר לדעת איך הוא יבחר להראות הפעם. היכולת שלו לשנות את עצמו בהתאם למצב היא בין המופלאות שראיתי. מאוד קל להראות כמוהו וליפול למלכודת תפקידי החתיכים, והבחירות שלו איפשרו לו להימנע מכאלו תפקידים כבר מתחילת הדרך (למרות שיש שיטענו שההופעה בסיוט ברח' אלם היתה על בסיס מראה ולא הרבה יותר). בשודדי התיבה האבודה הוא סיפר שהוא ביסס את הדמות שלו שם על קית' ריצ'ארדס מ"רולינג סטונס", וכנראה שצריך לדעת מי זה קית' לפני שמעבירים ביקורת, כי הוא יצר דמות נפלאה, וקריצה גאונית לקית', שמייצג את מסטולי העולם נאמנה כבר 30 שנה..
לגבי מקום מגורים/בחירות פוליטיות- ג'וני דפ הוא שחקן. ככזה, הוא נותן 200% מעצמו במהלך העבודה. אבל הוא לא אמור ולא מנסה לייצג משהו שאת אמורה להזדהות איתו מעבר לזה. החיים האישיים והבחירות האישיות שהוא עושה הן שלו ושלו בלבד- מה זה קשור אליך, ולמה הוא צריך לשאוף לרצות אותך? אצלי אישית ג'וני נתפס כשחקן מאוד מוכשר ורבגוני, והוא בהחלט בין השחקנים היחידים שאני אראה כל סרט שהוא מופיע בו, אפילו אם זה רק בגללו. ד"א, למה שמישהו יכעס על מה שכתבת? כל אחד זכאי לדיעה אישית.. :)

F a l k o r

New member
עוד משהו קטן

אם לרדת לרמה הזו- ונסה בת זוגתו נחשבה ועדיין נחשבת לאחת הנשים היותר יפות באירופה ובכלל. תתעדכני...

Hadar Depp

New member
חח נראה לי יותר נחשבה...

כי עכשיו היא נראית מהזה אנורקסית... וזה לא יפה!

למעלה