בחורה בת 27
New member
משפטים הזויים
ברור שיש את המשפטים הבנאלים והמעצבנים כמו כמה זמן לוקח לך לענות וזה... אבל מעבר לזה, כמה משפטים שבאמת הצליחו להפיל אותי והם טריים כי רק השבוע שמעתי אותם:
לקוחה: תעבירי לי את טובה מהסניף, אני צריכה לסגור את החשבון. אני: הבנתי, על מנת לסגור חשבון את צריכה לגשת פיזית לסניף ולחתום על טפסים, לא ניתן לבצע את זה טלפונית. הלקוחה : אבל אני בסניף כרגע. פשוט התור בבנק הוא די ארוך, אבל אם אין ברירה אז טוב, אני אחכה. (ניתוק)
(השעה 12:00) לקוחה: שלום מהם שעות הפעילות של סניף קריית מלאכי? אני: מ 8:30 עד 13:00. לקוחה: טוב, תעשי טובה תגידי לי אם יש שם תור ארוך כרגע, שאני לא אלך ואחכה סתם. (שנייה, תני לי לכוון את המצלמה...)
לקוח: שלום שלום, מה שלומך??? אני: טוב תודה, מה שלומך? לקוח : אל תשאלי לא משהו, הבת שלי נכשלה בטסט, הבן שלי אמר לי שהוא הומו, אישתי עזבה את הבית ואני כבר כמה ימים סובל כאבי תופת עד שבסופו של דבר עברתי ניתוח כי כאבה לי האוזן אבל בע"ה יהיה יותר טוב (טוב נו הגזמתי עכשיו... אבל הבנתם לא?)
לקוחה : אני רוצה שתשלחי לי פירוט שיחות. אני : גבירתי, הגעת למוקד של הבנק. לקוחה : אז מה את אומרת? שאין לכם פירוט שיחות של סלקום? אני: לא... את צריכה להתקשר לסלקום. לקוחה: אבל החשבון של סלקום יורד מהחשבון שלי! וזכור לי שמישהו אצלכם כן שלח לי הביתה פירוט שיחות! אני: ללא מילים... עד מתי...
ברור שיש את המשפטים הבנאלים והמעצבנים כמו כמה זמן לוקח לך לענות וזה... אבל מעבר לזה, כמה משפטים שבאמת הצליחו להפיל אותי והם טריים כי רק השבוע שמעתי אותם: