היי :) חדשה :) וגם סקר :)

M i s s i

New member
היי :) חדשה :) וגם סקר :)

אממממ תומכת טכנית בספקית אינטרנט :) משפטים כמו "זה לא עושה לי" "לא עובד לי המסנג'ר" "דף האינטרנט שביקשת אינו זמין" הם המשפטים המאוסים עליי הכי בעולם מה שלכם?

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

המשפטים שאני תמיד שנאתי זה "ושזה יגיע מהר" (לא אדוני, אנחנו בכוונה נעבוד הכי לאט שאפשר), "בX יותר זול/יותר מהיר/מזג האוויר יותר טוב" (אז לך לשם, מה אתה רוצה ממני?) אני בטח אזכר בעוד כמה משפטים מאוחר יותר אבל זה הבסיס.

amphd

New member
"המשפטים"

קודם כל ברוכה הבאה .. ולשאלתך משפטי לקוחות "האהובים" עליי "אתה בטוח?, אולי תבדוק עם עוד מישהו?" "תודה שאתם עונים, באמת" "אם אתם רוצים שאשאר לקוח שלכם אז....." "אני חושב שמגיע לי פיצוי על עוגמת הנפש" זהו בנתיים, ממה שעולה בראשי בשעה זו

haych

New member
משפטים מעצבנים->

"זה בגלל שאני ערבי!" ת'כלס... יש בזה משהו... "יש לי נשק, בבית." (ובואו נגיד שזאת הגירסה המצונזרת...) "את הראשונה שבודקת את זה" נכון "את בטח חדשה פה" ברור *לא משפט, אבל אני לא יכולה לסבול את כל אלה שמצפצפים. נראה לכם שאני משחקת?? כשבודקים דרכון- "חתיך, נכון?" בפעמים הראשונות זה אולי היה נחמד, אבל העניין די מוצה!

מותר לי

New member
../images/Emo3.gif

אצלינו זה: "אני לא ערבי!" (בוקס בעין! ואם אתה לא ערבי, אז מה??) "רק את אומרת לעשות ככה" (תודה שאני מיוחדת! ועכשיו תעשה את זה!) לגבי ה"את חדשה" אני עונה "לא יודעת מה איתך, אבל אני כאן הרבה זמן!" (ואז- "אף פעם לא ראיתי אותך! הגעת לפני חודש, לא?" "לא! אני כאן כבר המון זמן, ואם לא ראית אותי אז כנראה אתה החדש כאן או שאתה מגיע בתדירות נמוכה!") ולגבי הדרכון: "דומה לי?" או- "כאן אני צעיר יותר!" אבל אני אוהבת את אלו שמורידים כובע ומשקפיים ומחייכים כמו בתמונה, יענו "זה באמת באמת אני!"

משפטים

"נו תמהרי אני רוצה להספיק לדיוטי פרי" (אם היית מגיע לפני שעה ולא 5 דקות לפני שסוגרים את הטיסה אולי גם היית מספיק) "אתם לא יודעים לעבוד" (בבקשה אדוני הנה סטיקרים, אתה מוזמן לעבוד במקומי בזמן שאני עומדת ולא עושה כלום) "חוץ מהלשון אין לי נשק" "מה קרה יש לכם הרבה עבודה היום?" (לא, סתם החזקנו אותך חצי שעה בתור עם עוד 30 איש לפניך)

משפטים...

"אני תמיד יכול לפתוח חשבון בבנק אחר" - הלוואי, ככה לא תתקשר לפה יותר ולא תציק לי!!!
בשביל להתקשר אלינו צריך קוד סודי אז אם מישהו שוכח את זה אפשר להנפיק לו חדש וצריך לשאול שאלות זיהוי על החבשון. אז בסוף יש את אלה שחייבים להגיד "נו, עברתי את המבחן? קיבלתי 100?"
מה אני אגיד לכם, ממש שנון.. או שלא..
עוד משהו - בבנק שבמוקד שלו אני עובדת אין אפשרות להתקשר ישירות לסניף, פשוט אין טלפונים לשם ואפשר להתקשר אלינו ואם צריך אנחנו שולחים לסניף הודעה שיחזרו ללקוח. אז כל יומיים בערך אנשים צורחים עליי "זה פשוט טמטום שאי אפשר להתקשר! אני רוצה עכשיו לדבר עם הבנק!!! נמאס לי! איזה שירות דפוק!" בלה בלה בלה... כ"כ מציק!

amphd

New member
חייב, הערה

בעוד שכנציג אני יודע כמה זה מעצבן שלקוח מעלה תלונה על משהו שאין לך, הנציג, כל שליטה או יכולת לשנות כי מה לעשות וזו מדיניות החברה במקרה של המשפט האחרון שלך, אני חייב ללכת עם הלקוחות , ההחלטה הלא ממש חכמה הזו של לא מעט בנקים שאין גישה טלפונית לסניף זו הדבר הכי אנטי שירות שנתקלתי בו. למרות שהיא באה ממקום של שירות, כדי שהבנקאי יוכל לטפל בלקוח שבסניף ללא הפרעות טלפוניות, התוצאה שהושגה היא ההפך הגמור עם כל הרצון הטוב של הנציגים הטלפוניים במוקדים הבנקאים יש יותר מדי דברים שאתם לא יכולים לבצע(ע"פ החלטת הבנק, כמובן) ואז לקוח שחייב את הבנק עכשיו, ולא יכול להגיע בבעיה גדולה ולדעתי תלונתו מוצדקת בהחלט. עם זאת אני מאמין שאם הייתי במקומך גם אותי היו מרגיזות ההערות האלה

dafchuk

New member
משפטים בנקאיים :)

* לשאלה "משהו נוסף?"- "מיליון דולר". * בתגובה לשאלות זיהוי- "תעודת זהות שלי לא מספיקה?" ברור שזה מספיק, אבל משעמם לי אז אני אטרטר אותך קצת... * "זה לא אישי נגדך, אבל...." ואח"כ צרחות על זה שאי אפשר להשיג את שוש/רינה/ברוריה. ברור אדוני שיש לי את המס' שלה, אבל אני אגן עליו בגופי ולא אמסור לך. * הכי מצחיק בעיני: "תביאי לי עכשיו את הטלפון של גליה מאור!!!" חכה שניה, קח את הטלפון,הפלאפון והכתובת האישית שלה שתקפוץ אליה עם העוזי... אגב, לגבי ההערה האחרונה, הניתוב של שיחות לקוחות למוקד ולא לבנק מתבצע כבר זמן רב בעולם ואנחנו התחלנו עם זה באיחור. קיטורים על כך תמיד יהיו, אבל רוב האנשים מרוצים והרוב למדו שאם מתקשרים בזמן שהסניף סגור השירות מהיר ויעיל יותר.

מסכימה עם ההערה שלך...

אני בהחלט מבינה את האנשים שמתעצבנים על זה שאי אפשר להתקשר לסניף...! כאילו, אנשים רגילים שנים להתקשר, להסדיר כל מיני עניינים בטלפון עם משה או שולה או שהם מכירים כבר שנים על גבי שנים ופתאום הם לא יכולים. וכמו שרשמת, באמת יש כל מיני דברים שהם בשיקול הסניף בלבד ורק בסמכותם... אז אני מבינה, לגמרי, מצד שני המטרה של זה באמת אמורה להיות טובה וגם לי אין מה לעשות בנידון כי ככה זה
וזה גם מבאס - לדעת שגם אם היית רוצה, את לא יכולה לעזור לזה שמהצד השני... לא פחות מעצבן זה כשמישהו רוצה לעשות משהו שאי אפשר דרכנו ואני אומרת שזה רק פיזית בסניף (מה לעשות, יש דברים שמצריכים חתימה למשל..) ואז הם אומרים "איזה חוצפה! אני לא מבין, בשביל מה אתם קיימים?!"

M i s s i

New member
יש לי גם כמה מעליבים במיוחד

"תעבירי לי מישהו שמבין" זה מההנחה שבנות לא יודעות מחשבים "פעם קודמת עשו איתי משהו אחר, את לא מבינה" ואז יש את הוויכוח הזה שבא הם רוצים ללמד אותי איך תומכים טכנית "פעם קודמת לא הייתי חייב להגיד את הארבע ספרות אחרונות של כרטיס אשראי" היה אחד שאמר לי "את נשמעת יותר כמו דוגמנית מאשר תומכת טכנית" ואם אני אומרת לו שזה נושא לא מתמך כמו איי סי קיו או מסנג'ר "אז תגידי שאת לא יודעת ותעבירי אותי למישהו אחר שכן יודע" ארררררררר חמור!!! כן אדוני, אני לא יודעת להתקין איי סי קיו, עשיתי את זה בכיתה ה, נראה לי שאם ילד בכיתה ה יודע לעשות את זה, אתה הטיפש פה, לא אני.

ד ו ב ש

New member
אם כבר משפטים מעליבים....

גם אני תומכת טכנית בספקית אינטרנט... והכי מעצבן זה האנשים שמתקשרים וישר אומרים "אפשר נציג תמיכה טכנית"? ואני צריכה שעה להסביר להם שאני תומכת טכנית ותמיד הם מהססים שעה עד שהם אומרים לי מה הבעיה... אפילו היה לי פעם מישהו שאמר שהוא לא רוצה לדבר עם "פקידה", אלא הוא רוצה לדבר עם "תומך טכני"... בדגש על הת-ו-מ-ך ולא תומכת...

שוביניסטים

יש לי קול של ילדה קטנה בטלפון מה שלא משנה את איכות השירות שאני מקפידה לתת גם בשעות הקטנות של הלילה - אבל אם התשובה לא תואמת את ציפיות הלקוח הנביחה הקבועה תמיד תהיה - מיידלע/מותק/בובה - תעשי טובה תני לי לדבר עם מישהו שמבין ולא עם ילדה.... כואב....

md24

New member
עוד תומכת טכנית בספק אינטרנט

גם לי יש את הלק' שלא מאמינים שאני תומכת אבל הכי מצחיק היה שהתקשר מישהו ודרש לדבר עם תומך אז שאלתי למה והוא ענה לי מטעמי דת.... זה היה כל כך מצחיק הלכתי להתייעץ והוא ניתק. ביקשתי מתומך "בן" שיחזור אליו אבל אח"כ הוא התבייש ואמר לא מה פתאום לא התקשרנו.... ואם כבר מדברים על משפטים: על מה אני משלם לכם, זה אינטרנט מהיר? תראי המחשב עוד לא עלה.... פעם היה לי לק' שהתקשר בבהלה ואמר יש לי כלב באמצע המחשב והוא לא זז ואז הוא אמר הוא הופך לדוב. כן, כן היה לו אנטיוירוס פנדה והוא נתקף בפאניקה. עוד אחד: לא יודעת אם אתם זוכרים אבל פעם היה בוואלה פרסומת של בזק בינלאומי של מחירים ממש זולים והראו את התוכי שלהם כביכול שובר את המסך. התקשר אלי מישהו וטען שמישהו בתוך המחשב שובר לו את המסך... אוי אוי אוי... מה נעשה עם אנשים כאלו יום טוב לכם ואולי חלק מהאנשים צריכים רשיון בשביל מחשב, חומר למחשבה...

ד ו ב ש

New member
אני הכי "אוהבת" את אלה שצועקים ש

שצועקים שהאינטרנט איטי...... אבל המחשב שלהם בכלל לא זז... או אלה ששעה צורחים שיש להם ניתוקים ושאחנחנו מנתקים אותם... ואגב, הכי מצחיקים האנשים שאומרים לי "תראי, אני לוחצת כאן, את רואה את זה???" ----> לא!!! אני לא יכולה לראות את המסך שלכם!!!!! טוב, הוצאתי מספיק עצבים להיום

יש בטאגליינס שרשור משעשע

שעוסק בדיוק במה שהעלית - מיונים/הכשרה ללקוחות. מישהו הגדיר את חלק מהלקוחות כמו מישהו שניגש לעשות טסט לרכב בלי לדעת מה זה אגזוז, בלמים וגלגל רזרבי. ברוכה הבאה

md24

New member
הערה חיובית....

יש לי עוד מלא סיפורים שכאלה, תאמינו או לא אני עובדת בתמיכה שנתיים!!! כן אני על סף איבוד העשתונות... בעבודה יש את המטבח כדי לפרוק סיפורים... אבל טוב שיש את הפורום הזה ולשמוע חווית של אחרים. פעם אמרתי למישהו לנתק את המודם מהחשמל ואין לי מושג מה "הטמבל" עשה כי הוא גרם לקצר חשמלי בכל הבית... יום טוב לכם

profesorain

New member
../images/Emo190.gif

1 תעביר אותי למישהו מעליך (מישהו מעליי יגיד לך את מה שאני אומר לך) 2 איך כתבת את זה? (לא מעניינך) 3יודע כמה זמן אני מחכה לך? סליחה על ההמתנה( לא מעניין אותי מבחינתי תחכה שנתיים) 4אל תחייב אותי ,אתה מחייב?חייבת אותי בסוף(אמרתי לך לא מהשאלה הראשונה רבאק עוף לי מהקו... 5 בחורציק ....(בחורציק אחותך )

בקשר לזמו המתנה

לפני שבוע בערך התקשרה גב' נכבדה לברר מידע בנוגע למשכנתא שלה והמתינה 2:43 דקות (התקשרה בשעות העומס כמובן בערך 11:00 בבוקר). הגב' טרחה לצעוק בתחילת השיחה שזה לא יאמן שהיא הייתה צריכה להמתין לי ובמשך כל השיחה (בערך 1/2 שעה ארוכה מאוד) כל שתי שניות אמרה לי "אני המתנתי לך אז עכשיו את תמתיני לי" סתם כדי לענות לטלפון השני, כדי לדבר עם הילד, הבעל, החמות וכו' וכו'... וכל זאת תוך שימוש במשפט המאוס לעיל. אז עשית לי דווקא, לי זה ממש משנה אם אני מדברת איתך או עם מישהו אחר......

למעלה