היי חברים

היי חברים

נרשמתי לתואר של בר אילן,כלכלה ומנהל עסקים )B.A) מי מכיר את התואר ומה אתם יכולים לספר לי עליו? מאחלת בהצלחה לכולם המשך יום מקסים טל.

marinaghost

New member
תברחי ומהר..

חרא של אוניברסיטה, חרא של מרצים.. והמון קורסים ביהדות! במילים אחרות: תחשבי שוב.. עדיף ללכת לת"א.. או בן גוריון.. הכל עדיף על 7 קורסים שנתיים ביהדות ומרצים שלא ממש אכפת להם ממך.. (חוץ ממועלם כמובן)

Sir Master

New member
אני בטוח שטל מכירה את מועלם

ולצערי מרינה וצדקת אבי לוי בן...................................................................................... 40 או משהו כזה

marinaghost

New member
חחח..

אל תתבאס.. ככה זה כשהמרצה מגיע באוטובוס לאוניברסיטה..

Sir Master

New member
אבל אבי לוי יש רק אחד וטוב שכך

והוא בן ................................... 40 או משהו כזה

M u s i c B o x

New member
עם כל מה

שאכלנו באוניברסיטה הזו, באמת שיהדות זה הדבר האחרון שמטריד אותי פה כן, זה בזבוז זמן משווע, אבל פיתחתי יופי את יכולת פתירת הסודוקו שלי (אני מנסה להסכל על הצד החיובי שבעניין) צריך להימנע מכלכלה בבר אילן כי המחלקה גרועה, לא בגלל היהדות

gilat85

New member
יובי

אני בטוחה שעמוק בפנים הנשמה שלך נהנית מזה :) פשוט צריך לדעת לבחור את הקורסים והמרצים הנכונים...

YuviDeus

New member
גילת

מה ייתן לי כל היהדות הזה? זה רק מכביד עליי עם כל הלחץ של כלכלה וחשבונאות ושל העבודה שבמילא יש לי. סתם להיות נוכח ולחכות שהשיעור ייגמר. והקורסים הכלליים הטפשיים האלה. אני אוהב שפות, אז למה אין אף שפה נורמלית שאפשר ללמוד באוניברסיטה? (לא, לדינו ואידיש הן לא שפות נורמליות) וזה לא שאני מוציא ביהדות מאה.. אני מוציא חרא של ציונים תאמיני לי. אז לא כיף לי

gilat85

New member
יובי

תן לי דוגמה לשפה שאתה מחשיב נורמלית (והאמת שגם אני בהתחלה כשנרשמתי טיפה נרתעתי מיידיש, כי איכשהו זה התקשר לי עם מאה שערים, אבל כמובן שזה שטות...ופשוט התרשמתי ממש לטובה במהלך הקורס וזה מאוד דומה לעברית ויותר מזה-לא להאמין אבל יש לפעמים נקודות דמיון בין יידיש לקריאה בתימנית). יש גם צרפתית, גרמנית, רוסית, אמהרית...יש גם סינית אבל לדעתי זה חוג... אם אתה צריך המלצות לקורסים אני יכולה לנסות להמליץ לך על מרצים או קורסים ואז אני בטוחה שלא רק שתוציא ציונים גבוהים אלא אפילו תהנה (ויש גם מרצים שבכלל לא בודקים נוכחות).

YuviDeus

New member
דוגמאות לשפות נורמליות

ספרדית, איטלקית, פורטוגזית, צרפתית (נראה לי שיש פה רק למתקדמים). מה ייתן לי לדעת כמה משפטים ביידיש? אין לי צורך במשפטי פתיחה לניצולת שואה... וסליחה על ההומור השחור. רוסית וגרמנית? נו באמת... עדיף לי כבר ללמוד יהדות

marinaghost

New member
יובי...

דווקא רוסית יכול להואיל לך.. כמה משפטי פתיחה ברוסית לא מזיקים לאף אחד.. ביננו, רוסיות זה הכי הכי..

IUB

New member
אז אולי את צריכה ללמוד משפטי פתיחה ברוסית...

למעלה