היי חברים

abalaba2

New member
להועיל

להואיל עם א' הכוונה היא שהוא יהיה מוכן, כמו בביטוי להואיל בטובו, ואין זה מלשון תועלת.

marinaghost

New member
אוח..

כן.. אני יודעת.. זה קורה לי.. לאחרונה יותר מידי.. אני חושבת שזה בגלל שאני רואה יותר מידי טבלאות אקסל.. זה מוציא לי את העיניים.. וגם הופך אותי לדיסלקטית..

ms1910

New member
תימנית?????

גילת, אני אתחיל לחשוב שנרשמת לקורס ביידיש בגלל הזיקה החזקה שלך לעדה :)

ms1910

New member
תימנית?????

גילת, אני אתחיל לחשוב שנרשמת לקורס ביידיש בגלל הזיקה החזקה שלך לעדה :)

בנוגע ליהדות.......

בתור אדם חילוני , חופשי וליברלי שדעותיו זהות לדעותיהם של נתן זהבי וטומי לפיד ז"ל , אני יכול להגיד בוודאות שהקורסים ביהדות הם באמת הדבר האחרון שהפריע לי במהלך השנה הפרועה הזו .

ח ו מ י 1

New member
תואר טוב,מעמיק, ומוערך בשוק

אני כמעט מסיים שנה ב, וכבר אחרי שסיימתי שנה א, עברתי ראיון עבודה לסמנכ"ל כספים בזרוע התשתיות של דניה סיבוס. וכשלזכותי עמדה בלבד העובדה שאני סטודנט לBA בכלכלה ומנע"ס, הועדפתי בקבלת המשרה על פני אלוף במילואים, אורי שני, רונית קן, וגיל שוויד.

tiger2131

New member
דעתי...

רמה מאד גבוהה של מבחנים אך זה אינדבדואלי ותלוי בצורת ההסתכלות שלך וברמת הריכוז במהלך השיעורים וההבנה של הדברים ועוד מספר פרמטרים, מרצים מסויימים יש לי הסתייגויות לגביהם כמו בכל מקום אוניברסיטאי ומכללות אך ישנם מרצים מצויינים שניתן לעבור ולקבל ציונים טובים אם תשכילי ותבחרי בהם יש אפילו אפשרות שגם ממוצע הציונים שלך יהיה גבוה למרות הקושי במבחנים. במהלך התואר ירגילו אותך לחשיבה אחרת והסקת מסקנות רוב הסטודנטים מעוניינים לבוא למבחן ולהקיא את החומר אך זה לא עובד בבר אילן אלא לרוב במכללות ברוב המבחנים תצטרכי להתעמק בשאלות לפצח טריק מסויים בשאלה ויתחדד אצלך "חוש" האלימנציה אך סה"כ בסופו של דבר שתסיימי את התואר את תלמדי ששום דבר לא בא בקלות אבל עברת את כל הקשיים וניצחת את המערכת.. וזאת תיהיה הרגשה פשוט נפלאה עבורך. שיהיה בהצלחה

אין לי הרבה דברים טובים להגיד על בר-אילן אבל

אתם חבורה של בכיינים.. מי שזוכר את "מלחמות אמציה בבת-שבע" או שהיה בישיבה עם וייס יודע את דעתי על המחלקה בפרט והאוניברסיטה בכלל אבל בכל אוניברסיטה יש את החרא שלה, כל עוד לא למדתם את אותו התואר במקום אחר קצת קשה להשוות. אני בטוח שכל מי שהתלונן כאן היה מתלונן גם במקומות אחרים. ומילה קטנה לחומי: אתה אולי ציני אבל אני עובד בשנה האחרונה כעוזר סמנכ"ל כספים. לא קיבלתי את התפקיד בפרוטקציה ולא בגלל העיניים היפות שלי. מי שבאמת רוצה לעבוד במקצוע ויש לו מספיק בטחון עצמי ואמביציה יכול למצוא עבודה טובה.

marinaghost

New member
אמציה..

קצת צניעות לא הזיקה לאף אחד.. ;) גם לאלו שיש להם עיניים יפות..

shaharg3

New member
אני לא מכיר את אמציה אישית

אבל ביטחון עצמי ואמבציה זה בהחלט תכונות טובות-הלוואי עלי...

ח ו מ י 1

New member
בקיצור אתה מזכירה בקומבינה של דתיים

גם כשאני אהיה תוכניתן כמובן שאני אקרא לעצמי מהנדס תוכנה, או עוזר ראש צוות פיתוח, כי אני באמת עוזר לו.

יופי, אבל עוד כמה שנים כשאני אהיה סמנכ"ל

כספים - אתה תזכר שניסית להסתלבט עליי. רק לא הבנתי מה הקשר של דתיים לנושא? אני הדתי היחיד במשרד.

למעלה