היי חבר'ה

matt hensley

New member
חחחחחחחח חקירת שב"כ דפקתם לי.

נהה אבל דוגרי סתם צחקתי איתכם..בקטנות ככה...שיעמם לי בערב וזה. אבל כל הכבוד למי שבכל זאת התייחס אלי יפה..חח

matt hensley

New member
חחחח חבורה של חננות אינטרנט

תמשיכו לרשום לי פאג כי זה לא מזיז לי....חחח יאללה כולכם להכניס את הבולבול לכונן סי די ולאונן...זה הכי קרוב לזיון שתשיגו. חחח כולה צחקתי איתכם ואתם יורדים לקללות זה רק מראה כמה שאתם טמבלים.

matt hensley

New member
טוב סתם התעצבנתי

ודוגרי זכותכם לכעוס עלי ולקלל כי הייתי די שמוק...הממ אבל בלי קשר אתם חבורה של חארות. יעני עם באמת היה לפה ילד בכתה ח'(אין לי מושג איך)אז אם ככה אתם מקבלים אנשים אז אתם חארות....

ofrikit

New member
אתה יודע מה מר חבר..

אתה צודק.. אנחנו חארות חסרי לב! אם היו מתייחסים אלי ככה הייתי מזה נעלבת, אז אני לא צריכה להתנהג ככה לאחרים... טודע דני,למדתי ממך הרבה:)

ofrikit

New member
דני that

matt hensley :שם משתמש דני :שם פרטי תנחשו :שם משפחה תל-אביב והמרכז :כתובת 16 :גיל

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחחחחח מה אתה, המפקח?

די, פגעת בציפור ליבי.. מהיום אני אשתנה, אני אקבל את השונה, ובעיקר פריקים משועממים חסרי חיים! ^_^ תודה על עוד שיעור לחיים, פריקוני! ^_^

FiFi 59

New member
ציפור הנפשששששששש

בלאט.. בכל אופן אותו איש זה היה דיי ברור שאתה מזייף מה שכתבת על אותה חברה ההורים שלה מתו.. או שאתה ממש חסר רגשות או שאתה משקר לא ניראה אמין.. תעבוד על השקרים שלך אולי זה יעזור!

HollowSHIT

New member
ראה , שמע..

אתה ילד בן 16 שנכנס לפורומים וכותב שהוא אוהב לינקין פארק.... "סתם כי משעמם לך.. כי אין לך מה לעשות.." וואלה.. עליתה עליינו כוולנו פה חננות אינטרנת... לך, לך תרכב על אופניים בלי כיסא.. לך תשתה קוטג' קיצר.. אתה הכככייי הומו בעולם.. פרייק !

FiFi 59

New member
חחנות אינטרנט?

יפה את זה לא שמעתי.. בכל אופן זה לא נחמד לעבוד על אנשים וכן זה דיי חרא להתייחס לא יפה לאנשים שקטנים ממך (כן טל אני מדברת עלייך) בכל אופן אם תסתכל כמה עמודים אחורה תראהלמה אני מתכוונת

הממ...

בוא נסכם... אתה ! אנחנו סקייטר ! אנחנו, סתם הומואים... שם איפור ! שמים לק, (גוטי). גר בקדימה או אבן יהודה ואנחנו לב שרון! אז בסיכום, אתה הומו!

למעלה