היי חבר'ה

אבל זה לא הגיוני!

חשבתי שנהפכת לעקר בתאונת הצניחה בונאצואלה. אוי כמה שאמא תשמח... כפי ששמתם לב משעמם לי בבקרים...

מסתבר

New member
אחות בתור ביטוי, כמו שסאבלימינל אומ

ר, אני רוצה להיות אמיתי.

אני אסביר:

מה שקרה זה שמרוב ששמעת לינקין בזמן ההיריון התינוק נוחר שירים של לינקין מה שמעיר את התינוק השני...זאת הבעיה...

מסתבר

New member
תסקייטר? תעשה אותי אחרי דניאל?

אה.. תהומו תחוקר נחשים מערבל בטון מעצב פנים רגיש פריק מנשנש בעכוז זולל כריות סקייטר ליקינג פארטר בוחש בשוקו מנקה ארובות מדבר אל מיקרופונים, טוב נו, לא בדיוק מיקרופונים, ואמממ... לא בדיוק מדבר לובש בוקסר הפוך הקטר ברכבת בעל מנוי בסוהו נושק לרקטום וכו'.

מסתבר

New member
מה קללה בת'הומו?

אנלא אחד כזה, אבל אני אישית לא רואה בזה קללה. ת'הומו הומופוב! צריך להפגיש אותך עם ניל

ofrikit

New member
ובגלל זה

הוא מקלל אותם ושונא אותם ואם יש לו הזדמנות הוא יכה אותם... אך בתוך תוכו (לפעמים) הוא גם הומו בעצמו!

צודק!!!

מה יש לכם ממנו?! בא אליכם בסבבה... אתה מוזמן להישאר פה אנחנו נעשה לך טוב!

HollowSHIT

New member
גונן עושה זאת שוב..!

דני :שם פרטי תנחשו :שם משפחה תל-אביב והמרכז :כתובת 16 :גיל :מין מאפר גופות :מקצוע :מצב משפחתי להסקיט,לצייר,לנגן,לחשוב על פרחים ופרפרים ועוד דברים יפים ומקסימים :תחביבים האם זה אני או שקצת מסריח כאן? :ציטוט נבחר שמי הוא דן אבל כולם קוראים לי דני. אני דביל, אוהב סקייטבורד ולזיין את השכל לאנשים שלא מכירים אותי.enjoi amigos תזכו להרבה מצוות! :על עצמי בתולה :המזל שלי זהו עוד יום שבו כדאי לשמור על עצמכם, ולא לעשות שטויות. ת'פריק פוזר מטונף.. + כתוב לך בהורוסקופ "זהו עוד יום שבו כדאי לשמור על עצמך" שלא נבוא כל חברי הפורום ונעשה עליך בוקקה יא פריק דביל...

matt hensley

New member
מה אתם רוצים?

אני אצל בני דודים שלי פה....ואני בשם של בן דוד שלי כי זה לא הצליח לפתוח לי משתמש.....

למעלה