היי חבר'ה

matt hensley

New member
אה וואלה?

יעני כל בן ששם איפור הוא הומו? חחחחח יפה יפה...זה חדש לי... חח תהיה בריא ילדון... פה זה המקום היחיד שיש לך כוח..וגם זה לא אמיתי.... ובאמת שכל מה שכתבתי היה נראה די מפוברק ובצחוק...ולא התכוונתי להמשיך עם זה הרבה.... חחח תמשיכו לרדת על אנשים באינטרנט...זה מכובד

HairyPoota

New member
יא חתיכת דיסלקט!

זה לא בדיוק פורום כמו שאתה חושב.. פה כולנו מכירים אחד את השני...אנחנו לומדים באותו ביצפר... אז נודה לך מאוד עם תעוף מפה יא חתיכת הומו! דרך אגב....אתה החבר הכייי טוב שלי...

matt hensley

New member
כן אני יודע.

אבל זה שאתה לא מכיר אותי ומקלל אותי בגבורת אינטרנט ראויה לשמה זה בדיוק מה שדיברתי עליו. בוא נראה אותך אומר לי הומו מול הפנים ויוצא עם כל השיניים שלך מהעסק... גברבר מקלל שכמוך

מסתבר

New member
כמה גברי מצידך

הוכחת שאתה אימתני וחזק להפליא, מנסה להפוך את החברה שלנו לטובה יותר, ועכשיו אחרי שהשפעת על חייהם של כל כך הרבה אנשים, עשה טובה ותפסיק להיכנס לפה (זה כולל להגיב לתגובה הזאת)

matt hensley

New member
עזבתי.

אם אתם לא רוצים אותי אני אלך. חבל. היו שלום חברים. דני הולך

HollowSHIT

New member
הוא קצת דביל הייתי אומר:

אומר לניר שהוא משחק אותה גבר מאחורי המחשב... ושאין לו אומץ לקרוא לו הומו לפנים כי הוא יצא משם בלי שיניים.. אז מי משחק אותה ביריון דרך האינטרנת.. ניר? או ההומו?

matt hensley

New member
הממ תשמע

אני לא בא בקללות למישו שאני לא מכיר... הוא זה שבא..וגם אתה.... אז שניכם ככה גיבורי אינטרנט.... יאללה בקטנות אני כבר לא פה...

HollowSHIT

New member
בחורצ'יק.. אני יכול ליהיות אבא שך'

עכשיו עוף מפה יא פריק קשוח!

chaosoda

New member
הומו !!!!....

לא רציתי להפריע לשיחה אבל אתה הכי הומו בעולללםםם (יותר ממני ומדסי ביחד) אז סתום ת'פה ודבר יפה אל ניר או ש... אהה וגם אל כדי לך להתעסק עם אמרי הוא קשוח!!. אז ילה עוף מהפורום ילדוץ חסר תועלת!!!..

Oi va av Oi

New member
אלא מה,ראית איך עמדתי מולו בקשיחות?

אבל תכלס אני מפחד.. יענו הוא שומע slair..

YaLdoNet 4 EveR

New member
"נראה אותך אומר לי הומו מול הפנים"?

?!?!?!!? חחחחחחחחחח אני לא אתפלא אם זאת המילה היחידה שתשמע אם תהיה בסביבת יושבי הדשא במשך שעה.

FiFi 59

New member
תכלס

ועוד הוא ירביץ לו מכות אם הוא יקרא לו הומו חחחחחח איזה דביל מזיכר לך קצת את רמת הגולן "אבל אני לא הומו"

חחח!!! אתה כזה פאג!

תן לי לחזור על מה שאמרת. "...יעני כל בן ששם איפור הוא הומו? חחחחח יפה יפה...זה חדש לי..." האם אני צריך להוסיף?

למעלה