חברה מכיתה ה'? פששששש מוצלח הייתם משחקים חממות ביחד?
H HollowSHIT New member 23/3/04 #9 וואלה..! גם סקייטר וגם אוהב לינקין פארק.. שילוב מנצח.. מזכיר לי אותי בילדותי... :/
M matt hensley New member 23/3/04 #10 רגע מה...עכשיו אתה מבוגר?!? בן כמה אתה?פאק אני לא רוצה להפסיק לאהוב לינקין פארק....מתי זה קרה לך שהפסקת לשמוע את המוסיקה ששמעת אז?!
רגע מה...עכשיו אתה מבוגר?!? בן כמה אתה?פאק אני לא רוצה להפסיק לאהוב לינקין פארק....מתי זה קרה לך שהפסקת לשמוע את המוסיקה ששמעת אז?!
H HollowSHIT New member 23/3/04 #12 עכשיו אני בן 37... לא נורא.. ואם זה עוד לא הגיע אליך.. זה יגיע כל רגע...
M matt hensley New member 23/3/04 #17 נו רציני לא רוצה להפסיק לאהוב אותם....רוצה להתבגר אבל להמשיך לשמוע לינקין פארק /:...
מ מעלה גרה New member 23/3/04 #14 גם אני בילדותי אהבתי אותם... עכשיו התגברתי על זה כי אשתי אמרה לי שהרעש מפריע לתינוק לישון...
T The Perfect Nickname New member 23/3/04 #18 שקרן.. לא אמרתי דבר כזה אתה אמרת שנחירות של התינוק מפריעות לך לשמוע.......
מ מסתבר New member 23/3/04 #23 תינוק? לא אמרת שאת עוזבת אותו בשבילי? מאיפה צץ התינוק פתאום? טוב, אנלא מוכן לזאת, חפי, יש ביני ובין אשתך רומן.
תינוק? לא אמרת שאת עוזבת אותו בשבילי? מאיפה צץ התינוק פתאום? טוב, אנלא מוכן לזאת, חפי, יש ביני ובין אשתך רומן.
מ מסתבר New member 23/3/04 #38 תינוק שני?????? סווינגרס? זה כמו לאכול את העוגה ולקבל עוד אחת מקובל עליי.
T The Perfect Nickname New member 23/3/04 #37 נו למה להרוס?!? אתה לא זוכר שהסכמנו שנספר לו על זה רק אחרי שהוא יידע על הפודל הקטן והחביב שהמלטתי לפני שנתיים ...
נו למה להרוס?!? אתה לא זוכר שהסכמנו שנספר לו על זה רק אחרי שהוא יידע על הפודל הקטן והחביב שהמלטתי לפני שנתיים ...
T The Perfect Nickname New member 23/3/04 #42 יופי עכשיו גם גילית שאני אחותך.חכם. ואם אתה לא האבא, אז ממני "לואי הקטן"יכל לקבל את הרעמת שיער הקופצנית הזאת?
יופי עכשיו גם גילית שאני אחותך.חכם. ואם אתה לא האבא, אז ממני "לואי הקטן"יכל לקבל את הרעמת שיער הקופצנית הזאת?
מ מסתבר New member 23/3/04 #49 מסתבר שכה! רגע אז לואי הקטן כה ממני? אבל חשבתי שאני עקר בכלל! וויפי, חדשות משמחות